Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ho ho ho...

pomoge zakompleksionym laskom

Polecane posty

Gość ho ho ho...
no z wizerunkiem babo- chlopa tez nie ma co przesadzac.rownowaga to slowo klucz :). jesli on sie nie odzywa, to zagadac raz czy drugi.. nie podchwyci, to olac! cierpiec w samotnosci i najwyzej przypomniec sie po miesiacu. moze cos sie zmieni i facet sie bardziej uaktywni. ale wiecie, ja nie robie z siebie obnibusa, nie posiadam jakiejs uniwersalnej wiedzy. mowie tylko o tym, co mnie i niektorych kreci

Gość leśna kobitka
jestem ciekawa jak wygląda sprawa z męskiego punktu widzenia ??

Gość dziadek do orzechów
no i o to pytam jak zainteresować go sobą? Udawać niedostępną, rozchwytywaną? Jeśli olać to jak potem zareagować jak się odezwie?

Gość ho ho ho...
wg mnie udawac rozchwytywana, ale tak, zeby nie przestraszyc. jak sie potem odezwie, byc naturalna i mila. zero pretensji... milczal troche? NAWET NIE ZAUWAZYLAS, ale fajnie, że daje znac. spotkac sie? bardzo chetnie! i nie za 2 tygodnie "bo nie mam czasu", to ograny chwyt. moze byc nawet zaraz, jesli masz na to ochote!

Gość naleśnik
ale jak w subtelny sposob zaproponowac spotaknie takz eby nie odmowił hhehe

Gość do autorki--------------------
to zdanie mnie rozwaliło: "ja nie robie z siebie obnibusa" :D :D :D nie rób! baw nas dalej swoją "wiedzą" buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ho ho ho...
ja pierdole zawsze znajdzie sie ktos, kto musi sie nasmiewac czy kpic. jesli ci sie nie podoba, to spadaj, co? jak widac jest pare osob, ktore moga chciec pogadac. fatalne to jest

Gość kochaj wystarczy
ja chce odpowiedz ;)

Gość do autorki--------------------
no, fatalne to jest, że z takim ciamagą chcą gadać. widocznie same desperatki. a czytam bo mnie bawisz idioto! :D buhahahhahaaaaaaaaaaa

\"sa tez na swiecie wrazliwi mezczyzni kupujacy kwiaty i ceniacy sobie subtelnosc i dobroc, jednak kobiety uwierzcie, ze przeceniacie ich liczbe! to margines!\" Ale i tak warto ich szukać, bo tylko z nimi można stworzyć udany związek :)

Gość leśna kobitka
ho ho ho --> poradź coś jeszcze, tutaj jest też dużo anonimowych forumowiczów, któyzy chętnie poczutają hehe:))

Gość leśna kobitka
a co zrobić gdy facet nie odzywał sie przez pół roku, a mnie korci zeby zadzwonic do niego i zapytac "jak leci"- czy to normalne?, zaznaczam , że ma dziewczyne, i on wie ze ja o tym wiem ,, no ale tak mimo wszystko czy wypada np eska napisać??

Gość leśna kobitka
dodam ze to taki moj kolega, znajomy moze tak heh

Gość ho ho ho...
kocha wystarczy... przyhamuj troche, jesli uwazasz, ze jestes zbyt zadziorna. mozliwe, ze ludzie sie ciebie boja. ale to wszystko kwestia gustu, nie? pewnie kiedys trafisz na swego :). dziadek do orzechow... twoja kolezanka to bardzo biedna osoba. i slaba bardzo. moze lubi byc ofiara, ja na jej miejscu juz dawno popukalbym sie w glowe i spierdolil do autora... moze bawia ciebie takie zlote recepty pt "jak w trzy dni zdobyc faceta" ale sa tacy, ktorzy tego potrzebuja. ja procz tego zaspokajam swoja chec bycia w centrum uwagi i wszyscy sa zadowoleni. przeszkadza ci to?

Gość naleśnik
ja sie nie doczekalm od eksperta jeszce odpowiedzi jak normalnie zaproponowac facetowi spotkanie na piwko np.??????????

Gość ho ho ho...
lesna... oczywiscie, ze wypada

Gość dziadek do orzechów
zrób mi przysługę i napisz więcej prześlę jej linka z topikiem z góry dzięki

Gość ho ho ho...
nalesnik... " a moze wyskoczymy na piwo wieczorem? nudzi mi sie i chetnie bym sie rozruszala" powie ze nie ma czasu, to juz wiecej nie proponujesz. proste.

Gość kochaj wystarczy
ho ho--> ja nie uważam , za to wszyscy tak :D:D:D:D Zadziorna lubię być i to bardzo ;) uwielbiam sie droczyć i sprawia mi to nieziemską przyjemność .

Gość ho ho ho...
nalesnik... " a moze wyskoczymy na piwo wieczorem? nudzi mi sie i chetnie bym sie rozruszala" powie ze nie ma czasu, to juz wiecej nie proponujesz. proste.

Gość leśna kobitka
mam opory poniewaz nie chce zyby sbie cos pomyslal, i nie chce sie narzucac, zreszta o czym mialabym z nim gadac, no bo przeciez o pogodzie odpada hehe, a duzo czsu minelo moze sie zareczyl i glupio to by wyszlo, a nie chce sie osmieszyc

Gość ho ho ho...
grunt to byc z siebie zadowolonym! to sie ceni! co do twojej kolezanki, dziadku do orzechow, to przykro mi, ale nie wiem co poradzic.

Gość arifutka
a co zrobić, jak nie mam sama żadnych kompleksów ale spotkałam faceta, który je ma i to w nadmiarze? :) nic z niego wydobyć się nie da i powoli przestaje mnie bawić ta jego nieśmiałość. :O podoba mi się wizualnie, no ale te jego kompleksy i wiecznie milczenie, to chyba nie jest zdrowe?

Gość leśna kobitka
do naleśnika-- ja osobiscie facetowi bym spotkania nie zaproponowala i nie wiem czyt o dobry pomysl, poniewaz jakby chiał to by sam to zrobił

Gość dziadek do orzechów
chyba założę osobny topik:( chyba, że ktoś napisze

Gość ho ho ho...
wiecie, to wszystko zalezy od sytuacji, kontekstu, czlowieka itd. faceci sie znacznie mniej przejmuja kobietami niz kobiety facetami, z tego co widze. nie sadzicie, ze to troche glupie byc bardziej wkrecona? jesli juz nie mozecie sie powstrzymac od pokazywania tego, to sugerujcie, ze jestescie napalone, a nie zaangazowane. to podbuduje jego ego i zacheci to ladowania czasu i energii w znajomosc. niskie, ale prawdziwe.

Gość leśna kobitka
Twoje porady są niekonkretne a obiecałeś że pomożesz , doadzisz,,ehh faceci hehehehehehehehehehheheheheh

Gość ho ho ho...
lesna kobitko, czego dokladnie oczekujesz? jakie maja byc, jak was nie znam? mowie tylko o ogolnych prawidlowosciach

Gość leśna kobitka
ano na przykład jak zadzwoni albo wpadnie to jak mam sie zachowywac po tym jak dawno go nie widziałam, albo co zrobic zeby wpadł, a mieszka dosc dalej odemnie

Gość kochaj wystarczy
ale wpadłeś hahahaha... teraz to Ci spokoju nie dadzą hahahaha Powodzenia ;)