Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

Czy kremy przeciwko cellulitowi pomagaja?

Polecane posty

Dostalam w prezencie Estee lauder Slim Shape. Zastanawiam sie czy warto codziennie wklepywac?

Gość a nie brążowy
używam , ale od 3 dni, więc nie wiem czy zadziała, Mam nadzieję, ze tak :)

Używam kremów, ale jestem na diecie i dużo się ruszam, efekty widać.

Eveline na mnie nie działa, za to świetny jest pomarańczowy Lirene. Na każdego działa co innego. Te kremy nie działają same, konieczna jest dieta i ruch, do tego masaż, i wtedy coś widać. Ale i tak najlepszy jest peeling kawowy:)

Ruchu to ja mam duzo, az mi stawy w nogach wysiadaja, dieta chyba tez nie jest taka zla, bo duzo pije a od slodyczy wole owoce (hmm, tylko ze one moze na cellulit w sumie nie sa najlepsze - moze ktos wie?). Ale tak poza tym to na zadnej diecie nie jestem. Wiem, ze kazda, nawet najszczuplejsza osoba ma skorke pomaranczowa, wiec na cuda nie licze, ale ciekawi mnie czy w ogole w jakims stopniu pomagaja te \"cuda\". Wiec z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi :)

Gość te kremy to jedna
wielka lipa. Ogladalam wywiad z lekarzem, ktory stwierdzil, ze kremy nic nie daja. Tak naprawde w walce skuteczna jest dieta+woda+masaze+duzo sportu...Wiem, bo od kiedy wreszcie przejrzalam na oczy, nie mam celulitu w ogole!!! A ostatni krem na celulit kupilam jakies 3 lata temu i wiecej nie dam sie nabrac na chwyty marketingowe.

Gość te kremy to jedna
ja mam taka rekawice pod prysznic i uzywam codziennie, poza tym na basenie chodze na bicze:) a na silowni na taka maszynke do masowania...ale generalnie uwazam ze rekawica pod prysznic jest the best...a poza tym 3-4 litry wody dziennie czynia cuda