Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

era-abonament? czy inny operator

Polecane posty

witam. mam do was pytanie era proponuje mi przedłużenie abonamentu 120 min za 45 zl. lub 160 za 60 zl plus 1500 minut do ery i na stacjonarne na wykorzystanie w ciągu abonamentu. czy lepiej telefon i dostać mniej i go sprzedać i mieć na rachunki:P czy może wybrać innego operatora? w play dostaje mniej za 50zl 145 minut a za 30zl 82 minut ale do tego telefon w plusie nie zbyt rozumie z ta taryfą ale za 55zl 90 minut w orange tez nie dużo więc teraz mam pytanie czy za przejście do innej sieci dostaje sie coś? kiedyś były oferty dla ludzi zmieniających operatora a teraz?

Ja i mój facet jesteśmy w identycznej sytuacji, z tym że mnie kończy się umowa po 4 latach, a jemu po dwóch. Obojgu nam zaproponowano to samo co i tobie, i to jest śmiech na sali, bo to samo dają ludziom którzy dopiero wchodzą do sieci, więc to żadna super oferta. Mój facet napisał im maila, że w związku z tym że ich oferta go nie satysfakcjonuje i konsultant w rozmowie nie zaproponował mu nic ciekawego, zmienia operatora. Odpisali w ciągu 2 dni z całkiem niezłą ofertą i pewnie zostanie dalej w erze:) Ja też im tak napiszę, i zobaczymy. Jak nie - to przejdę do konkurencji, walą mnie takie oferty, które niby są super i specjalnie dla mnie, a sięokazuje, że wszyscy dostają to samo. 4 lata w sieci to jednak coś znaczy;)

najbardziej mnie wkurzyło że ten facet nakłaniał mnie żebym zdecydowała się już albo jutro;/ poza tym znalazłam na ich stronie ta ofertę: http://www.sklep.era.pl/shop/eshop_subs.php?offer_step=2&business=0&offer=2189&prod=454 czyli jest 160 tylko że 60 do ery co akurat przy tej ilości nawet może być za 40 zl i telefon. muszę zorientować się u konkurencji:P z tego co wiem w orange jest jeszcze gorzej mój chłopach zostawał tam 6 rok i początkowo dawali mniej niż play i jeszcze twierdzili że to najlepsza oferta na rynku.