Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrazliwy facet

Czy to normalne, ze przezywam wszystko bardziej i doglebniej niz inni??

Polecane posty

czemu boicie sie pisac spod czarnych nicków? nawet na necie juz brak jest odwagi... nikt mnie ciągle nie zdradza, tylko były takie dwie rury... i jesli 34 latek jest podstarzały to :D:D:D Oange - jest błędny to jest czarnobiały, a życie nie jest dwubarwne

Gość do komiczne
Ja (ten pierwszy do komiczne) się nie zaczrniam, bo mi się nie chce wpisywać haseł.

Gość do komiczne.
no proszę, cóż za kontra :O powodzenia 🖐️

Gość Karambolka
Ha, gdzie nie zajrzę - tam komiczneSię zaczynam już nawet przyzwyczajać ;) Często masz trafne i otrzeźwiające komentarze ale w tym wypadku wiecej racji jest po stronie Oranżowej Stereotyp kupca czy współcześnie - człowwieka interesu skądś się jednak wziął ;)

Karambolko, jak ty nic nie rozumiesz :) Komiczne podświadomie czuje, że prawnicy są z automatu zaliczani do tych przyziemnych, praktycznych, interesownych i nudnych - i stąd ta żarliwa walka ze \"stereotypem\" :) :) :)

Gość och och och
Komiczny, Ciebie zdradziły jakieś rury. Ojej. Wzruszyłam się. Dobrze, że się nie zamykasz na świat i jesteś wśród ludzi, nawet wirtualnie, ale zawsze lepsze to niż rury. Idę se pobeczeć, to takie smutne co Cię spotkało ze strony rur. Uważaj na swój komputer, wiesz, złośliwość rzeczy martwych....

Gość komikomiczne
komiczne Piszesz ze byly rury?? No a teraz gdzie one sa?? Daja komus rozkosz?? Spelniaja czyjes zachcianki?? Moze sie dobrze bawia na wakacjach. Sa zakochane. Maja udane zycie. A o tobie juz nawet nie mysla?? A Ty. Co Ty robisz?? Ciagle gdzies o nich wspominasz. Ciagle nie daja Ci spokoju. Ciagle czujesz do nich uraze. Chyba to jednak one zyja a Ty niestety musisz zyc ich przeszloscia.

Gość bo to złe
rury były! 😭

Gość och och och
"bo to złe rury były!" hahaha

\"komiczne Piszesz ze byly rury??\" ale jakie \"ciągle\"? To wy to wyciągnełyscie :D A co do tematu... cieszy mnie, że tacy wrazliwi faceci maja tyle zwolenniczek.. na internecie.... dzieki temu tutaj odnajduja swoj swiat... Tak w ogole, to jakas bardzo ciekawa sytuacja sie zaczyna kształtowac... ciągle czytam, jak pewna grupa kobiet, nazwijmy ją roboczo Bojówką Matki Teresy, wyklina mnie od najgorszych... Jestem tym chamem, burakiem i totalną świnią (dkonfiguracje dowolne) Potem czytam tematy zakładane przez mniej wiecej te same kobiety, ktore opisuja swoich byłych i obecnych facetow, jako totalne zdegenerowane osobniki - świnie - ogromne jak Pumba z Krola Lwa :P Czyli, nie przymierzając jestem w typie wszystkich tutaj kobiet :P:P skoro one maja mase doswiadczen z takimi gnojami jak ja :P

Gość ehem mm
Justynka to transwestyta jest przecież :O

Gość nie to dziatwa szkolna
urzadziła sobie pierwsze w tym roku wagary. Tak ją znuzyło rozpoczęcie roku :D

Gość trawestując
Spieprzaj(cie) dziad(y) (dwa) :D