Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkk

odbylem juz kilka randek w zyciu i za kazdym razem dziewczyny pytaja

Polecane posty

Gość agnesina
Nie jestem zdania ze kazdy ma robic to co ja. Ja pracuje w swoim zawodzie, zarabiam dobrze, na milionach moze nie spie ale ze pracuje w branzy ktorej chcialam prcowac to sie ciesze (a tym co spia na milionach bo sie dorobili uczciwie szczerze gratuluje), Kazdy moze zyc jak chce. I jesli ktos chce zyc w wieku prawie 30 lat z rodzicami prosze bardzo jesli mu to odpowiada. Tylko wkurzaja mnie osoby co zyja na garnku rodzicow, narzekaja, nie wykazuja zadnej inicjatywy by to zmienic i jeszcze obrazaja innych.

Gość to moze ja cusik
o i skonczylo sie....

Gość to moze ja cusik
a jednak nie calkiem ...ale mnie nikt nie widzi, dobra to w sumie nie wazne

Gość kiepski podszyw
żałosni jesteście kolesie....dobrze, że dziewczyny już zmądrzały i szukają zaradnych i mądrych kolesi a nie takie ciepłe kluchy potem tylko mi się śmiac chce gdy czytam kolejny topic o tym jakie to kobiety są materialistki że nie umawiają się z byle kim.... też nie umówiłabym się z kolesiem, kórego stac na nowy komputer ale chce bym płaciła za siebie na randce....nie umówiłabym się z takim, któremu nie braknie kasa jak idzie z kumplami na piwo, ale żal mu pieniędzy by pójśc ze mną do kina

Gość Jeski
Dziewczyny to suki niestety. Koniec świata

Gość agnesina
dokladnie. Nie dziwie sie takim dziewczynom. Dziewczyna potrzebuje faceta z jajami a nie "prawie 30 letniego chlopczyka"

Gość rqew
"też nie umówiłabym się z kolesiem, kórego stac na nowy komputer ale chce bym płaciła za siebie na randce" przeciez stawianie kobietom drinkow w barze i placenie na randkach to frajerstwo , po za tym przeciez jestescie zaradne i was stac

Gość Chory temat
chore dyskusje, przecież każdy bedzie bronil swoich racji.. Dla mnie to smutne: "też nie umówiłabym się z kolesiem, kórego stac na nowy komputer ale chce bym płaciła za siebie na randce....nie umówiłabym się z takim, któremu nie braknie kasa jak idzie z kumplami na piwo, ale żal mu pieniędzy by pójśc ze mną do kina" - ja się umawiam z takim już kilka lat, sytuacja adekwatna... A mówi, że mu zależy, inicjatywy też jakoś nie wywkazuje na ciag dalszy, to o co do jasnej anielki chchecie sie umawiac ????? zeby sobie dopupczyc bez zobowiazan??

Gość Jeski
Ty suko