Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdfsfsf

co ile mikrodermabrazja???

Polecane posty

Gość dsdfsfsf

Tutaj czytalam ze tak najlepiej co tydzien, a moja kosmetyczka powiedziala zebym przyszla za 28 dni...taki czas ma naskorek na odnowe, ale ze mam skore mloda to troszeczke wczesniej mgoe przyjsc...a mialam mikrodermabrazje i kwas migdalowy

Gość dsdfsfsf
podnosze

Gość troche się na tym znam
w serii: co 1-3 tyg. min 4 razy. zależy po co na co i dlaczego. jeśli ot tak dla "higieny" raz na 1,5 do miesiąca. ale szczerze polecam raczej peeling kawitacyjny

Gość troche się na tym znam
miało być: co 1 do 2 miesiące :)

Gość trochę się na tym znam
wydaje mi się , że lepsza byłaby seria kwasów owocowych. najlepiej zdaj się na jakaś sprawdoną dobrą kosmetyczkę. jesli mikrodermabrazja, to tez w serii. ja pewnie robiłabym serie z kwasem glikolowym, choć oczywiście to zależy od twojej skóry.

ja robiłam mikrodermabrazje i ultradzwieki razem tydz temu, miałam skórę bardzo zanieczyszczona i z tradzikiem i bardzo wysuszona-mylam ja mydlem siarkowym, w ubiegly piatek bylam na samych ultradzwiekach, na kolejne czyszczenie, w ten piatek ide na peeling migdalowy, wiem ze robi sie go co 2 tyg, co do egektu napisze po zabiegu :) mikrodermabrazje robi sie wedlug potrzeb i problemu, mozna co tydz, jeslimasz duzo syfkow, jesli malo i chcesz sie pozbyc przebarwien rob co 3 tyg, skora dochodzi do siebie po 2 dniach, wiem po sobie. mam pytanie, bylas zadowolona po kwasie migdalowym, ja bede miala jakis kwas migdalowy 2-fazowy. beda efekty po tym zbiegu?? zblednie mi ten tradzik, czy ten zabieg czysci pory? czy powoduje ze to co zalega wylazi na wierzch? prosze o szybka odp

Gość dsdfsfsf
ja mialam pierwszy raz mikrodermabrazje i ten kwas migdalowy i efekty sa, ale nie wiem co dalo wieksze efekty..ale wydaje mi sie ze mikrodermabrazja...skore mam bardziej wysuszona, co u mnie jest plusem:)

Gość karlajnaaa
podnosze

dsdfsfsf --------- a powiedz mi kiedy bylas na mikro...i na peelingu migdalowym. co bylo pierwsze? co widzials po peelingu? ile placilas? ja bede 200zł, czy to duzo? jak dbalas o skore po peelingu? i jaka mialas przed i teraz po tych zabiegach? pliss odp

Gość blond_lajza
mikrodermabrazje powino sie rozbic co 28 dni. jezeli chcieli od ciebie 200 zlotych to radze ci poszukac gdzies indziej bo cena takiego zabiegu kosztuje w granicach 100- 120 zl. Jezeli chodzi o zabiegi to w zime polecam mikrodermabrazje, bo tego zabiegu nie mozna robic latem a w lato kawitacje, jest delikatniejsza.

Gość piasek pustyni
hej. jestem kosmetyczka. Mikrodermabrazje powinno robic sie co 28 dni, dobrze powiedziała Ci Twoja kosmetyczka, po mikro trzeba pic duzo wody niegazowanej aby nawilżyć sie od środka, poza tym powinno zrobić sie maskę algową aby wyciszyć skórę. Pozdrawiam:)