Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiiio

CZY Z POWODU ENDOMETRIOZY TEST CIAżOWY MOżE WYJSć POZYTYWNY?

Polecane posty

Gość jiiio

czy raczej ta choroba nie ma nic do testu/

Gość celina515
Witaj. nie wiem czy Ci pomogę, ale ja 5 lat temu z czyms takim sie spotkałam. A mianowicie: staraliśmy sie o drugie dziecko. Dosyć długo nie mogłam zajść w ciąże i nagle stało się. Byłam 8 tygodni w "ciąży" dopóki nie zrobili mi usg.A co do testów to robiłam 3 i wszystkie były pozytywne. Od razu skierowała mnie moje pani doktor do naszego szpitala, tam leżałam 2 dni i przerzucono mnie do kliniki we wrocławiu. Tam oczywiście nikt nie udzielał mi żadnych informacji tylko sie na mnie doswiadczali aż sprowadzono jakiegoś specjaliste skąś tam.. który podjął sie wyskrobania mnie. i tak po półtora tygodnia wróciłam wykończona psychicznie przede wszystkim do domu. wyobraź sobie, ze wyjechałam z tamtą z przekonaniem, że usuneli mi dziecko. To był najgorszy czas chyba w moim życiu. P o jakimś czasie, gdy poszłam do swojej pani ginekolog ta uświadomiła mnie co mi było. Okazało się, ze to była mola hydatidosa. sprawdź sobie w iner co to takiego i mam nadzieję, ze bedziesz miała szanse porozmawiac z jakim normalnym fachowcem na ten temat. Mam 31 lat i już ponad rok jestem po histerektomii. NIestety moja endometrioza w połączeniu z ogromnymi mięśnakami nie dała mi już szansy na drugie dziecko.... ale cieszę sie z tego że mam śliczną zdrową 10 letnią córkę i nawet nie chce myślec o tym co by się stało gdybym jej tak wcześnie nie urodziła. Pozdrawiam i sprawdź to dokładnie u jakiegoś dobrego lekarza