Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana matka nastolatki

fikuśna bielizna u nastolatki

Polecane posty

Może robi sobie w nich zdjęcia na fotkę.pl :D ale to jest przecież normalne, każda nastolatka publikuje teraz swoje zdjęcia w stringach w necie, ja bym się nie przejmowała :P

Gość dobrzeże ja
dorastałam w innych czasach....jako nastolatka nie miałam potrzeby noszenia koronkowych stringów i opowiadania rodzicom,że posiadam pas do pończoch i kajdanki-gratuluje powyższej wypowiedzi!Jeśli ta osoba myśli,że świadczy to o doskonałym kontakcie z rodzicami to jest w błędzie,może jeszcze zaproś rodziców do łóżka to dopiero bedzie wesoło!

Gość matki co tam majtki
a ortografia? Zacznijcie od siebie

Gość mlody duchem
yyy a jest tam gdzies napisane ze ona opowiada rodzicom o kajdankach i pasie do ponczoch? bo chyba nie doczytalem, ale ja tam nic takiego nie widze.. z tego co sie zorientowalem, to ona pisala, ze ma pas do ponczoch, a nie ze opowiada rodzicom - tak na marginesie. Ciekawe w jakich czasach dorastalas, ale twoi partnerzy musza sie czuc ubogo. Moja zona nosi koronkowe stringi i jakos nie robi z tego wielce wyuzdanej sensacji, a 40 lat ma na karku ;)

Gość gość
nie masz sie czym martwic, ja mam 14 lat i tez nosze taka bielizne bo poprostu jest dla mnie wygodna, nie widac jej jak nosze leginsy lub spodnie i duzo dziewczyn w moim wieku nosi stringi itp. Moze corka poprostu sie wstydzi?

Gość gość
Cipkowe sprawy

dlaczego 17 latka nie pierze sobie sama gaci? a może ona specjalnie odkłada lepsze pobrudzone, żeby wysłać jakiemuś zboczeńcowi?

Gość gość
Sam Lubie stringi i Ml

Gość gość
Twoja corka jest szmata. Kazda szmata tosi taka bielizne. Muzulmanie zrobia w koncu porzadek z europejkami.

Gość gość
Do gościa 19.39 szmata to jest twój ojciec że takie coś spłodził.A odnośnie tematu zecz normalna moja córka też nie miała ale jak chodziliśmy na zakupy to razem wybieralysmy stringi bokserki figi .Gładka bielizna jest fajna ale koronki są super ok.

Gość Zapładniacz

Ja bym z tych wszystkich 17-to latek zerwał zębami majtki i kochał się z nimi kończąc w ich wilgotnych cipkach.