Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa 27

Golenie w ciąży

Polecane posty

Gość nowa 27

Jak wygląda sprawa golenie w ciąży u Was? Ja staram się golic codziennie, szybko odrastaja mi włosy. Ale ostatnio coś mi ciężko, mam 5 dni do terminu, i zastanawiam się czy zdążę się ogolic jak dostane skurczy, bo nie wyobrażam trafic na porodówke chocby z małymi włoskami:( A jak to u WAS ?

Gość 22letnia mama
nie musisz byc ogolona na gladziutko!!!nikt Ci nie bedzie poprawiał w szpitalu ważne żeby dlugich wloskow nie bylo ja przed porodem sama sie golilam i ogolilam tak jak mogla dostac nie przejmuj sie kilku dniowymi wlskami!!pozdrofka i wszystkiego dobrego!!

Gość ania1981
ja mam zajoba na punkcie golenia i tez nie wyobrazam sobie trafic na porodówke z włosami....

Lusterko w dłoń i się golić,albo nieh wasz mąż was ogoli,jaki problem? :)

Gość nowa 27
to nie chodzi o problem, że sprawia mi to problem ogolic sie(choc łatwe to nie jest) tylko o fakt ze włoski szybko odrastają ogolę się w południe a rano juz je widac i zastanawiam sie czy zdąze sie ogolic przed porodem:(

Gość nowa 27
Haris Pilton - ja się pytałam poważnie, a swoje żarty wywalaj na innym poście:(

Gość ja przed porodem
ogolilam sie rano jak mialam skurcze, a rodzilam wieczorem. Ogolnie to jak juz mialam duzy brzuszek to w goleniu pomagal mi maz.

ja tez odp poważnie myslę, że zarówno dziecko jak i cała porodówka moga być zniesmaczone widokiem minimalnego wlosa na Twoim kroczu waga problemu mnie przygniotła P.S. na jaki konkretnie POST sugerujesz mi się udać?

Gość nowa 27
Widac ciężko Ci zrozumiec, że ktoś może czuc się niekomfortowo z małymi nawet włoskami, ciekawe dlaczego to jest takie trudne do zrozumienia - czyżbyś TY tego nie preferowała ??? Nie chcę czytac opinii od Ciebie, niedługo rodze i mam prośbę żebyś więcej nie pisała papa

przykro mi, ale nie masz na to wpływu, możesz co najwyżej poprosić modów o pomoc zapewniam Cię w kazdym razie, ze jak zaczniesz rodzić, a potem czuć bole porodowe z prawdziwego zdarzenia to nie włoskach będziesz myśleć

\"jak zaczniesz rodzic a potem czuc bóle porodowe...\" a ja zawsze myślałam,że jest na odwrót, że najpierw są bóle a potem rodzisz... no cóż ale widac niektóre osoby czuły odwrotnie, każdy jest inny:)

Gość haris pilton srilton
to debilka do kwadratu. wszędzie wpieprza swój parchaty ryj. idz buraku za stodołę po kartofle bo szczać mi sie chce jak czytam twoje denne wywody. 🖐️

pomarańczo - szczaj, szczaj, zatrzymywanie moczu prowadzi do chorów układu moczowego, nie chciałabym abyś sie pochorowała P.S. wkleisz fotkę mojego parchatego ryja? zeby inni tez mogoli popatrzec

Gość ghsd
Najwyżej ogoli Cię pielęgniarka. Mnie skurcze dopadły z nienacka i nawet nie pomyślałam o tym, żeby sobie krocze ogolić. W szpitalu, w którym rodziłam nie było wymogu golenia krocza, ale wiem, że brak owłosienia jest wygodny dla lekarzy, bo nie ma problemów z zszyciem krocza.

tak, jak miło porozmawiac na temat który Cię nurtuje Haris Pilton chyba masz jakis problem, że nie dasz ludziom spokojnie pogadac, każdy jest inny i każdy może czuc inaczej, więc daj spokój swoim wywodom. Nie interesuje Cie ten temat więc po co denerwujesz kobiety, które są w ciąży ???

a co to wszechwiedząca pało cyt.:" chorów układu moczowego" ??? :o o pani najmądrzejsza? :D 🖐️ PS. twój parchaty ryj mozna sobie wyobrazic po tym, jak jestes rozgarnieta i mądrzutka. Ktoś z takim debilnym podejściem do świata nie może wyglądać normalnie. adios

pomarańczko - w takim razie Ciebie boję się nawet sobie wyobazic :D a jak brak argumentów, pozostają wulgaryzmy i szukanie literówek, no nie? ;)

nie :) czepiam sie tak jak ty czepiasz się innych. Jesteś ciut pusta jak beben ... nie masz nic do napisania, to nie staraj się oczarować swoim "dowcipem" innych. 🖐️

Gość hihihihi
Jaka fajna pyskówka:)

no to ciut pusta czy pusta jak bęben? zdecyduje się może :o hihihi ---------> no fajna, fajna ludzie to mają jednak nerwy jak niteczki ledwo się odezwiesz z juz rodza z nerwów :p

Gość hihihihi
do autorki - nie bój nie bój... po porodzie i tak wyłysiejesz

sie może zdecyduj i pal wrotki :D chyba sama masz problemy z poczeciem potomstwa :( i stąd to twoje dowcipkowanie. Idz popracuj nad sobą. życzę powodzenia.

Ty za to nie pracuj już nad sobą dno juz osiągnęłas, więcej nie zdziałasz P.S. Jakbys tak uwaznie czytała moje posty, bo uchodzisz za wielką znawczynię mojej osoby to i dzieciach powinnas się doczytac :p

wracajac do tematu :) ja tez zawsze golailam sie sama, nawet lusterko w ciazy nie bylo mi potrzebne bo robilam to \"na wyczucie\" :-P akurat urodzilam troche przed terminem, ale wczesniej golilam sie bo mialam wizyte u gina :-D na porodowce jedna polozna mi tylko maszynka przy tylku 2 przejechala- nie wiem po co w sumie bo cieta nie bylam ani nie peklam... glowa do gory, co maja powiedziec te ktore gola sie raz na jakis czas? albo wogole? polozne napawno nie zdziwi tygodniowy \"zarost\"...

do hihihi a Ty widac zarosłas : między nogami i intelektualnie skoro tylko na tyle Cię stac !!! Wypierdalaj szmato !!!!