Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiuniaSB

Kocham chłopaka a spałam z innym.

Polecane posty

Gość BasiuniaSB

Sama nie mogę tego pojąc, nie byłam aż tak pijana tylko 1 piwo, nawet mi się nie podobał a się z nim przespałam.

Gość hmmmmmmmmmmmmm
:-o

Gość BasiuniaSB
Najpierw byłam podniecona na maxa, ale jak co do czego zaczęłam miec wyrzuty, ale poszliśmy na całosc.

Gość fajnyzakochany
Jesteś tzw. SZMATĄ

Gość BasiuniaSB
tak się teraz czuję, po tym wszystkim kocham go jeszcze bardziej.

Gość Requiem for a Dream...
obyś miała kaca do końca życia... ;)

Gość BasiuniaSB
prawdę mówię, nie wiem jak to się stało. Znałam go wcześniej ale tak z widzenia. Nigdy mi się nie podobał, nie mogę tego pojąc.

Gość trele mele dudtki
jezeli ona szmata to jak mozna nazwac tego gostka ktory sie z nia przespal?...podbijacz serc? Dzisiaj wyjatkowo rozbrajajace odpowidzi mozna wyczytac na tym forum, moznaby wywnioskowac po nich ze wszyscy zyja wedlug zasad? Czyzvy? Czy to tylko taka peplanina...obluda innym slowem?

Gość Małamajka
poszłas bo chciałas, nie oszukuj się. Chłopakowi nic nie mów, tylko nie grzesz więcej

trele... a Ty ? co powiesz o sobie? jesteś nieskazitelnie czysta ?

Gość kwiatka01
ja cie nie potepiam. wszyscy jestesmy lludzmi i wszyscy popelniamy blędy. Staraj sie wyniesc z tej sytuacji lekcje i nie robic tego wiecej. Wiesz juz jak smakuje kac moralny... nic fajnego. Postaraj sie zeby twoj nigdy sie nie dowiedział i ...zapomnij o tym.

Gość AvantiAva
A fajnie chociaż było?

i tu nie chodzi o potępianie, każdy jest kowalem losu swego... ale przepraszam bardzo nie dajmy sie zwariować, w dzisiejszych czasach jest już przyzwolenie na takie zachowanie...

Gość BasiuniaSB
Tak sobie, nawet nieźle. Tylko nie mogłam się z nim całowac. Nie mogłam się przemóc. Brałam go do ręki, pieściłam on mnie też, tylko nie chciałam żeby mnie całował.

Gość hfhdfhf
popieram kwiatka01.. ale niepotrzebnie sie tu zalisz..zaraz Cie wyzwa od szmat itd..tutaj wypowiadaja sie ludzie ktorzy nigdy nie popelnili bledow a żywią się nieszczesciem innych :) nie mow mu nic, zapomnij o tym i jak mowili wyzej..sprobuj nie popelnic wiecej tego samego bledu :)

Gość Jennyyyyyyyyyy
Jeju ale jesteś żałosna, gdybyś wiedziała co to znaczy kochać to nie spała byś z innym, mam nadzieje że sie dowie i kopnie cie w cztery litery :O

Gość masz sie czym chwalic

Gość kwiatka01
ludzie!! zlitujcie sie ! takie czasy.. przyzwolenie ... moze ja ukamienujemy???? wiekszosc z nas ma swoje za paznokciami... niestety. Wielu rzeczy my rowniez sie wstydzimy i zalujemy. A czasy... coz..sa paskudne... nawet dzieci chca wiedziec co to jest orgazm( byl tu taki topic he he). Mysle, ze kiedys bylo podobnie ( dla tych co chlopow ogladali).Tylko o pewnych sprawach mowilo sie tylko ksiedzu he he.Nie mieli kafe.Pozdrawiam.3maj sie cieplo i zresetuj mozg. I mysl nasptepnym razem.

Gość IwonkaB
nie żartuj że go kochasz.

Gość O nooooo
oczywiscie, ze moze go kochac...halo! jestesmy tylko ludzmi, sa pokusy...jestesmy na nie narazeni z kazdej strony, codziennie...i mimo,ze staramy sie bardzo...to czasami nei starcza sil. odwroccie sobie sytuacje, gdyby ten topik zalozyl facet...i pisal o tym samym, jak byscie go nazwali? moze \"szmata\"?