Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasze zmartwienia

WSZYSCY maja PROBLEMY..... zrobmy liste

Polecane posty

Gość nasze zmartwienia

Gość zdradza mnie maz
poraz kolejny...brak mi sil

Gość babagrubaba
nie chce mi się pracować

Gość 125689
jestem samotna od kilku lat, poznalam kogos ale on nie jest zaangazowany wiec nadal jestem sama

moim zmartwieniem jest : czy zdaze sie przerpowadzic zanim urodze ? Boje sie ze urodze gdzies pomiedzy pudlami rozlozonymi na podlodze w kuchni :O o innych zmartwieniach wole nie pisac , zbyt osobiste sa :(

Gość nie mogę
schudnąć.

Gość funghi
-problemy osobowosciowe- zbyt wybuchowy temperament -nie chce mi sie za cholere pracowac, zmuszam sie choc chetnie wydam wyplate :P - nie mam zlamanej zlotowki w portfelu.... - w sumie mam malo znajomych - problem z dossanymi i doczepionymi rodzicami

Gość tez problemiasta
jutro mam 26 urodziny wiem wiem, rodzice zloza mi zyczenia ale brakuje mi osoby bliskiej:( to bedzie smutny dzien jednak:(

Gość wlasnie wlasnie.....
Rodzice....masakra...jak tak bliskie osoby moga niszczyc....brak slow...

Gość Frutinka
Staszliwie mi się nie chce pracować :( Właściwie to nic mi się nie chce.. Chyba mam galopującą depresję. Znerwicą na dokładkę. 😭

zaczynam miec depresję bo moj chlopak wyjechal na 2 tygodnie i jest sam w obcym miescie oddalonym o 600 km ode mnie i martwie sie ze jest tam sam i tesknie i wszystko razem...a i martwie sie ze sobie nie dam rady z matma na studiach:/

Gość zimnowsercu
Jeszcze rok temu kochałam swoją pracę a teraz jestem totalnie wypalona nie mogę się pozbierać

Gość CHCĘ ZASNĄĆ NA ZAWSZE

Gość 3 egzaminy we wrzesniu mam....

Gość problemy w domu

Gość jestem tu
Wszyscy mają problemy jedni większe drudzy mniej. Wiele osób pisze tu, że chciałoby schudnąć-hm a ja wrecz przeciwnie przytyć. Nie ma na siebie patrzeć, chciałabym być kraglutka. A tu lipa. Chdua jak patyk. ZEro tyłka i małe piersi. Ale jakos z tym żyć musze bo nikt nie wymyslił jeszcze super diety na przytycie-no chyba ze jeść jeśc i jeść. A to nie takie proste dla kogos o małym żołądku. Staram się, ale nie wychodzi. I to mnie jeszcze bardziej dołuje. Dalej-jest tu dużo wpowiedzi tzw.singli a jasno mówiac-osób samotnych. Ja jestem z kimś, i dopiero w sobotę doceniłam jego sposób i podejście do życia, bezpieczeńswto jakie może dać. Tyle, że on raczej nie kocha mnie. Jestem dla niego bliska, ale wiem, że nie pokocha mnie nigdy i najgorsze jest to , że nie wiem dlaczego. Chce związku, ale bez miłości-taki juz jest i co zrobić.

Gość kocham byłego chłopaka

Gość another day in paradise
kasy brak mieszkania własnego brak w pracy niezły burdel się szykuje dobrze, że mam Ciebie, Kochanie :)

Gość Madziaryna
Nie mam z kim iść na półmetek... Przyjaciółka znalazla sobie chłopaka i ma mnie już gdzieś... Nie mam kasy... Rodzice wiecznie się na mnie dr i czepiają za byle gówno... Nie mam chłopaka.... Ogólnie żyć mi sie nie chce... Żygać mi się chce od tych wszytskich problemów ;( Ulżyło mi choć tyćke... ;)

Gość kwiatka01
mam dżordża na brodzie!!! wielki i boli!!! jak chlapnie to mi poł lustra zapaskudzi :-(

Gość MaIwina
Nie mam chłopaka Mam brzydki nos Nie mam kasy

Gość kluska serowa
-zle sie czuje (przez ciaze) -boje sie porodu, opieki nad dzieckiem i rozstepow :P -pieniadze -jak pogodzic opieke nad dzieckiem i studia (chce sie wybrac bo tu gdzie mieszkam moje polskie sie nie licza) w przyszlym roku. -potrzebujemy nowy samochod -jak kontrolowac swoje zle humory -dlaczego on znowu dzisiaj chce jechac do swojej mamy i dlaczego ja musze widywac jego mame co tydziec :O

no to i ja cos powiem: mam fajna prace ale malo platna obijam sie a moglabym studiowac dalej mam za malo seksu w zwiazku :o pogoda w tym kraju jest do bani

Gość dziamdzialinska
-brak telewizora w sypialni za slaby komputer rana sie jeszcze nie zagoila ( po operacji) wredna tesciowa nadwaga cos mi stuka w przednim kole nie moge kupic dzialki w lesie za malo zarabiam