Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ho ho ho...

pomoge zakompleksionym laskom

Polecane posty

Gość ho ho ho...

pogadam, doradze, powiem, co trzeba zrobic, by budzic wieksze zainteresowanie i poczuc sie pewniej.

Gość buuuuuuhahahahhhhhaaaaahaaa

Gość mopssss
o super

Gość brukselkaa
to pomóz mi. jak wzbudzic zainteresowanie w facecie a zarazem nie byc napastliwa i wulgarną?

Gość ho ho ho...
odzywac sie do niego wysylajac jednoczesnie sygnaly, ze to nic powaznego, ze po prostu masz na to ochote. tak, zeby facet poczul, ze sie nim w jakis sposob interesujesz, ale zeby nie patrzyl na ciebie jak na jakas desperatke. zeby byl dumny, ze to wlasnie z nim chcesz teraz rozmawiac mimo tego, ze naprawde masz co robic. takie jest moje zdanie i na mnie to dziala.

Gość mopssss
a jak dac do zrozumienia facetowi ze to jeszcze nic powaznego?

Gość anonimka niedzielna bez roweru
Jak uwierzyć, że w ogóle mogę się komuś spodobać? Komukolwiek?

Gość naleśnik
ale jak to zrobic zeby sie nie skapował ze zalezy i o co pytac ze by sie czul wazny i wyrozniony hhheh tak zeby on sie niczego nie domyslił.

Gość ho ho ho...
to skonczcie z mitem milej, interesujacej sie dziewczyny. mowcie o sobie, o swoim bujnym zyciu. sugerujcie, ze macie full znajomych i wszyscy na was leca. raz na jakis czas od niechcenia zadajcie pytanie i cierpliwie wysluchajcie odpowiedzi. tak, zeby nagle poczul sie bardzo wazny, ze w waszym intensywnym zyciu jest pol minuty na to, co on chce powiedziec. wszystko jednak w sposob dosc cichy i subtelny. faceci nie znosza wrzaskliwych lasek. macie miec przy tym klase!

Gość naleśnik
ale jak tak bede gledzic non stop o sobie to pomysli jakas zapatrzona w siebie heheheh.no ja jestem krzykliwa troche musze zmienic swoj ton głosu.... ale jak jestem wsrod znajomych to amm mowic o nich no to troche nielogiczne.....

Gość ho ho ho...
nie mowie o kazdej sytuacji, tylko o tym, co sie generalnie podoba. nie wiem czemu tak jest, ale sa dziewczyny, ktore moga isc z facetem do lozka po jednym wieczorze i wciaz maja klase, a sa nudne ofiary, na ktore patrzy sie jak na szmaty tylko dlatego, ze patrza sie na faceta maslanym wzrokiem i sie glupawo usmiechaja

Gość naleśnik
to lepiej udawac niedostępną....ja to nie potrafie postępowac z chłopami i chyba nigdy sie nie naucze.jestem juz na was wyczulona i nikomu nie pozwalam sie zbliżyć....a masz jakis sposob na niegrzecznego chlopca hheheh bo w takich gustuje

Gość ho ho ho...
zgrywanie niedostepnej to moim zdaniem mit, na ktory nikt sie nie lapie. liczy sie szczerosc i duuuzo humoru. co do niegrzecznych chlopcow, trzeba udawac rownie niegrzeczne, zeby sie martwil "dlaczego ze mna nie chce?" :)

Gość naleśnik
heeheheh jakos udawanie nie jest moja domena hheheh.sory ale trawki alic nie bede zeby mu zaimponowac hhehe on lubi takie uzywki z reszta z niego jest taki lekkoduch chyba heheh koledzy sie bardzo licza.......

Gość ho ho ho...
naleśnik..ile masz laty? mloda chyba jeszcze jestes, nie? tak samo jak twoj wybranek. ja nie mowie o piciu, cpaniu czy paleniu jak on, ale o pewnej filozofii w zyciu :)

Gość naleśnik
ja mam 21 a moj obiekt westchnien 19 on nie jest moim chlopakiem ja sie w nim podkochuje hhehehe ale nawet on jestw gadce taki niedostepny.... taki tylko dalam przyklad z tym cpaniem .

