Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zdezorientowana

dziewczyna i Chrysler 300M -bardzo proszę o rady

Polecane posty

Mi 300M sie tez podoba i mozna kupic fajny egzemplarz w rozsadnej cenie i to kilku letni. Ewentualnie mozna cos przeznaczyc na jakies drobne poprawki. Ale tez trzeba sobie jasno powiedziec, ze takiemu autu duzo brakuje do Merca, czy BMKi ;)(chodzi przede wszystkim o jakosc uzytych materialow, niezawodnosc, ale i o prestiz marki :P).

Gość łeeee
może na wyposażeniu są 2 trupy w bagazniku:classic_cool: i jeden pod maską:D

Ja decydowalbym sie miedzy BMW serii 7 98-00r., BMW serii 3 1999-2001, Mercedes klasy C 2000-2001 i ten Chrysler ;). Oczywiscie BMW 3 i Merc C sa mniejsze.

faktycznie chrysler przy mercedesach i bmw (szczególnie tych nowych) wypada barrrdzo blado, ale w gruncie rzeczy prezentuje się w miare przyzwoicie, jak na samochód, który specjalnie nie "szarpie po kieszeni" przy zakupie (bo eksploatacja, to inna bajka) ;-)

zdezorientowana, bo praktycznie patrząc lepiej byś zrobiła kupując za 45tys 2-3 letnią honcę Civic, która bezawaryjnie przejeździ Ci spokojnie 10 lat, albo więcej lat, niż 8letniego Chryslera, który będzie skarbonką bez dna. Nie bez powodu \"kolega\" 300M - Chrysler Voyager w rankingach Dekry co roku ląduje albo na ostaniej pozycji albo w ostatniej piątce. A zdaży się jakiś dzwon i będziesz czekała długo i namiętnie na częście karoseryjne i mechaniczne, bo ten model jest tak mało popularny, że wszystko będzie ciągnięte z zagranicy. Niestety wybierając samochód trzeba wziąć pod uwagę także inne kryteria niż wygląd i kolor :)

o, lexusa nie brałam pod uwagę, a jest ciekawy

Choroba, no i teraz poważnie muszę rozważyć Wasze propozycje. Bo faktycznie nie wzięłam pod uwagę wielu ważnych czynników przemawiających za lub przeciw kupnem chryslera. ;-) kro- słusznie zauważyłaś -kolor i kształt, to nie wszystko, a ja skupiłam się głównie na tym (no i przyzwoitej cenie) ;-)

Gość łeeee
Dobranoc Chrysler jest jak lokata:classic_cool:

Ok, póki co uciekam spać. Ogromne dzięki za poświęcenie mi swojego cennego czasu i uwagi.👄 Pozdrawiam wszystkich serdecznie!🖐️ ps-Na poważnie przyjrzę się Waszym propozycjom. Pa.

Gość daj spokój dziewczyno z
taką bryką. Jak ja nie cierpie liliputowatych lasek a kółkiem dużego samochodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wasza natasza
a Ty kolego lub koleżanko nie zazdrość i nie obrażaj dziewczyny ze ma chec jexdzić takim a nie innym samochodem. Jesli jej sie podoba to niech kupi

Gość mt.
Podoba Ci sie, stac Cię, to ...kupuj ! :) Znajomi widzieliby Cie w "maluchu" ? :D Nie wiem tylko, dlaczego jesteś zdezorientowana. Znajomi żyją za Ciebie czy co ??

Gość malgooska
superowe jest to czarne volvo:D wielbiciel masz gust😘