Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to_zrobic

jutro usune dziecko

Polecane posty

Gość nutelinka
nie no błagam - wolisz zabić to maleństwo niż oddać innym ludziom??

a ten partner - tatuś dziecka - jest gdzie..? czym się zajmujesz, że nie możesz być w 5-6 miesiącu ciąży bo nie będziesz normalnie funkcjonować? nie lepiej było załatwić RU. mniej inwazyjnie jakoś.. mniej okrutnie

Gość musze to_zrobic
najbardziej se boje ze jak usune miedzy nami tez moze sie popsuc on tak bardzo chce tego dzecka ale wie , ze nie czas na to absolutnie NIE1!!!!

Gość nie tak szybko
Nazywanie dziecka fasolką jest infantylne, więc nie dziw się, że ktoś to wytknął. Niczego nie usuniesz, każdy komputer ma IP. Jesteś zidentyfikowana i o d dziś inwigilowana tak samo jak tw oj lekarz. Wybrałas nieodpowiedniego faceta, skoro płacze zamiast ratować swoje dziecko

Gość .tiku tiku
i co chlopak ci ot tak sobie da zgode na usuniecie ?????????

ja bym nie usunela za zadne skarby sama jestem w 2 miesiacu ciazy i juz nie moge sie doczekac kiedy moja dzidzie bede mogla przytulic. W koncu bede miala kogos kogo bede mogla kochac calym sercem i nikt mi tego nie zabierze , I tez mi teraz jest ciezko , tym bardziej ze mam ciaze zagrozona i tak bardzo sie boje.Takze zastanow sie dasz rade ie sytuacji bez wyjscia uwierz mi.

Gość Pocieszycielka-
O wlasnie! popieram! Lepiej oddac je rodzinie ktora nie moze miec dzieci, skoro Ty nie doceniasz takiego daru. A za 20 lat Ci sie przypomni ze masz dziecko, bedziesz chciala je widywac i co mu wtedy powiesz? Ze bylo nichciane?

ja bym nie usunela za zadne skarby sama jestem w 2 miesiacu ciazy i juz nie moge sie doczekac kiedy moja dzidzie bede mogla przytulic. W koncu bede miala kogos kogo bede mogla kochac calym sercem i nikt mi tego nie zabierze , I tez mi teraz jest ciezko , tym bardziej ze mam ciaze zagrozona i tak bardzo sie boje.Takze zastanow sie dasz rade ie sytuacji bez wyjscia uwierz mi.

Przestańcie ją straszyć. Ona już chyba podjęła decyzję. Ale powiem Ci, że Twój facet NA PEWNO odejdzie, jak usuniesz jego dziecko. Bo pamietaj, że ono nie jest tylko Twoje...

Gość musze to_zrobic
NO A CO MA ZROBIC?? jestem w anglii wiec moge to zrobic za darmo moj chlopak nie ma pracy, ja strace jak bede w ciazy - kelnerki pracowac nie moga

Gość musze to_zrobic
myslicie ,ze odejdzie=??? wtedy to nikt mi nie zostanie chyba sie zabije z zalu

Gość do autorki tego tematu
Moja Droga, piszesz ze za nic w swiecie nie oddalabys dziecka kotre urodzisz komus innemu, a myslisz o pozbawieniu go zycia?.... Ono juz JEST, zyje, jest baaaardzo malenkie i delikatne, bije juz mu serduszko, jest takie niewinne... śpi, jest mu dobrze w Twoim brzuszku, ma ciepło, ma pokarm... to taki maly Aniołek... nie budź go, niech rośnie dalej, niech zobaczy potem jak wygląda Jego Wspaniała Mama, która pomimo trudności, zdecydowała się pozwolić mu przyjść na świat... :) A mi się wydaje, ze skoro założyłaś taki topik, to oznacza, że podsiwadmie wcale nie chcesz tej ciazy usuwac, tylko szukasz potwierdzenia, ze powinnas pozwolic Twojemu Dziecku żyć dalej :) Badz dobrej mysli, jak juz malenstwo sie urodzi, na pewno Twoi bliscy je zaakceptuja... Po to Natura tak to wymyslila - noworodki sa tak slodkie i rozkoszne, takie cudne.... wspieram Cie mocno na duchu, przytulam cieplo, pa

Gość dryn
nie siedź z forum z tym problemem, odpowiedzi nie znajdziesz a tylko cie pogrążą.....usiądź w cichym pokoju z ojcem dziecka i przemyslcie to jeszcze raz kazde za i przeciw...wtedy podejmij decyzje a nie słuchaj tych co siedza tu inigdy nie były w takij sytuacji.

jasneeeeeeeee.....i co? Policję naślesz na nią??hehe. Do Autorki: Twój wybór, Twoje życie....Małolatą już nie jesteś,rozum swój masz-skoro twierdzisz,że jest Ci bardzo ciężko to zrobić-to nie rób.Zastanów się KIEDY będziesz miała czas na dziecko? jak będziesz miała 30stkę? Póki człowiek młody, ma siłę na wychowywanie, za parę lat będziesz jeszcze dosyć młoda, by zadbać o swoją realizację...i tak zrobisz jak zechcesz...pomimo komentarzy tutejszych...

