Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neira1

Rozjaśnianie włosów w ciąży...

Polecane posty

Powiedzcie mi czy można rozjaśniać włosy w ciąży? Czy to nie zagraża dziecku? (14 tc) Mam ślub za 3 tyg. i straszne odrosty :( Poradzcie mi proszę, bo boję sie, żebym nie zaszkodziła maluszkowi. Pozdrawiam...

czesc:) ja bylam w 4 miesiacu i tez bralam slub... i rozjasnilam sobie cale wlosy na blond:) powiedzialam tylko fryzjerowoi ze jestem w ciazy to niby wzial jakas lepsza farbe.... i tyle.a jak zapytalam sie lekarki mojej czy moge zrobic wlosy to powiedziala :\"przydaloby sie masz ogromny odrost\" takze mysle ze spokojnie zrob sie piekna na wesele:) i gratulacje ;)

Dzięki za odpowiedź. Naprawdę ucieszyło mnie to co napisałaś, bo już się powoli zaczęłam zastanawiać co ja zrobię, jeżeli nie wolno rozjaśniać i jak ja będę wygladać ;)) ale masz rację... powiem fryzjerce o ciąży, więc może wybierze coś lepszego :))

Ja przez całą ciążę rozjaśniałam włosy średnio raz na 2 miesiące i z dzidzią wszystko było w porządku :) Nie dajmy się zwariować ;)

Gość qarolinka
teraz farby są duźo lepsze i bezpieczniejsze niz kiedyś, bez amoniaku, delikatniejsze. Sa takie, że mozna spokojnie je stosować niż się stresowac w jednym z najważniejszych dni swego zycia. wszystkiego najlepszego i oby szczęście dopisywało przez cały związek!!!

Mi lekarz w piewszym trymestrze odradzil farbowania,i tez wlasnie mam odrosty,ale w 14 hmmm niewiem,napewno to niejest nic dobrego,jakbys sie zdecydowala to przykryj sobie chusteczka twarz zebys chociaz tego niewdychala,wszystkiego najlepszego na slubie i w zyciu

Dziękuję wszystkim :)) i wzajemnie życzę wszystkiego co najlepsze dla Was i waszych dzieci :))

wg mnie nie ma przeciwwskazań, no ale różnie różni ludzie mówią :) ja nie rozjaśniałam, ale farbowałam 2 razy:)