Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candywoman

jak zamaskowac albo odwrócic uwage od odrsotów?

Polecane posty

Gość candywoman

jestem ciemną blondynka, robie sobie gesty balejaż w kolorze zimnego, skandynawskiego blondu robie włosy co 3-4 miesiące, mineły juz 2 od ostatnio farbowania, odrosty nie są jeszcze tragicznie widoczne, zwłaszcza, ze mam balejaż i kolor odrostów miesza się z naturalnymi pasemkami, poza tym mam ciemna oprawę oczu ale chce potrzymac włosy dłuzej bez farbowana, zeby dac im troche odpocząć i stąd moje pytanie czy znacie sposoby, zeby zamaskowac odrosty? dodam, ze mam gęstą grzywkę na ukos pozdrawiam {cześć]

Gość ja znam sposób
jak odwrócić uwagę od odrostów - wyhoduj sobie pryszcze na twazy, na pewno odwrócą uwagę

Gość candywoman
świetny pomysł rozumiem, ze w twoim przypadku się sprawdza? niestety nie skorzystam nadal czekam na jakies poważne propozyje i rady;)

ale przeciez jak robisz balejaz to nie robisz calosci wlosow tylko odrosty wiec po co chcesz je przetrzymac???Ja tez farbuje raz na 3 miesiace czasem co 4 al wtedy wygladam tragicznie

Gość Taaaka tam
wlasnie mzoe Ci fryzjerka tylko zrobic odrosty loool moze Ci nie wypadna

Gość candywoman
zawsze maluje tylko odrosty, ale jednak chce zeby wlosy odpoczely, bo rozjasnianie to zawsze rozjasnianie poza tym, sama fryzjerka poparła mój pomysł tylko wtedy nie myślałam o tym, co zrobić z odrostami

Gość nic nie zrobisz albo farbujesz
nadal albo wygladasz jak z dupy:O

Gość tak naprawde
musisz sie przemeczyc.u mnie nadszeedl taki czas kiedy powiedzialam koniec----co prawda scielam sie na boba to nawet fajknie wygladaly te odrosty potem na koncach.jakis miesiac bylo tragicznie--nosialm opaske z przodu, ale warto bylo- teraz wlosy mam sprezyste, geste i blyszczace i juz tylko robie nablyszczanie co dwa miesiace, nigdy wiecej balezjazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!