Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wlaeriusz 22

Matka dziewczyny kopie pode mną dołek

Polecane posty

Gość Wlaeriusz 22

Caly czas ją nastawia przeciwko mnie i mówi że ja jestem tylko kolegą a ona powinna mieć innego faceta. Dodam że ta matka widziała mnie dwa razy w życiu:O

Gość Wlaeriusz 22
Moj kobieta fiksuje bo jest pod jej silnym wpływem. Jak na to reagować może ktoś ma podobną sytuacje? Dodam, że matka po zawodówce nie pracowała, traktuje córke przedmiotowo mimo że ma juz 22 lata. Ja mam skończone studia pierwszego stopnia teraz ide dalej, utrzymuje sie sam mimo studiów dziennych, jestem spokojnym i zrównoważonym facetem a matka lubi sobie popić i to córce wyrzuca że ona chyba wg jej mniemania powinna mieć kogoś z kim się "wybawi".

hehehe rodzice mojego faceta też twierdzą że za wcześnie na poważny związek. Żeby znalazł sobie kogoś bliżej (mieszkamy od siebie godzinę jazdy pociągiem). Że będzie miał jeszcze dużo dziewczyn i że tylko się we mnie zauroczył. Jego matka widziała mnie raz i byłam dla niej bardzo miła. Mój facet za przeproszeniem ma głęboko w poważaniu to co jego rodzice uważają więc i ja się tym nie przejmuję. Ale rozumię Cię doskonale.

Gość Opuncjowa
Jak dziewczyna ma charakter i cię kocha, to jej matko może sobie nakukać. Powodzenia i nie przejmuj się!

Gość Wlaeriusz 22
Ja mam to samo mieszkamy od siebie w podobnej odległości co wy i oni też uważają że powinna sobie znaleźć kogoś bliżej. Do tego sam byłem bardzo miły podczas tych odwiedzin. A tu taka lipa:(

Gość Wlaeriusz 22
Niby może nakukać ale jak się z kimś przebywa bardzo często, niemal ciągle i stale się słucha tych tekstów ciężko o zdrowie psychiczne i jakąś równowage. Dziewczyna szuka poklasku w rodzicach mimo że dla mnie za przeproszeniem sami niewiele osiągnęli, lubią dużo wypić, zabawić się. A córka spokojna, inteligentna też już po i w trakcie następnych studiów.

Nie martw się jak dziewczyna Cie kocha to będzie dobrze. Mój olewa gadki rodziców

Haaa widzę że jej rodzina też jest \"specjalnej troski\", postaraj sie dać jej oparcie ;). Powiedz że nieobchodzi Cię co mówią jej rodzice że nie znają Ciebie i nie wiedzą jak bardzo ją Kochasz. Jak cudowe uczucie was łączy.

Gość Wlaeriusz 22
Widzisz to by mnie nie obchodziło gdyby nie miało na nia wpływu a niestety ma. Z facetem jest troche inaczej mniej się przejmuje zdaniem rodziców. Paradoksalne jest to że oni sami nic nie oferują mieszkają w bloczku a ja mam nieruchomości warte kilkaset tysiecy PLN. Wiele rzeczy mogę zrozumieć ale nie takie hamstwo to co robi jej matka to najgorsze co tylko może być. A wiem ze sama jej nie kocha i traktuje przedmiotowo ona kocha swojego syneczka.

Gość Wlaeriusz 22
No może nie wiem tego ale miałem czy mam takie wrażenie. Sprytna kobita takiej manipulantki jeszcze nie spotkałem wcześniej.

O_O no to na Twoim miejscu zaproponowałabym wspólne mieszkanie. Te mendy pewnie nie wiedzą, że masz tyle kasy bo by Ci zaraz zaczeli tyłek lizać. =_=

Gość Wlaeriusz 22
"co ja gadam... mam miliony PLN a nie setki tysięcy. Śpie na kasie. A ta stara biedaczka tylko buntuje dziewczę przeciw mnie." To nie jest żadna biedaczka żyją sobie całkiem całkiem tylko nie w porządku jest moim zdaniem jeżeli facet jej córki ma zadowalać ją. Wydaje mi się, że chciała spyknąć swoją córke już kilka lat wcześniej ze starym tucznikiem singlem jej kumplem.

