Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulamarekpati

Rozod

Polecane posty

Gość taka sobie jaaa
ula...będzie dobrze zobaczysz,w końcu nikt nikogo na siłę trzymać nie będzie,no a dzieci cóż to dzieci tak samo jej jak i jego...wiem że to wkurzające kiedy sama sobie musisz czegoś żałować wiedząc że jego (wasze) pieniądze nie koniecznie są przeznaczane na dzieci,bo tak też może być.Ale trudno musisz się z tym pogodzić,poprostu powiedz sobie że trzeba a kiedy sami się razem "dorobicie" to ja fajnie będzie kiedyś sobie usiąść i stwierdzić "wszystko co mamy,mamy dzięki sobie i jest tylko nasze".Uszka do góry:)!

DZIEKI WIERZE ZE BEDZIE DOBRZE,ALE WIEM ZE ON TEZ BARDZO SIE TEGO BOI:(DAM MU POCZYTAC,WIESZ CZLOWIEK NIE ZAWSZE ZNA SIE NA PRAWIE I POTEM ROZNE MYSLI DO GLOWY MU PRZYCHODZA:( MAM NADZIEJE ZE SIE UDA:)MAM PYTANKO MASZ GG?MOZESZ PODAC NR,JESTES TAK FAJNA ZE MOGE BYC W KONTAKCIE JESLI CHCESZ:)OCZYWISCIE

Gość taka sobie jaaa
ulu...droga:) cały dzień siedzę przed kompem w pracy i przestałam używać gg bo pewnie bym się wykończła.Ale może podaj mi maila,ciekawa jestem czy wam się uda:)

Gość jesli nie zyja ze soba
to nie bedzie uznane jako zdrada.Tylko jako calkowity rozpad malzenstwa.Separacja daje mozliwosc powrotu bez ponownego zawierania zwiazku malzenskiego ale w trakcie separacji nie ma mowy o zdradzie.Wiem na pewno bo to samo przerobilam;)

O to fajnie coraz bardziej sie pocieszam,Oni nie sa ze soba od ok 2001r a separacje maja od 2002r.Nie spotykaja sie i nic ich nie laczy-jedynie dzieci

Gość taka sobie jaaa
🌼