Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanudzona na smierc

Co robic w ten nudny czas?

Polecane posty

Gość Zanudzona na smierc

Dziewczyny jakie macie sposoby na zabicie czasu? Jestem w ciazy, nie pracuje, maz w pracy, dziewczyny z mojego topiku nieobecne!!!! Co robic???? Nie chodzi mi o odpowiedzi typu. podrap sie po d..ie, tylko powaznie!

Gość Zanudzona na smierc
Hallo! Jest tu ktos kto tez sie nudzi lub ktos kto moglby mi poradzic mi jak przezyc te 4 m-ce oczekiwania?

może zacznij się uczyć jakiegoś języka, zapisz się na jogę (polecam gorąco:) - świetnie odpręża, zwłaszcza pod koniec ciąży), chodź na basen, może raz za czas ugotuj mężowi coś dobrego, jeżeli lubisz piec, to jakiegoś placuszka skombinuj - mężuś się ucieszy, Tobie czas prędzej zleci - poczytaj jakąś książkę o dzieciach, albo zacznij urządzać mu pokoik, czy kącik, możesz też zacząć rozglądać się za ciuszkami...zaproś przyjaciółki na plotki...jest mnóstwo zajęć:)

Gość Zanudzona na smierc
Dzieki Goniu!!! Sa jeszcze jakies propozycje???

Gość kfaczuszka
www.kurnik.pl polecam 7 liter :)

o tak, kurnik fajna sprawa :) spacery, to ważne w ciąży :) książka, krzyżówka :) Może szyjesz, wyszywasz, haftujesz, robisz na drutach ...

Gość Zanudzona na smierc
Wszystko robie ale jak mam ochote! Problem w tam ze sa takie dni kiedy na nic jej niemam! I dlatego szukam nowych zajec:-)

Gość Zanudzona na smierc
problem w tym mialo byc:-)

Gość Zanudzona na smierc
A co robicie babeczki jak na nic nie macie ochoty?? I czy takie dni to nie jest normalny objaw ciazy?????

Polecam ściągniecie jakiegoś programu do obróbki grafiki i obrabianie cyfrowo zdjęc, robię to namiętnie, poza tym zaczęłam pisac własnie z nudów bloga www.blog.onet.pl , poza tym mozesz równiez zabrac się za ściaganie filmów, potem je nagrywac na płytki i ogladac z mężem jak wróci :)

Gość Anetttka
Aniu z tym programem to dobry pomysl! A jak sie np. takie programy nazywaja???? I jeszcze jedno pytanie! Skad mozna je zciagnac bo ja mam Windows Vista i nie kazdy program u mnie chodzi???

Gość Zanudzona na smierc
ja tez sie na ten program pisze!!! Uciekam szukac!!!

Jest pełno takich stron np. www.dobreprogramy.pl, www.programosy.pl, www.instalki.pl - tam wchodzisz po prawej w zakładkę grafika i dalej edycja grafiki i wyświetli Ci sie kilkanascie programów. Dla mnie bardzo dobrym programem jest PhotoFiltre Studio, a ponieważ juz ten program rozgryzłam teraz zabieram sie za rozpracowywanie Adobe Photoshop 7.0 troche go znam, ale żeby poznac go na maksa to ciąży wam nie starczy:)

a jak masz taki dzień, że absolutnie nic Ci się nie chce (wiem, że takie są - bo mam je bardzo często:), to po prostu połóż sie i prześpij, albo pooglądaj telenowele - drzemka murowana:)

Gość bziczek
jak nie mam na nic ochoty to po prostu leżę do góry d...a i nie robie nic. A jak mi sie chce, to biorę sie za sprzątanie, przesadzanie kwaitków, pranie, prasowanie, kompletuje rzeczy dla dziecka, szperam w internecie, ostatnio upiekłam chlebek, właśnie studzi sie ciacho (znalazłam przepis na naszej kafeterii), jutro zamierzam upiec schabik więc juz pognałam do sklepu i wsadziłam schab w marynatę, od czasu do czasu sąsiedzi podrzucają mi po południu swoją córkę, chodzę na zakupy (gdzieś niedaleko domu), staram sie 2 razy w tygodniu cwiczyć (chodziłam na aerobik dla cieżarówek, ale stwierdziłam ze wygodniej mi ćwiczyc z shapem). I czas jakoś leci...

Gość nie narzekaj na nude
bo ja jestem w 5 miesiącu i od początku musze leżec, chwilowo byłam w szpitalu a teraz cały czas na lekach w domu, wiec jesłi bym miała "zdrową" ciąże to na pewno bym nie narzekała na nudę!

Gość Zanudzona na smierc
niewiem czy czytalas inne wypowiedzi, ale ja nie jestem sama!!!! Inne dziewczyny tez tak maja!!!!

Gość nie narzekaj na nude
po co od razu tyle wykrzykników stres nie służy ciazy nie wiesz o tym?

Gość elunia523
czuję się tak samo, jestem w 4 miesiącu ciąży, jestem na zwolnieniu i ciągle siedzę w domu, już nie mogę wytrzymać, ciągle chce mi się spać i jeść i popadam w doła, mam już dosyć tego siedzenia w domu...