Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojoba26

Co na zatwardzenie dla 7 tyg.dziecka?

Polecane posty

Gość jojoba26

Moje dziecko ie robi juz 4 dzien kupki, do tej pory robiło przy kazej zmianie pieluszki, a od tych pau dni nic... tylko sie pręży, wciąż płacze .... nie wiem co robic!!!! Pomóżcie

no to chyba tylko czopeczek glicerynowy zostaje- do kupienia w aptece normalnie pomagają masaże i przytrzymywanie nozek przy brzuszku- ale jak az tak jest zle to bym podala czopka to szybko pujdzie i mu ulzy

ostanio tez mielismy zatwardzenie... chyba to bylo zatwardzenie... ale doczytalam sie ze maluszki czasem tak maja wczasie gdy ich uklad pokarmowo wydalniczy sie rozwija... jesli pryka sobie to znaczy ze ruch jelitek jest zachowany...moj po 3 dniach zrobil takiego kupczaka ze hej... pieluszki braklo....:) i wszystko wrocilo do normy.. ale te 3 dni byly straszne.(najbardziej w nocy)... krecil sie i wiercil wyginal....prezyl...nie wiem czy to pomoglo ale wypilam sok z marchewki.....(karmie piersia)

wiesz zasadniczo marchewka powinnaa dzialaś zatwardzająco :) podaje sie ją na srakulca :) ale kto wie kto wie..:)

Gość jojoba26
własnie moj maz wrocil z apteki i tam doradzili mu takze czopek glicerynowy zobaczymy czy pomoze... bo moje dzieciątko nawet nie chce za bardzo jesc przy tych bolach :(