Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredny typ

Prawdziwe foto Czarniejszej niż Mrok, szukałem sporo, a więc dziękujcie.

Polecane posty

Gość wredny typ

Jak widać laska jest mocno przeciętna. Przestań robić z siebie seks bombe i na siłę lansować sie na forum:o🖐️. Odpuść sobie tą nudną autoreklamę, bo za każdym razem będę przypomnał na forum twoje prawdziwe foto. http://voila.pl/z43qv/?1

Gość a jaką mamy mieć pewność

Gość a jaką mamy mieć pewność
że to czarniejsza?

Gość wredny typ
Myśle, że sama potwierdzi jak będzie na forum, jeśli ma trochę honoru:D Możesz spytać też starych forumowiczów, powinni pamiętać.

Gość wredny typ
W topiku o jej tyłku jest dowód na autentyczność tego zdjęcia 'przexcież kiedyś był topic gdzie kafeteriusze wrzucali swoje fotki: miał coś ponad 300 stron czarniejsza też tam wkleiła swoją i.........wielkie bum przecież ona bardziej przypomina faceta , ze swoją kwadratową szczeną, wielkimi łapskami, szeroko rozstawionymi cyckami, już nieco obwisłymi, zero szyku i klasy (jakaś fioletowa bluzka z bazarku i dzwony ). pamiętam że większość pisała, że jest sporo poniżej przeciętnej, a teraz zwyczajnie prowokuje, wklejając coraz to innsze zdjęcia innych kobiet którym nigdy nie dorówna, a wy się jaracie, jak te dzieci '

Gość dam so łeb
ściąć że to skoczek jest autorką tematu

Gość wredny typ
Onanizuję się pod płachtą u fryzjerki

Gość potwierdzammm
decha, wez pod uwage to, ze fotka byla wrzucana przez nia tu jakies 2 lata temu, i pewnie tez na niej az taka aktualna nie byla, wiec 3,4 ;lata musisz teraz spokojnie dodac. ale do seksbomby to jej jak stad do ksiezyca :O

Nie wierzę, ze to Czarniejsza. Po co wklejałaby takie tandetne zdjęcie z wydętymi ustami a potem pokazywała cudze zdjęcia i opowiadała, że to ona? To zakrawa na lekka chorobę psychiczną... Albo ja jestem nienormalna i mi sie wydaje, że wszyscy są piękni i cudowni a tylko ja PŻ i jestem chodzącym paszczurem:O Nie wiem, w kazdym razie tak czy owak dobiję się:O🖐️

Gość potwierdzammm
spoko, szkoda ze nie ma nikogo z tamtego topicu, by potwierdzili: dea, hard, czarniejszy niz mrok, opetana, cukiereczek i inni ale tak jak wredny typ gada, jak sie nie przyzna sama do siebie, to bedzie porazka totalna :O 🖐️

Gość potwierdzammm
o pozdro chyba tez widziala jak czarna je wkleja, chyba nawet sama je wkleila, bo czarna nie dawala rady i ja o pomoc poprosila, ale do konca pewnym nie jestem, czy to byla pozdro. mozesz uderzyc do niej, moze skojarzy tamten topic.

Gość potwierdzammm
sama tu wkleila, choc wpierw prosila kogos, chyba pozdro, by to zrobil bo sama nie umiala., pozniej juz wrzucala te foto sama. Byl tu kiedys taki topic, gzdie sie forumowicze ujawniali, byla jedna z pierwszych ktora to zrobila. To tyle.

Gość potwierdzammm
a tego to juz nie wiem, pozniej mnie wcielo troche z kafe, nie wiem nawet czy podawala tu swoje imie.

Gość polamywacz deskuf
:p

Gość potwierdzammm
no a co ?

Gość potwierdzammm
okrutny nie krutny . smieszy mnie tylko jak laska ktora jest zupelnie przecieta zadziera nocha i kreuje sie na seksbombe majac sie za 7 cud swiada. pamietaj decha, pokora jest duzo lepsza niz pycha :O :classic_cool:. ale zablysnalem :classic_cool: