Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilka_kce

sex bez zabezpieczeń w dni niepłodne HELP

Polecane posty

Gość kamilka_kce

cześc mam problem. Mianowicie uprawialam sex z chlopakiem tuz po okresie czyli w dni niepłodne. Niestety tak nam sie chciało, że zapomnielismy o gumce, no ale nie spuścił sie we mnie, tylko przed wytryskiem wyciągnal małego. Jaka jest szansa że zajde w ciąze?

jest - jeśli jakiś plemnik się dostał w płynie ejakulacyjnym i dożyje owulacji nie ma czegoś takiego jak bezpieczne dni niepłodne po okresie a przed owulacją :O zawsze może się okazać że któryś plemnik dożył a owulacja była wcześniej tzn te dni są technicznie rzecz biorąc niepłodne ale to nie eliminuje ryzyka

Gość yulcia
własnie mam ten sam problem, jak to jest duże jest ryzyko wpadki? U mnie facet wsadizl na 3 sekundy i wyciągnałi bez spuszczania, czy zajde w ciąze?

Gość poważnie przerażona sytuacją
ja też mam stracha. :( mój chłapak wyciągnął ptaszka z majtek i kazał mi go dotknąć!!!!! czy mogłam zajść w ciążę??? dodam, że tego dnia nie miałam na sobie skarpetek a czytałam, że to sprzyja zapłodnieniu. :( prosze, poradzcie co mam robić!!! jestem za młoda na dziecko, jeszcze nawet nie miesiączkuje!!!

a Ty nade mną, zanim zaczniesz kogoś besztać mógłbyś/mogłabyś się zorientować że ta wypowiedź to sarkazm

Gość a ja popieram
może to jakaś 18 latka i ktos z niej drwi i jakies przenosnie pisze, ja tez napisze CI kolezanko ż enieraz normalnie sie cłżowiek kocha bez zabezpieczen i ciezko o dzieckoa nieraz jest fux i bejbik gotowy.

Gość poperonka
własnie jak to jest jak wsadizl na chwile wyjał i się spuścił poza to jest jakas szansa że coś tam mogło z niegowyplynac przy tym wsdzeniu?:) Dodam ze mój facet wtedy był mocno podniecony, poszedł umyć jaja bo mu leciał przeźroczysty płyn.

Gość z jaj mu leciał płyn
? :O

Gość x_o
no z falusa rzecz jasna facet tak ma że mu sie ślini jak sie podnieci, tam podobno tez sa jakieś zabłakane glupiki.

Gość no wiec tak
prawdopodobienstwo jest male,ale zawsze jest bo nie nalezy pisac ze na 100% go nie ma 1.sprzyja Ci to ze jestes po okresie,wiec prawdopodobienstwo owulacji jest mniejsze, 2.stosunek przerywany to nie metoda,ale...wiele par stosuje go bardzo dlugo jako metode antykoncepcji przy dniach nieplodnych i nie zachodzi w ciaze. 3.wiadomo ze w płynie przed ejakulacją są plemniki,ale znacznie znacznie mniej niz w spermie

Gość jakujalka
Ja tka robie i nigdy nie wpadłam, ale ryzyko jest

Gość kremaqtory
załóż gume na instrument je je je :D