Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oleee

CZY MAJĄC CHLOPAKA MOZNA BEZ NIEGO SWIETNIE SIE BAWIC Z INNYMI NA IMPREZIE?

Polecane posty

Tak jak w temacie mam pytanie do dziewczyn, które są w związku. Czy potrafiłybyście na imprezie, dyskotece itp. świetnie bawić się z innymi facetami, kolegami gdyby waszego chlopaka, męża tam nie było? Czy to jest normalne?

up up up Wiecie np tanczycie wolna piosenke z facetem i wogole nie myslicie o swoim wtedy, po prostu dobrze sie bawicie.

Gość Skacz przez skakankę
On łapie cię za krocze ?

Ale sie usmialam, jestes zalosny/a. Czekam na powazne komentarze.

jak ide z kolega na impreze to moge sie bawic dobrze ale nie az tak jak z moim lubym, i zawsze o nim pamietam. Z obcymi facetami nigdy sie nie bawie. Zreszta nam sie raczej nie zdarza imprezowac osobno, wolimy razem;)

Ja do tej pory miałam to samo, ale od pewnego czasu coś między nami się psuje. Z mojej strony nie jest już tak jak dawniej. To była pierwsza impreza bez niego.

Gość no tak jak każąda impreza
polega na obsciskiwaniu się z facetami na parkiecie to idź i świetnie się baw. tylko po co ci związek

Gość Skacz przez skakankę
Znacie się ledwie 2 miesiące i już się psuje ?

Gość jhggg
ja bym nie mogla, ciagle bym myslala o tamtym

Gość Xavi
Komicznie by sprawił żebyś zapomniała o swoim chłopaku

Gość frefwrf
No ja potrafię.

Gość frefwrf
ale wolnych nie tańczę bo mi się przy nich zawsze jakieś emocje i "filmy" wkręcają

po takich pytaniach pojawiaja sie zazwyczaj posty o treści \"przespałam sie z przyjacielem, kiedy wyjechał moj facet. Co mam zrobic?\"

Gość frefwrf
Otóż to, swoich potencjalnych, chorych jazd trzeba być świadomą i zapobiegać lub mieć do nich dystans.

Gość komiczne taki men a gej
?

Po 1 nie obściskuje sie tylko tanczę bo lubię i zauwazyłam, że z niektórymi nawet lepiej się bawię niż z moim chlopakiem, z czego wczesniej nie zdawałam sobie sprawy. Po 2 jestesmy razem 2 lata. A po 3 !!! głowny sens tego tematu to to,że chciałam się dowiedzieć czy takie odczucia , po samotnie spędzonej imprezie mówią o powolnym wygasaniu uczucia.

do stokri --> właśnie chodzi o to, że bawiłam się sama ze znajomymi lepiej niż z nim.

Gość chłopaczek normalny
tzn. że związek opiera się na zabawie np. na dyskotece? Pomyśl... bawić się możesz lepiej z innymi. Moja dziewczyna czasami chodzi na imprezy bezemnie i wcale nie koniecznie najlepiej ze mną się bawi chociaż mówi że bezemnie to nie to samo. Ja nie jestem jakimś super tancerzem... ale czy związek to tylko zabawa... nieeee to jakieś 5% czasu jaki pewnie z nim spędzasz.... a reszta? Może trzeba pomyśleć czy dobrze Ci się z nim żyje...

NO wlasnie wiem dawniej nie wyobrazalam sobie imprezy bez niego. Z reszta nie musze juz szukac odpowiedzi po spotkaniu z nim wiem juz wszystko. Nie mialam ochoty go pocalowac ani sie przytulic :( Nie pociąga mnie wogóle. Chyba przestałam go kochać :( Już nie widze w nim tego co kiedyś, a byl przeciez jeszcze tak niedawno dla mnie calym moim życiem :( Dlatego tak trudno mi się z tym pogodzić bo trzyma mnie przy nim przyzwyczajenie. Pozatym nie wyobrażam zrobić mu czegoś tak okropnego i z nim zerwać. Znam go i wiem, że bardzo by go to zraniło :(

Nie. jeśli chodzi wam o to to nikt mi nie zakręcił w głowie.