Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez mam pytanie

Orlop Dziekański a niezdane egzaminy

Polecane posty

Gość ja tez mam pytanie

Witajcie. Mam problem, oczywiscie pojde o to zapytac na uczelni ale najpierw pytam Was o Wasze doświadczenia. Jeśli chce wziac urlop dziekanski na rok na prywatnej uczelni, to musze miec zdane wszystkie egzaminy? Bo mam dwa na wrzesien, a cholerka, wyjezdzam przed ich terminem na rok, i chce wlasnie wziac dziekanke, czy te egzaminy moze zdac pozniej tzn. po powrocie i po zakpnczeniu urlopu dziekanskiego?

Gość ja tez mam pytanie
Jezuuu nie ORLOP TYLKO Urlop przepraszam najmocniej :)

tzn nie zaszkodzi zapytac, moze u ciebie w szkole jest inaczej, ale w mojej kolezanka miala taka sama sytuacje jak ty i jest zmuszona do poprawienia egzaminow teraz.

u mnie jest tak, że nie trzeba mieć zdanych wszystkich egzaminów ba, jak masz za dużo w plecy sami cię na urlop wyślą :P przymusowo oczywiście te niezaliczone przedmioty musisz zrobić w przyszłym roku

Gość wcale nie.......
egzaminy zdajesz po powrocie, termin co 30 października

Gość ja tez mam pytanie
o kurcze to koniecznie musze sie dokladnie dowiedziec bo widze ze jest roznie, mialam leciec w pazdzierniku ale okazalo sie ze bede miec prace juz we wrzesniu a potem to nie wiadomo wiec musze wczesniej wyleciec :( I WSZYSTKO SIE SKOMPLIKOWALO

Gość wcale nie.......
czyli po roku, teraz nawet nie możesz zdawać (to jest związane z trybem opłat) a dokąd jedziesz? myślę o tym samym, mam taką sytuację jak ty, też mam urlop

Gość ja tez mam pytanie
do irladnii, do znajomego :) postanowilam zarobic troszke, bo tu chociaz pracowalam to tak naprawde na nic nie bylo mnie stac bo po oplaceniu studiow zostawalo mi jakies 800 zl i jak tu zyc?

Gość wcale nie.......
czyli wszyscy tak samo myślisz, że z pracą teraz będzie łatwiej?

Gość ja tez mam pytanie
z tego co mowil znajomy to zdecydowanie tak, dlatego tez nie pchalam sie tam na wakacjach :) a jade z narzeczonym wiec bedzie troche razniej :)

Gość ja tez mam pytanie
z tym ze wazne jest to ze jest tam moj (a wlasciwie moich rodzicow) znajomy wiec u niego sie na poczatek zatrzymamy, bo tak w ciemno to chyba bym sie nie odwazyla...chociaz do odwaznych swiat nalezy :)

Gość ja tez mam pytanie
podnosze

Gość ja tez mam pytanie
podnosze znow

Gość ja tez mam pytanie
moze ktos jeszcze bedzie w stanie mi pomoc :) W DZIEKANANIE NIKT NIE ODBIERA DOPIERO JUTRO TAM POJADE ALE PRZYZNAM ZE TA SYTUACJA MNIE STRESUJE chcialabym wiedziec na czym stoje