Gość madry komentator
a ja Ci szczerze wspołćzuje, znałam podbna sytuacje..i zle sie skoczyła.. chłopak nie wytrzymał i odszedł, a dziewczyna znowu znalazła chłopaka, ktorym jej matka znow manipuluje!! Moim zdaniem, winna jest tutaj Twoja dziewczyna Jest juz dorosła, nie powinna sie trzymac fartucha matki!! Albo chce bcy małym dzieckiem pod spodnica mamusi, albo wyprawdza sie od niej i mieszka z Toba zakłąda w koncu normalna rodzine, a swoja toksyczna zostawia. Mysle, ze przydałby sie Twoj kobiecie psycholog, bo toksyczna rodzina..rozwaliłą jej poczucie wartoci..

Gość Wlaeriusz 22
A może lepiej odpuścić niech mama będzie zadowolona, wkońcu to jej własność może znajdzie się dziewczyna która mi kiedyś zaufa i uwierzy we mnie i dla której ja będę ważniejszy niż mamusia. A może i takich teściów napotkam przyjaźnie mi nastawionych choć na tym mi jakoś nie zależy.

Gość LadyF jego rodzice maja
racje przeciez...on ma 19 lat wiec niech sie bawi chlopak

Gość madry komentator
pewnie, ze sie znajdzie, ja bym na Twoi miejscu spieprzał z tego toxycznego..domu.. i dał ultimatum dziewczynie, albo ja...albo mama!!

Hmmm i uważasz że jeśli jest zakochany ze wzajemnością to musi zerwać żeby się pobawić tak? I powinien przelecieć tuzin bab zanim znajdzie tą jedyną? pff Następny neandertalczyk.

Gość Wlaeriusz 22
To nie takie proste bo kobitka mi zarzuca że jest pionkiem tylko gracz się zmienia ja-mama. A ja tej starej jędzy nic zabrać nie chce i staram się by było i z nią dobrze to ta w zaparte idzie że córka potrzebuje innego faceta. Pewnie tego grubasa jej kumpla, żenua:O

Gość Wlaeriusz 22
Lady F----> nie daj się zwieźć złym podpowiedziom to świetne przetarcie dla was. Takie związki które przychodzą najtrudniej, o które się walczy są najtrwalsze. A widze ze twoj chlopak mimo wieku jest osobą na której można sie oprzeć bo walczy o ciebie jest uparty.

Gość Wlaeriusz 22
Mądry komentator faktycznie znasz się na rzeczy tylko że jej na psychologa namówić nie jest tak łatwo. Dziewczyna trudna bo matka ją stale niszczy psychicznie, bez poczucia własnej wartości momentami.

Spadam do roboty, trzymaj się.. mam nadzieję że Ci się powiedzie.

Gość Wlaeriusz 22
dzięki powodzenia w pracy. Wzajemnie, walcz nie warto odpuszczać z byle powodu wkońcu to z nim masz żyć i się związać a nie z jego starymi🖐️

Gość LadyF jego rodzice maja
madry komentator to najglupsza rada pod sloncem jakmozna stawiac osobe ktora sie kocha przed takim wyborem-albo matka albo ja?! ktos kto kocha nigdy nie ppowie czegos takiego

Gość Wlaeriusz 22
Pewnie że takie ultimatum nie wchodzi w gre. To musi być jej świadoma decyzja to co zrobi. Tak bym musiał wziąźć całkowitą odpowiedzialność za nią, ciągle miałbym nóż na gardle, a ja nie chce mieć dziecka tylko kobiete.

Gość madry komentator
niestey z takim podejsciem chłopakie cały czas bedzie sz miał na głowie dwie baby sowja kobiete i jej matke.. to ja juz wolałbym miec ta kobiete "dziecko" jak piszesz..z niej jeszcze dałby sie kobiete z robic..a z takiej zaleznej od matki..nic nie zrobisz

Gość deded
waleriusz, nie zazdroszcze tesciowej

Gość deded
BEDZIESZ MIAł JEJ WREDNA ZOłZOWATA MATKE CAłE ZYCI NA GłOWIE!!

Gość deded
LADY F...bo Tobie sie tez rodzice wtracaja i dajesz soba mamusi manipulowac..