Gość do autora
jak dla mnie jesteś nierozgarniętym imbecylem

Gość naleśnik
to było do mnie

Gość leśna kobitka
przeczytał książki o podrywaniu i gra 'modrego' hehe A jak ty sobie radzisz z kobietami hehe, facet sie do mnie przystawia ale nie wiem czy na serio. jaka jest Twoja filozofia w tej dziedzinie??;p

Gość ho ho ho...
moze i jestem nierozgarnietym imbecylem, za to te laski, ktore mnoza topiki o tym, dlaczego on je nie chce, przeciez one sa takie dobre itd mnie po prostu bawia. mysle, ze warto kiedys szczerze powiedziec o tym, ze ich taktyki czesto sa z gruntu bledne. rzecz jasna upraszczam bardzo... sa tez na swiecie wrazliwi mezczyzni kupujacy kwiaty i ceniacy sobie subtelnosc i dobroc, jednak kobiety uwierzcie, ze przeceniacie ich liczbe! to margines!

Gość naleśnik
dolesnej kobitki tyz tak mam nie wiem czy na serio ma cos do mnie czy tylko sobie jajaj robi

Gość ho ho ho...
no widzisz... ja bardzo malo rzeczy mowie na serio, nawet jesli odbieram wszystko bardzo gleboko. i nie, nie czytam poradnikow :)

Gość ho ho ho...
a co do tego na ile cos moze byc na serio, a na ile jest zgrywa mam jedna, bardzo glupia odpowiedz: CZAS POKAZE :)))) nigdy nie wiesz nic na pewno, na tym polega urok tej gry. na stabilizacje i pewnosc czas jest pozniej

Gość leśna kobitka
rozumiem ze w tyj kwestii jestes bezradny buuuuuuuuuu...............

Gość dziadek do orzechów
nie jestem zakompleksiona, ale ciągle robię coś nie tak chyba za bardzo się otwieram i mówię o tym co czuję, czemu jestem smutna itp. Ale teraz poznałam póki co tylko w necie bardzo interesującego faceta. Jak go zdobyć? Lubi dziewczyny pewne swojej wartości. Ja taka jestem tylko czasami. Czy jak on to odkryje to mnie zostawi? Ale póki co: jak go zdobyć?

Gość naleśnik
to mamy byc cały czas usmiechniete ???????? jak zachecic faceta zeby sie z nami umawiali co powiedziec lub ajk sie zachowac

Gość leśna kobitka
no dobrze moze nie czytasz poradników, ale mozliwe ze sam je piszesz. A czy poza czekaniem coś szczególnego mam robić, zaznaczę że mieszka dalej odemni e i sie mnie widujemy czesto, ale chyba cos do mnie ma .....chyba zgrywalam za bardzo niedostepna- co potwierdza Twoją teorię ehh

Gość ho ho ho...
nie przejmujcie sie tym, czy mowicie cos nieodpowiedniego itd, ok? mowcie, co chcecie, tylko nie za duzo i nie zbyt drastycznie (opowiesci o bolesnym okresie zostawcie na pozniej). mowcie nawet o swoich wadach, ale tak, zeby brzmialy ciekawie! zadbana, wesola, ponetnie tanczaca laska, ktora smieje sie z tego, ze zachowuje sie czasem glupawo czy bywa neurotyczna... cos pieknego. duzo uroku plus dystans do siebie- mieszkanka wybuchowa!

Gość dziadek do orzechów
gadaliśmy ze sobą codziennie, potem ja nie miałam kompa ok. tydzień. Teraz on nawet jak się pojawia - nie zagaduje (już 3 ci dzień). Raz czy 2 zagadałam, teraz siedzęcicho. Co powinnam zrobic?

Gość kochaj wystarczy
daj rade dla mnie hahahaah..... nie znam słowa kompleks hahaha... wręcz przeciwnie jestem postrzegana jako zbyt pewna siebie , zadziorna i niegrzeczna :P hahaah .... słucham