Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juleczka01

ten pierwszy raz!!! pomużcie

Polecane posty

hej kochane, jestem 17-latką i chciałabym ten pierwszy raz miec już za soba, nie mam chłopaka, ale znam takiego piosenkarza z zespołu muzycznego, ja mu sie podobam, on mi tez bardzo,napewno jest bardzo doświadczony w tych sprawach ma ok 27 lat i to jest tym takiego playboa. Kiedyś już proponował mi spotkanie ale wiem że chodziło mu o sex, serce mówiło \"tak\", rozum przeciwnie, poniewaz ja się strasznie boje zajść w ciążę, niewiem jak się zachować itd. Dlatego postanowiłam że napisze do was powiedzcie czy jako 17-letnia dziewczyna mogę iść do ginekologa aby mi polecił jakieś środki antykoncepcyjne(oczywiście żeby o tym moi rodzice nie wiedzieli), i co zrobic z owłosieniem okolic intymnych? ja tak się boje zeby nie zajść w ciąze to zrujnowało by mi życie, czasami wstydze sie ze jeszcze jestem dziewicą, ale myślę że jestem gotowa na sex, prosze poradzcie mi i podzielcie się swoimi doświadczeniami

Gość od kiedy kafeteria to...
kącik porad Bravo?:O pomużcie?:O:O:O

Gość Asiola
Najpierw zajrzyj do słownika ortograficznego.

Gość *zoluska*
daj sobie spokoj dziecko-im pozniej tym lepiej dla ciebie! jutro juz idziesz do szkoly to zapomnisz o sexie! -wloz sobie ogora w cipsko tez bedzie fajnie!

ok spoko widze że żadna nie chce mi pomóc, poradze sobie sama, te wasze wypowiedzi są poprostu obrzydliwe, znam się na różnych sprawach i jeżeli ktoś by potrzebował rady napewno bym mu takiej udzieliła, a wy wogóle po co odpowiadacie na mój temat? może są jeszce mądre i fajne dziewczyny, czekam na odpowiedzi

ok spoko widze że żadna nie chce mi pomóc, poradze sobie sama, te wasze wypowiedzi są poprostu obrzydliwe, znam się na różnych sprawach i jeżeli ktoś by potrzebował rady napewno bym mu takiej udzieliła, a wy wogóle po co odpowiadacie na mój temat? może są jeszce mądre i fajne dziewczyny, czekam na odpowiedzi

Gość odswiez
jestes strasznie zalosna :/

Gość PIERNICZEK
poczekaj na osobe która będziesz kochać :) to że ci sie podoba to nic nie znaczy... możesz tego żałowac

Gość nic specjalnego*
uwierz mi sa madre i fajne dziewczyny i ciesz sie ze do tej pory nikt nie zmieszal cie porzadnie z blotem,ale to co tu piszesz to naprawde straszne.Jak mozesz chciec stracic dziewictwo z facetem ktoremu chodzi tylko o sex.A zreszta jak jestes taka glupia to ogol se cipe na lyso,kup sobie gumy i biegnij sie rznac.A o tabletkach lepiej zapomnij chyba ze tak kochasz tego playboya ze jakie chorobsko tez od niego wezmiesz:o

Gość agnieszka_sc
to co napisalasjest straszne.. ale tak na powaznie to zastanow sie czy chcesz stracic dziewictwo z chlopakiem z ktorym i tak nie bedziesz? pomysl co powie twoj chlopak (ktorego napewno bedziesz miala) jesli mu o tym powiesz? a jesli tak bardzo ci na tym zalezy to uzyj prezerwatywy bo przynamiej nie zarazisz sie jakims swinstwem.

Juleczko Myslę , że nie jesteś jeszcze gotowa na sex, ten pierwszy raz musi być wyjatkowy z kims kogo będziesz kochała i wspominała to do końca życia . Nie rób tego tylko dlatego aby mieć to już za sobą, bycie dziewicą nie jest wstydem, powinnaś być z tego dumna. Pewnie niedługo znajdziesz chłopaka którego naprawdę pokochasz, a on pokocha Ciebie i jeżeli będziesz czuła że to jest ta właściwa osoba , czas i miejsce to możesz się nad tym zastanowić, a na razie nie rób tego bo będziesz tego później żałowała. Sama pisałaś że temu facetowi chodzi tylko o sex, pomyśl jak się będziesz czuła jak po wszystkim do Ciebie nie zadzwoni, nie bądzie się chciał spotkać itp. Bądziesz płakać w poduszkę ,że popełniłaś błą swojego życia. Zastanów się. Trzymaj się ciepło. Pozdrawiam.

Gość _minka_
dlaczego jak sie czyta takie wypowiedzi to wydaje sie ze każda laska powyżej 15 roku życia w naszym kraju marzy o "karierze" prostytutki;/

Zachowaj ten pierwszy raz dla kogoś kogo będziesz napradę Kochać bo potem będziesz żałować. Warto poczekać. Ja czekałam do 21 roku życia ;). Nie rób tego bo już Twoje koleżanki mają to za sobą.

mysle ze na seks jest w Twoim przypadku za wczesnie ale nigdy nie jest za pozno na nauke ortografii :) poza tym, lepiej poczekaj az sie zakochasz

mysle ze na seks jest w Twoim przypadku za wczesnie ale nigdy nie jest za pozno na nauke ortografii :) poza tym, lepiej poczekaj az sie zakochasz

Ja Ci odradzam...Mam 24 lata i dopiero teraz zdecydowałam się na pierwszy raz, bo w końcu poznałam konkretnego faceta który mnie kocha.