Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ho ho ho...

pomoge zakompleksionym laskom

Polecane posty

Gość ho ho ho...
wiesz co, chyba jednak jestem zbyt prosty dla ciebie. jak chce, zeby ktos wpadl, to mu to proponuje, a jak sie ciesze, ze go widze, zachowuje sie po postu milo. wg mnie kobita powinna robic dokladnie to samo, ale pewnie nikt tu sie ze mna nie zgodzi :)

Gość leśna kobitka
no ok, ale samo to ze sie tak dlugo nie odzywal znaczy ze olal. Jak bede mila to pomysli ze moze mnie nadal olewac, i co wtenczas? a jak bede zla to pomysli nie daj Boze że mi na nim zalezy, i o to chodzi ze ani w prawo ani w lewo, a do przoddu to jak??( do tył nie mam zamiaru);p

Gość ho ho ho...
umow sie z jakims przystojnym gosciem i zadba to zeby ciebie z nim zobaczyl. potem sie odezwij. jak nie zareaguje odpusc sobie raz na zawsze

Gość lipa...
to ja też o radę proszę... Chłopak mi się podoba ale ostatnio wogóle do mnie się nie odzywa,nie odpisuje na esy... czy uraziłam go jak go ochrzaniłam za to że za póżno mi powiedział że nie przyjdzie bo jest zimno???? odp. plis. no i co robić????? żeby go jakoś zainteresować swojąosobą,być taką tajemniczą... :D:D:D:D

Gość leśna kobitka
wiesz, heh wolałabym zeby to ten gosc sie ze mna umówił a nie ja z nim, kurka cały czas o tym tu wałkujemy, jak jegomoscia zaprosze to moze odmowic :(

Gość ho ho ho...
lipa, przykro mi, ale nie mam pojecia :) jesli dziwczyna jest wystarczajaco pewna siebie, moze strzelac fochy 5 razy dziennie i to uchodzi jej na sucho. jesli facet sie o cos obrazil, to totalny kretyn :). moze po prostu nie jest toba zainteresowany. bywa.

Gość leśna kobitka
heh - nic konkretnego. Spadam. hohohoho, ale sie dowiedziałam sękjowac za wszelką reakcję hohohoho

Gość ho ho ho...
laski sa popierdolone. nie dziwie sie ze tu siedzicie i zdychacie z miliona roznych tesknot. masakra

Gość kochaj wystarczy
ej 😠 Tak nie pisz :P To nieładne :P Ja tam miałam ubaw z Ciebie hahaha

Gość niezakompleksiona
witaj hohoho, poznalam na imprezie fajnego kolesia.. swietnie sie zgrywalismy w tancu.. bawilismy sie razem do konca, odprowadzil mnie do domu..przez droge mialam na sobie jego kurtke, a gdy sie zegnalismy zazartowalam ze wezme ją sobie dzisiaj do domu..a on ze spoko, i ze nie wie jak ale jakos ją jutro odzyska..i poszedl:) nie wymienilismy sie numerami ani nic.. myslisz ze moglam mu sie spodobac?

Gość ho ho ho...
nie

Gość kochaj wystarczy
co nie ..?

Gość leśna kobitka
a Ty niby taki mudry 'co zna sie na rzeczy' qrwa co tu robisz, probujesz doradzac i co? i to jesscze na babskim forum !!!!!!!!!!!! hah

Gość ho ho ho...
do niezakompleksionej to bylo

Gość ho ho ho...
bo jestem kobieta :) pozdrawiam wszystkie desperatki

Gość niezakompleksiona
a skad taki wniosek?

Gość kochaj wystarczy
hahahaha... ni to nie przeszkadza , ze jesteś kobietką a Tobie ..hahaha

Gość ho ho ho...
niezakompleksiona, po prostu nie znosze glupich pytan. chcesz sie dowartosciowac, ze ktos na ciebie leci? mi tym bardziej nie przeszkadza, ze jestem kobieta. pozdrawiam.

Gość leśna kobitka
no i tak..... nic konkretnego :((((((((((((((((

Gość kochaj wystarczy
Dziękuje :) Dawno sie tak nie naśmiałam 🌻

Gość Oftamologia
Chyba cię przerosło to wyzwanie :D

Gość mhmmmm
duppa dupa i dupa.. gówno pomógł/a... nie wiadomo czy to ptok czy myszka,,,,,,,,,,,,,,,,buahahahahaah

Gość ho ho ho...
przeroslo w chuj. wiekszosc kobiet to niestety idiotki. powinnam zostac zbluzgana juz na wstepie, a tu taka ekscytacja i prosba o rady. no ludzieeee nie zachowujcie sie jak debile

Gość kochaj wystarczy
Wiesz jak Bardzo chce by ktoś Cie obraził , to się poświecę , choć przyznam szczerze bardzo tego nie lubię )

Gość mhmmmm
to po chuja zakładasz szmato taki topik!!! wypierdalaj i zgłoś to na śmietnik!!! dziwko pierdolnięta

Gość ho ho ho...
prawie 90 postow i wreszcie adekwatna reakcja, choc jezyk sredni. nie denerwujcie sie laski i cieszcie sie zyciem. pozdrawiam naprawde cieplo. papa

Gość kochaj wystarczy
Wykazałaś sie niebywałą niedojrzałością , większa niż dziecko z przedszkola . Zakpiłaś z uczuć i problemów ludzi , jeżeli to uważasz za śmieszne :O to naprawdę Ci współczuje . ps. Nie zapomnij jaki jest temat tego forum . Mam nadzieje , że nikt nie będzie szydził i wyśmiewał Twoich problemów tak jak Ty to dzisiaj zrobiłaś w stosunku do innych osób . Pozdrawiam

Gość do ho ho ho
Ale Ty chyba nie myślalaś, ż ektoś powaznie potraktował te twoje mądrości życiowe? Ja się na poczatku pośmiałam, a potem to już było normalnie żenujące

Gość ho ho ho...
problem to tu miala jedna osoba.. dziadek do orzechow i celowo go zignorowalam, bo nie smieje sie z cudzych nieszczesc, ale cudzych slabosci. a jesli ktos sie oglasza pt "jestem takim maczo i wam teraz pomoge" i ludzie to kupuja, to nie widze powodu, zeby sobie z tego nie pozartowac.