Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciemnooka Brunetka

Jakich prostownic uzywacie??

Polecane posty

Gość lalunia 007
babyllis jest super

Gość yummy mummy
polecam remington,niezawodna,albo jeszcze ghd,jeszcze lepsza,ale oczywiscie i drozsza.

ja uzywam takiej z ceramicznymi plytkami firmy mpm i jak dla mnie jest super ale nie nadaje sie ona do grubych niesfornych wlosow ja mam cienkie i delikatne...odradzam kupowania prostownicy firmy PHILIPS bo strasznie szybka sie psuja jak kupowalam swoja prostownice to w kilku sklepach mi odradzili kupowania wlasnie philips

hmm..a to ciekawe bo bym myslala ze philips to renoma:) Ja tez sie zastanawiam nad taka z lustrzanymi plytkami ale w necie nie za wiele jest na ich temat napisane niestety:( :)

Ciemnooka Brunetka-----------------> nie wiem ale tak mi mowili sama sie nie przekonalam i wole tego uniknac

Gość ja mam tondeo
kosztowala ok 43 € i jest super.

Gość
A ja używałam podróbę za 40 zł (Akira), A teraz zamówiłam Ga.Ma - kosztowała sporo, bo 200 zł. Polecił mi ją mój fryzjer. A włosy mam gęste i niesforne. Czekam na nią z niecierpliwością. No, zobaczymy;)

Gość oliwkaaaaaaa
lustrzane lub tez szklane plytki dobre sa dla osob ktore maja wlosy cienkie i na pewno nie mocno krecone, moim zdaniem o niebo lepsze sa te z ceramicznymi:) polecam prostownice tzw"fryzjerskie" jak np wahl cutek