Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkk

odbylem juz kilka randek w zyciu i za kazdym razem dziewczyny pytaja

Polecane posty

Gość assaas
a jak ktos nie ma szans na dziewczyne to po chuj ma mieszkac sam i wracac do pustego mieszkania , po pracy pomagam rodzicom bo zalozyli sobie ogrodek i sad

Gość Inny facecik
Tez racja. Jak ktoś jest przewidujący i wie że będzie sam to po co ma być sam smutny w domu

Gość assaas
ja nigdy przeciez nie twierdzilem ze jestem normalny

Gość garbus
aja mam 29lat stać mnie było na mieszkanie z własnej pracy,ale otworzyłem dzialalnośc i poszla na nią cała kasa więc miszkam z rodzicami.kredytu nie wezme bo nie wiem co będzie za 20 lat.wynajmować nie mam zamiaru bo po co w warszawie wydawać co miesiąc 1000zl.

Gość agnesina
Mozna zawsze wynajac mieszkanie ze znajomymi albo znalesc pokoj gdzie zamieszkuja juz inni wspolokatorzy

Gość Inny facecik
Życie tak wychowało. Nawet gdybym wygrał 2 miliony w totka to i tak bym sie nie chciał wyprowadzić.

Gość kiepski podszyw
Z tymi wymaganiami do przyszej partnerki to mnie rozwaliłeś koleś. Przed ślubem nie umiałam ani gotowac ani prasowac i co ?! gdy trzeba było to się po prostu z dnia na dzień nauczyłam. Co za problem po prostu poszukac kilka przepisów i wypróbowac ?! Co do mieszkań to istnieje jeszcze coś takiego jak kredyt....ale by dostac takowy to trzeba pracowac....ale po co pracowac jak można mieszkac z Mamusią ?!

Gość agnesina
Wogole ciency jestescie, wymyslacie tylko wymowki byle sie nie usamodzielnic. a ja ktos chce to potrafi. wiem to po sobie.

Gość facctt
Mieszkam w małym mieście, tutaj wynajęcie mieszkania graniczy z cudem, bo po prostu mieszkań nie ma. Można tylko kupić.

Gość Inny facecik
Widać że życie widzicie przez małą rurkę. Kredyt na mieszkanie nie dostaniesz kiedy zarabiasz 1500 na rękę. A nawet jeśli jakimś cudem tak to co zostanie do życia ? To jest życie prawdziwe a nie jakieś marzenia

Gość agnesina
Ja sie usamodzielnilam w wieku 22 lat. wyjechalam za granice i tam pracowalam. najpierw opiekowalam sie dziecmi, potem rozpoczelam studia. chwytalam sie wielu prac by sie utrzymac. Tak samo jak poznalam meza tez nie umialam gotowac. Powili uczylam sie zarzadzac domem przy nim. Jak ktos wlozy wysilek to ma efekty ale jak widac niektorzy wola siedziec wygodnie przy boku mamusi.

Gość kiepski podszyw
Pieprzycie głupoty. Kupiłam mieszkanie w wieku 30stu lat. Mój zanajomy młodszy ode mnie o kilka lat zaraz po studiach wyjechał do pracy do Anglii, oszczędzał, kupił działkę, teraz stara sie o kredyt, chce założyc własną firmę i wybudowac dom.....sama jestem pod wrażeniem jego zaradności i samodzielności. Czuję się jakaś małozaradna patrząc jak on potrafił od razu obrac cel i do niego dążyc a ja długo żyłam z dnia na dzień pracując w róznych firmach. On wiedział czego chce i do czego dąży. Ma dziewczynę i planują wspólną przyszłośc.

Gość Inny facecik
Sranie w banie. To każdy tak może się chwalić komu sie udało. A niektórzy nie mają takiego szczęścia.

Gość agnesina
Niektorym sie po prostu tylka nie chce ruszyc. lepiej ponarzekac.

Gość kiepski podszyw
Owszem, inni siedzą na kanapie i czekają aż im Mamusia kolacyjkę przyniesie....

Gość Inny facecik
Masz mały horyzont myślowy

Gość facctt
Pracuje ciężko tu w polsce, mało zarabiam, ale nie mogę wyjechać bo muszę sie opiekować chorą matką. Co mam zrobić? Wyrzucić ją?

Gość assaas
Twoj znajomy to debil , buduje dom i zakalda firme , najpierw powinien zalozyc firme i zobaczyc czy i jakie zyski bedzie przynosila , na poczatku moze nawet na zero nie wyjsc , nie jest zaradny tylko marzyciel .

Gość agnesina
to chyba raczej ty. Ja juz od dawna jestem samodzielna, potrafilam wyprowadzic sie z domu, sama zarobic na swoje utrzymanie a ty siedzisz z mamusia w jednym domu i tylko narzekasz. niedojda jeden

Gość kiepski podszyw
Tacy z Was mucho-meni, że cholera chcecie równouprawnienia i żebyscie nie musieli sie nacharowac....Jestescie tak wygodni i leniwi, że aż żal...Kiedys facet to był facet a teraz metroseksualna dupa wołowa z żelikiem na włosach, samoopalaczem na gębie w markowcyh spodniach i markowych bucikach.....

Gość assaas
Sorry , napisalas ze chce wybudowac dom , ja chce poleciec na Marsa a dzialke to ja tez juz mam 😴

Gość sluchaj stary
co bys tutaj nie powiedzial, to osoby ktore sie juz usamodzielnily beda cie wyzywac ze jestes ciota bo mieszkasz z rodzicami, a te ktore tez mieszkaja z rodzicami popatrza na to przychylniejszym okiem i tyle pytanie do agnesi, czemu nie poszlas na swoje jak mialas 19 lat? mieszkac z rodzicami po 19 to tragedia i kalectwo

Gość agnesina
dobrze powiedziane kiepski podszyw:)) Teraz to sa niby faceci bez jaj. I jeszcze sie pytaja czemu ich zadna nie chce.

Gość Inny facecik
Masz wzrok jak koń doroszkarski. Klapki na oczach i nie widzisz horyzontów. Innych sytuacji. Kiedy nie ma się znajomych z którymi można by mieszkać. Nie ma się zresztą na to specjalnie pieniędzy albo jest się zbyt nieśmiałym żeby mieszkać z obcymi w obcym miejscu

Gość kiepski podszyw
No to nie dosc że jesteś nieśmiały i nie masz kasy, nie masz przyjaciół ani znajomych, mieszkasz z Mamą..... a ty kurna poza tym masz jakieś zalety ?!

Gość agnesina
Od kiedy poszlam na studia (19 lat) zaczelam pracowac dajac korepetycje. Juz w te same wakacje wyjechalam pierwszy raz za granice do pracy jako baby sitter (czyli w wieku 19 lat juz pierwsze kroki by sie usamodzielnic). Studiowalam do 22 lat (licencjat), stad nie wyprowadzalam sie poki nie dostalam do reki dyplomu. Dzien po tym jak dostalam dyplom wyjechalam.

Gość Inny facecik
Kocham mamę i dzieci i zwierzęta jestem miły, dobry, nie palę.

Gość sluchaj stary
chyba tylko jakis inny nieudacznik z anglii cie zechcial o 3 lata za pozno, niestety:(