Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubie delicje

Czy idzie sie w Uk wydostac z fabryki do lepszej pracy??

Polecane posty

Gość Lubie delicje

Wyjechalam do Uk dostalam szybko prace bo po póltora tygodnia czekania -w fabryce. Wzielam to bo wiadomo nie mozna wybrzydzac na poczatku pracowalam przez agencje 2 miesiace i dostalam kontrakt na 2 lata i wiadomo wyzsza pensja i w ogóle ale jak próbuje szukac pracy sprzedawcy( wiadomo lezejsza praca np w sklepie odziezowym ) czy dostac sie w fabryce na wyzszy szczebel to nic z tego nie wychodzi bo wiadomo faworyzyja angoli angielski znam komunikatywnie choc mieszkam z Polakami nie wiem czy w ogole kiedykolwiek wydostane sie z fabryki a mam licencjat zrobiony w Polsce który mysle nostryfikowac moze to cos pomoze ???

ja wlasnie sie wydostalam.i zaluje... niedokonca ale jednak.w polsce pracowalm jako kelnerka.i w koncu udalo i sie znalez tutaj prace jako kelnerka.duzo klientow,spore napiwki.lepsza pensja.ale... praca w soboty w niedziele,we wszystkie banki holiday no i w swieta pracuje dopiero m-c a juz mi zpowiedzieli,ze nie ma szans na urlop nawet bwzplatny na swieta.jesli Ty szukasz pracy jako sprzedawca to dobrze sie zastanow naprawde i jesli do tego masz faceta to podwojnie ciezko. nie wiem co to za fabryka co w niej pracujesz ,ze nie mozna isc w gore ale tam gdzie ja pracowalam to kilka polaczkow zostalo supervisorami i wesz co nie mieli takiego zajebistego angielskiego sa po prostu bardzo wyszczekani i nie dadza sobie wejsc na glowe.nie wiem dlaczego taka kwalifikacja ale coz .... .pozdrawiam

Gość bbbaaa
da sie,tylko czym dluzej bedziesz w tej fabryce tym gorzej sie wybrac.Najgorzej znalezc pierwsza prace,wszedzie beda zwracac uwage na doswiadczenie i referencji,wiec fabryka w CV bedzie tylko przeszkdzxac.Najlepiej zacznij jakis kurs zawodowy w dziedzinie ktora cie interesuje i szukaj nowej pracy . A co do tego ze jacyc Polacy zostaja supervaisarami w fabryce,musza zostac jezeli polowa staffu to Polacy,z reguly zostaja nimi ludzie wchodzacy kierownictwu w tylek,a rodaka gotowi sa sprzedac za 5f