ped namiot 0 Napisano 2 godziny temu łech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Ciekawe jaki nick dziś wymyśli Widuś jak dostanie bana. I co powiedzą na policji, jak pokaże, co pisze na Krejzi i na mnie. Dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych Widmo z trądzikiem po sterydach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Pisz apelację na privy do ludzi żeby ze mną nie pisali i wyzywaj ich jak mnie i magi to na pewno staną po twojej stronie ty tłuku do ziemniaków. geniuszu w akcji dotrze kiedyś do ciebie, że tacy "kawalerowie do wzięcia" jak ty u większości osób wzbudzają obrzydzenie i pogarde jedynie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Magda samotna matka z dorosłym synem, gdzie kiedyś nazwałeś takie mamuchami i kurfami. Że mają do ciebie nie pisać, bo nikogo nie szukasz, a samotne matki z dziećmi to mamuchy. Mam screeny Uja tam masz u starego i upośledzenie w stopniu znacznym stara ruro i ciesz się że twój ryj nie lata po forum za te hejty co piszesz na ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: geniuszu w akcji dotrze kiedyś do ciebie, że tacy "kawalerowie do wzięcia" jak ty u większości osób wzbudzają obrzydzenie i pogarde jedynie? I współczucie w chorobie psychicznej, która z dnia na dzień postępuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nie jestem ciepła klucha jak ty. Tylko jasno wyrażam swoje zdanie. Bo jestem szczera, prawdziwa i gardzę psycholami, których bronisz. Kto cie skrzywdził? Skosiłaś trawa, czy idziesz kosić? 🫢 Spokojnie, jesteś kobietą i Ona też, więc zluzuj trochę bo to nie wojna o Boga i Cara Miałaś się umyć i iść do łózka proszę Cię Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Uja tam masz u starego i upośledzenie w stopniu znacznym stara ruro i ciesz się że twój ryj nie lata po forum za te hejty co piszesz na ludzi. Ale za to twój może zaraz latać. Chcesz? Nie ma sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Get Out napisał: Ty ją codziennie hejtujesz od wielu miesięcy i czego się spodziewasz że będziemy cię traktować jak świętą krówke i sypać głowy popiołem pomiocie urwy i pedryla. Ups wpadka, ten tekst wysylales mi w temacie w blokadach skrzynki jakie otrzymałam chyba w liczbie liczonej w setkach;) wpadeczka za wpadeczka;) kompletny świr, jeszcze sie dekiel sprzedał na sam koniec ze te wszystkie bloki były od niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: geniuszu w akcji dotrze kiedyś do ciebie, że tacy "kawalerowie do wzięcia" jak ty u większości osób wzbudzają obrzydzenie i pogarde jedynie? Pedryl jak ty zwyrolu śliwkowy wzbudza pogardę i chęć gnojenia go co z lubością będę czynił w celach rozrywkowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Spokojnie, jesteś kobietą i Ona też, więc zluzuj trochę o nie wojna o Boga i Cara Miałaś się umyć i iść do łózka proszę Cię Wieje i nie mogę zasnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, tymczasowablokada napisał: Nie jestem ciepła klucha jak ty. Tylko jasno wyrażam swoje zdanie. Bo jestem szczera, prawdziwa i gardzę psycholami, których bronisz. Kto cie skrzywdził? Skosiłaś trawa, czy idziesz kosić? 🫢 Ciekawe kto z nas jest bardziej prawdziwy Nikt mnie nie skrzywdził. Sasiad skosił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ale za to twój może zaraz latać. Chcesz? Nie ma sprawy. Możesz ale usiąść na starego może mu stanie to się uspokoisz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Wieje i nie mogę zasnąć. Nie bój się nie ma czego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie bój się nie ma czego. Zmiana pogody będzie. Okropnie wieje halny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Ups wpadka, ten tekst wysylales mi w temacie w blokadach skrzynki jakie otrzymałam chyba w liczbie liczonej w setkach;) wpadeczka za wpadeczka;) kompletny świr, jeszcze sie dekiel sprzedał na sam koniec ze te wszystkie bloki były od niego A co mnie obchodzi kto ci blokuje ale dobrze cię podsumował że paryska urwa jesteś i chcesz to pisz że ja blokuje to bez znaczenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ciekawe kto z nas jest bardziej prawdziwy Nikt mnie nie skrzywdził. Sasiad skosił. Na pewno ja. Bo gardzę psycholami. A ty w ogóle czytasz co Widmo pisze? Okulary założyłaś? Bo widzę, że coraz bardziej masz problem że wzrokiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu Ale sie totalnie odkleił i to przy jeżowej. Albo coś było wciągane albo go ostro musieliście rozjuszyc;) ale fajne bledy popełnia. Mam dowod kto zasrywal mi skrzynke i to zdaje sie ze były godziny pilnej ambitnej pracy beka z wykolejeńca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zmiana pogody będzie. Okropnie wieje halny Będzie, ale halny centralny nie straszny Gdy kocykiem okryta i umyta pójdziesz spać Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 837 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: A co mnie obchodzi kto ci blokuje ale dobrze cię podsumował że paryska urwa jesteś i chcesz to pisz że ja blokuje to bez znaczenia . Mówię najlepiej się juz położyć bo późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: I współczucie w chorobie psychicznej, która z dnia na dzień postępuje I ciebie postępuje jak nie masz bolca bo stary niedomaga już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, tymczasowablokada napisał: I współczucie w chorobie psychicznej, która z dnia na dzień postępuje Ja mu juz nie współczuje to jest stary chłop o mentalności pensjonariusza zakładu karnego dla uposledzonych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Ale sie totalnie odkleił i to przy jeżowej. Albo coś było wciągane albo go ostro musieliście rozjuszyc;) ale fajne bledy popełnia. Mam dowod kto zasrywal mi skrzynke i to zdaje sie ze były godziny pilnej ambitnej pracy beka z wykolejeńca Może coś pod dziąsło wziął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: A co mnie obchodzi kto ci blokuje ale dobrze cię podsumował że paryska urwa jesteś i chcesz to pisz że ja blokuje to bez znaczenia . Co taki nerwowy w nerwach jesteś jeszcze głupszy i tak wiedzialam ze to twoje bloki po życzeniach raka a to ty jesteś tu od tego specjalista ale dales mi teraz właśnie dodatkowa podkładkę ze to ty i na to już będę miała skriny;) ale poyeb a jak sie zarzekał publicznie ze on nie umie jak haha a ze sraudiuszem to co niby robiliście? Co za mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Ale sie totalnie odkleił i to przy jeżowej. Albo coś było wciągane albo go ostro musieliście rozjuszyc;) ale fajne bledy popełnia. Mam dowod kto zasrywal mi skrzynke i to zdaje sie ze były godziny pilnej ambitnej pracy beka z wykolejeńca Biegnij do proboszcza ze skargą bo skrzynkę ktoś ci blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ja mu juz nie współczuje to jest stary chłop o mentalności pensjonariusza zakładu karnego dla uposledzonych. Nie wierzę to co czytam. Że tak nisko może człowiek upaść i się kompletnie stoczyć. Degenerat jakich mało na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ped namiot 0 Napisano 2 godziny temu pamietacie te kvrwe pierrdoloną zgłaszamy_spamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Ja mu juz nie współczuje to jest stary chłop o mentalności pensjonariusza zakładu karnego dla uposledzonych. Potrzebne mi współczucie od pedryla przebranego za babę nie wiem do czego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: I ciebie postępuje jak nie masz bolca bo stary niedomaga już Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Biegnij do proboszcza ze skargą bo skrzynkę ktoś ci blokuje Ale to nie jest clue do kogo i czy ja pobiegnę, tylko ze łżesz ze nie blokujesz robisz z siebie aniołka ‚który nawet nie wie jak’ i właśnie zostałeś wyjaśniony, kumasz w swojej indolencji umysłowej co sie właśnie odjaniepawlilo czy znowu zasuniesz tekst nr 8 pod tytułem ‚policja cie wyśmieje’? Zupełnie nie na temat? Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ped namiot napisał: pamietacie te kvrwe pierrdoloną zgłaszamy_spamy? Pamiętamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach