Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z wiśniami

Nieznosze znajomych mojego chłopaka ....

Polecane posty

Gość z wiśniami

A on ich uwielbia, chce z nimi spedzac kazdy wolny weekend, wakacje, Sylwestry , urodziny. Sa dla niego jak rodzeństwo. A ja ich nie moge zniesc. Po prostu nie moge sobie wyobrazic, ze tak bedzie zawsze...Kocham go i nie chce go stawiac przed wyborami, ale nie wyobrażam sobie dalszego takiego życia-tak intensywnego towarzysko... Co robić?

oni przewyzsza...zobaczysz....niestety..lepiej daj obie spokoj...mowie z wlasnego doswiadczenia!

Gość z wiśniami
Niby ładnie, pieknie- on mówi, ze jestem uprzedzona...A jak jestem po prostu z innej bajki. Nie jestem bogata, wypiękniona i nie stac mnie na gadżety, jak ich...Czuje sie przy nich fatalnie, nie wuem, jak usta otworzyc...Ale mojego chłopka kocham bardzo, bardzo... A on nic nie rozumie, o czym ja mówie do niego na ten temat

Gość Małamajka
towarzystwo wygra z Tobą, w moim przypadku tak było długo się czarowałam ale w końcu dałam spokój. Ile można znosic wieczne imprezy.

moj chlopak tez ma znajomych za ktorymi nie przesadzam( ale nie wszyscy) spotyka sie z nimi w tym czasie kiedy ja np jestem w pracy lub jestem na silowni. to ja jestem pierwsza :) potem znajomi pogadaj z nim i wymyslcie jakis plan. np kiedy Ty jestes zajeta lub jestes w szkole czy pracy on ma 2h zeby sie z nimi spotkac na kawe czy piwo, a potem idzie do Ciebie u mnie dziala

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nie wygrasz ze znajomymi