Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedding_Planner

Co myślicie o tej sukni?

Polecane posty

ja uwazam ze bardzo fajna - ale ja amm inny gust niz wiekszosc an kafe:)

Gość piekna sukienka
bardzo prosta :) takie mi sie podobaja :)

Widzę, Wedding, że się rozkręcasz ;) 🌻 Suknie piękne. Jak wreszcie znajdę narzeczoną, może zdecyduje się na taką ;)

Gość na cywila jak znalazl

Czesc, Wedding. Suknie naprawde piękne, nieprzesadzone i z klasa :) Fakt, na szczuple osoby, ale nie zmienia to faktu, ze naprawde eleganckie.

Wedding, weź proszę nie wklejaj takich ładnych rzeczy, bo po raz nie wiem który będę żałować, że nie biorę ślubu! ;) Ta pierwsza to coś idealnego dla mnie... wzdech.... wzdech...

Gość onauk
suknie sa bardzo ladne, skromne i z klasa...ale kobiety, ktore beda je nosic musza byc bardzo zgrabne, wysokie i ladne..takie, ktore maja te "iskierke" w sobie..niskie, malo zgrabne i niezbyt ladne beda wygladac w nich jak szare myszki...

Dlaczego na cywilny TAK, a na kościelny już NIE? Nie każda kobieta musi wejść do kościoła odziana w bezę i falbany. Suknia piękna, inna niż wszystkie. A co do wzrostu, to praktycznie wszystkie suknie ślubne są szyte na wysokie kobiety, więc trudno określić, w której sukience niskiej kobiecie będzie do twarzy. Podejrzewam, że 1.70+obcas i będzie idealnie.

Gość do marta...
jak chcesz taka na koscielny to sobie ubierz, coz za problem? czemu krzyczysz? jak dla mnie sliczne ale na koscielny bym nie ubrala, i nie znaczy to ze ide na swoj w bezie. Kazda szersza suknia wg ciebie to beza? w takim razie przykro mi ale nie znasz sie na sukniach.

Nie mówię, że na kościelny NIE :) Zaznaczyłam jedynie, że są i takie śluby i takie. Jeśli komuś ten rodzaj sukni nie odpowiada na suknię ślubną, którą może włożyć do kościoła, to może weźmie ją pod uwagę, jako kreację na ślub cywilny :)

Gość wedding
suknie piekne proste, nieprzesadzaone moim zdaniem idealne na slub wczesnym popoludniem i na przyjecie weselne w ogrodzie

Gość Wedding masz świetny gust
Suknie cudowne, zwłaszcza ta druga - ślinotok ^_^

Gość suknia poprostu piękna
ta druga ale kto ma az tak nienaganną figure żeby ja ubrać

Gość Sissy
Super suknia. Kupuj! :-)

do marta...---> Biorę ślub cywilny i chcę mieć suknię poszerzaną, wręcz bezę, ale panuje głupi stereotyp: do USC skromna, do kościoła z trenem.

Gość bardzo mi się podoba
Gdybym była drobna, szczuplutka, nie miałabym dużej pupy ani szerokich bioder, to pewnie bym ją założyła, bo jest doskonała, ale musiałabym do niej schudnąć do co najmniej 45 kg.:( W życiu tak pięknej sukni nie widziałam, ale niestety jest nie dla mnie.