Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kig

Yasminelle w UK???

Polecane posty

czesc dziewuszki polski ginekolog polecil mi branie yasminelle. Mieszkam w UK i tak szukam gdzie sie da i widze ze nie ma tabletek o nazwie yasminelle w UK. A moze ja nie znalazlam>? ale porownywalam sklad z innymi tabletkami najblizej mu do mercilonu. Czy ktos wie co w UK jest dokladnym odpiwednikiem yasminelle?

Gość polka14
hej, jest jasmin to jasminelle moze tea jest. najlepiej isc do gin i sie zapytac, ja biore jasmin - no i za darmo, a tez myslalam ze nie ma tylko poszlam i sie okazalo, ze jest

Gość AnjaUK
Spozniona odpowiedz.. W UK Yasminelle jest nie dostepna. Bayer Schering posiaa juz licencje, ale nie rozpoczal produkcji. Dzwonilam do firmy w polowie kwietnia 2009. W systemie intranet'owym NHS z ktorego drukowane sa recepty tez jeszcze nie ma Yasminelle. W Bayer Schering UK nie potrafili okreslic kiedy bedzie dostepna na rynku, tylko ze maja juz licencje. Po rozmowie z 2-ka angielskich lekarzy, ktorzy powiedzieli zeby sobie nie robic za duzych nadziei ze szybko bedzie na rynku UK, pozostaje albo przywozenie Yasminelle z Polski, albo kontynuacja dotychczasowej pigulki (w moim przypadku Mercilon) Pozdrawiam!