Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skądjatoznam

Mąż wymusza na mnie seks

Polecane posty

macie jakiś drugi pokój? gdy następnym razem zacznie się do Ciebie dobierać po łyczku, powiedz, nie, nie chcę tak i wyjdź?...

Gość skądjatoznam
słoneczniczek wiesz czasami też mnie nachodzą takie myśli. Rozumiem raz czy dwa można miec odpał po wypiciu, ale jemu się to zdarza często. Najlepiej jest jak jest już tak pijany że mu nie staje, wtedy mam spokój.

Gość skądjatoznam
tak mamy 2 pokoje. Ale to pokój syna. Nie będę tam uciekac. Nie chcę żeby się domyślił że coś jest nie tak. Gdyby był zły to bym go zostawiła, ale jest dobry naprawdę ja go kocham, ale tego nie mogę pojąc.

Gość dzieckoszarlatana
kobieto, a może po pijaku robi to o czym marzy? Jesteś wtedy dla niego dziwką i go to podnieca.

Gość Małamajka
A ile on ma lat jeśli można zapytac.

Gość A umiecie równiez
rozmawiać. Na problemy najlepsza jest rozmowa :) oczywiscie jak nie jest po spożyciu ... :-D Powiedz, że nie znosisz, się z nim kochać jak ma wypite bo wtedy czujesz wstręt powiedz, że ty zyjesz i czujesz nie jestes kawałkiem kłody, że nie moze ciebie zmuszać ...

koniecznie z nim szczerze porozmawiaj, że Ty tak nie możesz, żebyście robili to tylko gdy jest trzeźwy, żeby zrozumiał, że jak wraca wieczorem, niech się obok Ciebie położy i zaśnie zamiast na siłę się dobierać. Żeby następnego takiego wieczoru pamiętał o tym, co uzgodniliście...

Gość skądjatoznam
Małamajka ma 34 lata Umiemy rozmawiac. Po trzeźwemu nie ma problemu, ale jak się napije, to jakby amnezji dostał. Wiem ze niektore sytuacje pamieta.

komiczne... uważasz że to w porządku jak ktoś Cię budzi o 2 w nocy, śmierdzi alkocholem i dobiera Ci się do majtek bezceremonialnie, zaro gry wstępnej ;/???????? Ja bym takiego za samo obudzenie w łeb strzeliła, już nie mówiąc o szlajaniu się po nocy i piciu gdy na głowie niepełnosprawne dziecko. Ty wolisz się do niej przyczepić że babsko marudzi i to jej zasrany obowiązek dawać dupy mężusiowi kiedy mu się zachce... może wogóle majtek nie powinna nosić bo niewiadomo kiedy go najdzie ochota? ;/ . A może trochę empatii stary co?

Gość szampon
dziewczyno odejdz od niego. Pokochasz kogos. A ty ile masz lat

Gość skadjatoznam
szampon ja mam 28 lat.

Gość IwonkaB
Moda jestes. Przykre to co piszesz.

Gość 197514256
on jest niewyzyty seksualnie. Albo tak jak pisalas obwinia sie o dziecko. Niech kochanke znajdzie

Gość Claudia**
Ucz się ucz pójdziesz do burdelu i zaczniesz zarabiac.

Gość skądjatoznam
o czym ty piszesz Claudia, coś Ci się chyba pomyliło.

Gość GrzesiekP
Dziewczyno co się pierdolisz powiedz to wszystko na jakiejś uroczystości rodzinnej. Wiesz w formie żartu. Niech mu będzie wstyd. Może tylko tak się da, albo jego kolegom opowiedz.

nie no pewnie... niech da ogłoszenie w prasie lokalnej... i kolegom opowie, że ma 5 centymetrowego i że mu często nie staje... nie ma to jak rozsadne zalatwianie spraw

Gość 197514256
chory facet, dobrze robisz niech sam kończy ręką wygląda przy tobie jak zwierze.

Gość skądjatoznam
weź nie przesadzaj ja się tego wstydzę, nawet przyjaciółce bym nie powiedziała.

Gość PaulinakB
ja bym się z nim nie kochała po trzeźwemu i tyle.

Gość pewnieże
nie słuchaj tylko przypierdol mężusiwi w przyrodzenie,a potem podrap mu pysk i biedaczek będzie się kolegom tłumaczył,że mu się spadochron nie otworzył :D

to mi wystarczyło: \"no tak... facet ma wieksze potrzeby, Ty nie godzisz sie na to, nie interesuje Cie, że szuka d**y na boku... to po co ten temat? zwlaszcza, że jak na razie to Ty jestes tutaj winna...\"

bo autorka bardzo wybiórczo przedstawiała kolejne fakty.... początkowo wynikało, że ona z gosciem w ogole sypiac nie chce tylko siedzi zdołowana w domu i jeszcze go nienawidzi... wiec łatwo było sie domyslec, czemu zaczął pić potem autorka ujawniła nieco wiecej informacji

Gość Nicola1980
Dziewczyno nie dawaj mu. Po co z nim śpisz jak wiesz że jest pijany i ma ochotę na seks. Wyjedź gdzieś odpocznij od niego

Gość mysle ze nawet
komiczne to nie ma znaczenia sex to nie jest tylko stosunek plciowy to ogol czynnosci erotycznych w calyzm zwiazku jezeli ktorakolwiek kobieta - zona, dzewczyna czy kochanka nie ma ochoty na sex to niezaleznie od powodu, wymuszanie go jest GWALTEM zwiazek malzenski nie jest gwarantem dozywotniej ochoty na sex a relacja miedzy ludzmi to uklad skomplikowanych czynnikow i jak cie lubie - to w dupe sobie wsadz komentarze typu "jak mu nie dasz to poszuka gdzie indziej" bo wy z tymi waszymi penisami nie jestescie taka wartoscia zeby sie nad tym tak trzasc spojrz na to inaczej - facet nie potrafi zainteresowac soba tej kobiety ona go nadal interesuje

Gość MarianDr
Dziewczyno nie daj mu się tak traktowac. Coś z nim nie tak. Może jego ktoś wykorzystał jak był mały no nie wiem.

Gość JetIx
zostaw go, bądź ze mną