Gość ktos115457
Jejku nie moge czytac tego co piszesz kobieto(załozycielko tematu). Trzeba myslec wczesniej o konsekwencjach!! Jesli juz tak sie stalo to usuniecie nie jiest zadnym rozwiazaniem. Twoj facet płacze, chce dziecka, a Ty ze sobie nie poradzicie, poradziecie sobie, tylko odrobina checi., po aborcji soie nie poradzisz! Jestes dorosła a zachowujesz sie jak nastolatkba! Twoje dziecko bedzie Ci wdzieczne jesli pozwolisz mu zyc. Zreszta wg mnie jesli bys naprawde miala zamiar usunac dziecko to pewnie bys sie nie uzalala na forum, ot moje zdanie!

Gość nutelinka
posłuchaj, u mojej mamy nie było wcale widać ciązy (czyli dzisiejszej mnie :) ) do 5 - 6-go miesiąca. Więc jeśli nawet nie będziesz mogła pracować, to jest to tylko kwesstia jakichś góra 3 miesięcy. Urodzisz, oddasz - albo i nie - iwr ocisz do pracy. Przecież do lichachyba nie tak trudno dostać pracę kelnerki w Anglii

Gość musze to_zrobic
dziekuje za wsparcie

Gość HBH
ostatnio tez podejrzewalam ze jestem w ciazy z moim bylym i gdyby t byla prawda na 100% bym usunela, bo juz o tym myslalam:(

Gość musze to_zrobic
napisalam ten topik , bo mimo terminu na jutro boje sie i nie wyobrazam sobie tego

Coś czuję, że jednak nie usuniesz. :) Przemyśl to jeszcze raz. Chłopak zostawi Cię po aborcji. Obojętnie co postanowisz - trzymam kciuki, bo nie masz łatwo. :) Już 8 miesięcy staramy się "zrobić" dziecko i kurde no - nie wychodzi nam jakoś. :( To życie jest takie przekorne...

Gość musze to_zrobic
powiedzial ze jak usune to nie odejdzie ode mnie bo za badzo mnie kocha

Gość =xyz=
odejdzie... nie dacie sobie psychicznie rady na to.... ciagle zale pretensje do siebie... a jak urodzisz to sie zblizycie:)

Gość nutelinka
wiesz to nawet nie chodzi o to ze on cie rzuci po aborcji, ale po prostu wszystko może się miedzy wami potem popsuc, to niezaistniałe dziecko bedzie powracało w waszych myslach, nie uwolnicie sie od tego

Gość musze to_zrobic
ale nigdy ne zapomne dzisiejszego ranka jak plakal mi w szyje , przytulony jak dzidzia a ja go glaskalam i uspokajalam dziwne sama nie umialam plakac

Gość do autorki tego tematu
jeśli kochasz swojego mężczyznę, to nie zabijaj dziecka, ono jest również jego, on pewnie Je kocha.... życie jest Darem, Cudem.... a tak wiele par bezskutecznie stara się o dzidziusia.... wiem co mówię niestety... :(

no jak w anglii....antykoncepcja tam tez jest za darmo o ile mi widomo :o trzeba bylo sie wyprac po tabletki kurcze o do fanek urodzenia i oddania do adopcji myslicie ze to latwiejsz? nosic ciaze 9 miesiecy a potem oddac je ze swiadomosci ze gdzies zyje? nie dziwie sie ze woli usunac...

Gość musze to_zrobic
o boze sprawiliscie ze jeszcze trudniej mi teraz przychodzi czekanie na jutro

Gość musze to_zrobic
tabletki bralam tylko tego miesiaca milam zatrucie i ciagle wymiotowalam i pewnie dlatego, tak mysle mam pytanie do ktorego tyg mozna brac tabletki RU

Gość fss
jedna osoba napisala " A mi się wydaje, ze skoro założyłaś taki topik, to oznacza, że podsiwadmie wcale nie chcesz tej ciazy usuwac, tylko szukasz potwierdzenia, ze powinnas pozwolic Twojemu Dziecku żyć dalej " ...ja mam takie samo wrazenie... i mysle, ze nie usuniesz tego dziecka...