Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tahiti

macochy - laczmy sie

Polecane posty

też tak sądze, on tak tweirdzi ze nie chodzi o to ze chce sie przekonac czy ze mna chce byc bo wie ze chce byc tylko chce zobaczyc jak nam sie bedzie układało m.inn finansowo- bo wiadomo zrobic dziecko jest łatwo ale potem trzeba jest wychowac w godnych warunkach a my jak narazie mamy 1 pokój, auto na kredyt.... narazie biore tabletki anty ale chce tylko do konca roku...potem przerwa i inne metody w na wiosne by chciała zacząć starania

Mała bedzie dobrze:)).Faktycznie macie małe mieszkanie,trudno w takim mieszkac z małym dzieckiem. A zazdrosc???-to przeciez częśc miłości:))Powodzenia:))

Gość do ano ino
a co Ciebie obchodzi fakt, ze rodzina ojca dziecka daje im pieniądze? Chcą to dają, a tatusia nie zwalnia to od obowiązku alimentacyjnego.

Gość ano ino
to go nie zwalnia. ale on nie ma pracy, tylko zasiłek, z czego niby ma płacić ? z tego zasiłku ?

Gość ano ino
do ano ino nie wiem naprawdę, dziwię się takim prostackim wpisom. przecież każdy wie o co chodzi. czemu to zawsze matki tak się trzymają przepisów. a życie ? to co to nic ? facet może ma się zastrzelić, i będzie spokój co. no i kto wie, wszystko możliwe.

Gość do ano ino
Prostacki wpis - nie sądzę. Nie ma pracy, niech sobie poszuka, a alimenty płacić trzeba, to jest jego podstawowy obowiązek. Byłą zoną nie jestem, macocha też nie jestem - jestem żoną rozwodnika, który też ma dzieci i płaci alimenty.A ja wychodząc za niego wiedziałam, że ma takie zobowiązania.

Witam Miałam odpisac,ale widze,ze jeden wpis skasowano:-OWczoraj tu był,a dzis nie ma:(( Trudno. Rozumiem jak ciężko znależć pracę,teraz trzeba miec dobre \"plecy\" żeby cokolwiek załatwic.A w urzedzie pracy to wszystko znajdziesz poza ...pracą-smutne,ale prawdziwe. pozdrawiam

Mała Jak dzisiaj samopoczucie? U nas dzisiaj męża mała jest popołudniu-bedzie wesoło:))

samopoczucie dobrze dziękuje, my zabieramy Małą w sobote, szkoda tylko ze ta pogoda ostatnio taka nieładna bo nie mamy co robic, nic tylko bajki na DVD :-) a Wy co robicie w taka pogode?

Mała-róznie to bywa,czasem jedziemy do znajomych,teraz np idziemy do kina i moze pizza?tzn w ten weekend. W czasie lata problemu nie ma-mamy działkę ,dziewczynki maja tam namiot,zabawki-jest super,robimy grilla itp,jezdzimy tez nad wodę-jest blisko jezioro i morze. W zimę jeszcze ujdzie jak jest snieg,wiadomo-bałwanki itp. Jesien tez nie jest zła-gorzej jak ciągle pada-w naszym miescie nie ma atrakcji dla dzieci na weekendy,szkoda,bo czasem jest naprawde ciężko cos wymyslic.A wiadomo,ze dzieci lubia jak cos fajnego się z nimi robi:))Sama zresztą lubię się z nimi gdzies wybrac:))

no własnie najgorzej jak pada, na kino w tym miesiacu nie ma kasy :-( pozostanie nam pewnie siedzenie w domu, moze znajomi wpadna- ale bajki to na 100% będą :-) mała uczy sie pisac więc może z nią posiedze nad tym troche , musze cos wymyślić jeszcze hmm

Gość ano ino
do ano ino w porządku, a więc ciesz się, że jesteś przewidująca, obyś zawsze miała na życie, zdrowie itp. tak samo Twój pan :) bez urazy. Cathie - no niestety, ale nie poddaję się :) teraz trochę się boimy kontaktu z dzieckiem...eks szaleje. ale wiem, będzie dobrze, prawda ?

Mała na pewno cos wymyslicie-zabawy czasem same wpadaja do głowy i robi sie wesolo.Nasza mala własnie pojechała,troszke kaszle(przedszkole),a ona bardzo szybko łapie infekcje:((I mamy nadzieje,ze jednak bedzie ok,bo kino mamy w planach na sobote-graja\"na fali\"-dziewczynki bardzo czekaja na tą bajkę.Ale nie wiedza,ze pójdą-niespodzianka:)) Ano głowa do góry-przeciez nie moze byc zawsze żle:))

Gość do ano ino
Nie cieszę się, że Wam jest ciężko, że macie swoje problemy - rozumiem Twoje rozterki, ale uwierz , ten stan można zmienić. Nam się udało, chociaż chwilami też było ciężko , ale zawsze zobowiązania alimentacyjne były na pierwszym miejscu, bez względu na naszą sytuację - dzisiaj mogę powiedzieć, że nam sie udało. Powodzenia!!! Wam tez się uda!!!

Gość ano ino
...właśnie mój mąż popadł chyba w jakąś depresję, gada o zabiciu się :O

Gość tahiti
jest tu jakas jeszcze macocha :)