Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslec

co mam o nim myslec?

Polecane posty

Gość co myslec

moze niepotrzebnie sie zastanawiam,ale jakos tak to siedzi w mojej glowie,otoz jakis czas temu poznalam chlopaka,ktory korzysta z dwoch telefonow komorkowych,dodam ze nie prowadzi zadnych interesow,wiec nie wiem co mam o tym myslec?kiedy pytam unika odpowiedzi i mnie zbywa,co mam o tym myslec?

Jeśli nie ma firmy, to rzeczywiście dziwne. Ja mam swój prywtny od paru lat i dostalam w pracy slużbowy, więc mam dwa, ale wszyscy znaja oba...Mój znajomy (w sumie znajoma twarz, jak mawia mój brat), ma dwa i kręci nimi dziewczyny. Ale może Twój znajomy jest inny;););).

Gość co myslec
tego sie obawiam i szczerze mowiac chcialabym wiedziec o tym jak najszybciej,bo dobrze sie to nie skonczy:o

a to ciekawe :D moze uzywa drugiego po kims, albo zmienil siec/oferte i ma jeszcze stara aktywną, ale to tylko chyba :D raczej pomyslalem o tym co ty ;)

Gość co myslec
no jesli chodzi o siec to oba telefony sa z tej samej:o

Gość carmina86
Może ktoś mi pomoże?? Otóż spotykam sie fwa lata z facetem, mamy jakies wspólne plany dotyczace mieszkania razem, spędzamy razem wszytskie świeta, wyjazdy itp..wszytsko super hiper ładnie, ale....on ostanio znika na całe dnie, raz się przyznał ze był u koleżanki, dziś znów go nie było, nie odbierał tel, nie odpisywał na smsy, okłamał, że ma szkolenie sędziów, zadzwoniłam, sprawdzilam, nie było.. wczoraj spedziliśmy uroczy wieczór, mówil, że kocha, ze tęskni kiedy mnie nie ma, ze mu zależy na mnie.. ale on chyba kogoś ma.. kocham go naprawde, nie chce go stracić, ani się z nim rozstać ale chyba nie ma wyjścia...ktoś mi pomoże?

ja tez nie mam firmy, nie prowadze biznesow a posiadam 2 komorki :) jedna mam w jednej sieci na abonament, druga w drugiej na karte:) wszystko po to zebym miala taniej.. wiec nie martw sie na zapas, bo to wcale nie oznacza ze uzywa ich zeby sie kims bawic :)

aaa sorki, nie doczytalam :P obie ma w tej samej sieci.. ale to tez mozna wytlumaczyc ;)