Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natimp1

matki z rocznika 82

Polecane posty

Witajcie dziewczyny! Limetka, dzięki że nam kibicujesz :) To miłe. Mirabel, trzymam kciuki za ten cykl, cholerka, jak cudownie by było, gdybyśmy nie były same w te swięta... Panie Boże, wysłuchaj nas, dwie małe sierotki, please! Emilka, trzymaj się dzielnie, jeszcze tylko trochę. Zamiast się denerwować, ciesz się i korzystaj z tego, że jeszcze możesz \"poleniuchować\" :) Swoją drogą doskonale Cię rozumiem. Ostatnio dopał mnie jakis skurcz przy szyi i cholera nie mogłam się ruszyc, nic robić w domu, nawet spać ciężko było. Masakra. Człowiek czuje się wtedy taki bezsilny i wkurzony, że nie może wykonywać swoich codziennych robót i robótek. Nie mowiąc już o załatwianiu czy myciu. Rozumiem to. Kupilam salfazin, wiec czas powalczyć:) Tez planuje nie myslec, choc jak sie zaglada tu na forum to sie mysli, prawda? W kazdym razie zajme sie max sobą i nie bede myslec. Nie bede. :) !!! Z drugiej strony to tez ma swoje plusy, moge sie delektowac byciem samą, wysypiać się, pić winko:) Wszystko ma swoje dobre strony. A jak przyjdzie maleństwo, to też bedę szcześliwa :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny !!!

Cześć dziewczyny, Również rocznik 82 się kłania :) mój synuś ma już 14 m-cy :) Pozdrawiam

witaj skwierek, gratulacje synka - 14 m-cy to musi już być spory chłopak - zazdroszczę ci. wiele z nas na tym topiku dopiero się stara o maluszka.Jak twój syn ma na imię?

Ładny dzień dzisiaj :) Słonecznie. Weekend się zaczyna już. Miłego weekendu osiedziesiątki piątki! :)

:) NIe wiem jak to się stało i o czym myślałam, że na pisałam pięć. Oczywiście osemdziesiąt dwa :) Miłego weekednu dziewczyny!

hmmmmm nie przeczytałam wszystkich stron, ale wygląda na to, że będę tu jedyną podwójną mamą :D Mam chłopców- Maciusia 2latka i 9 miesiecy oraz Kubusia 14 miesięcy :D Oczywiście rocznik 1982 :)

Gratulacje blondi. Będziesz nam służyła doświadczeniem, gdy już uda nam się zajść w ciążę (oby jak najprędzej)

wpadłam sie przywitać-bo ja też rocznik82:D a mój synek ma juz 22 miesiace powodzenia dla wszystkich staraczek🌻

Mirabelko mam nadzieję, że będę umiała pomóc :) ja zaszłam w ciążę po 2 latach leczenia hiperprolaktynolemii 5 miesięcy po odstawieniu leków. Za drugim razem była wpadka- nieskuteczna spirala, ale jestem szczęsliwa z powodu tej wpadki :)

ja już bym bardzo chciała nosić w sobie dziecko, starać się będę teraz 2 cykl, marzę by się udało do świąt Bożego Narodzenia.

Moj trzeci. Do trzech razy sztuka? hihihi Marzę, by do świąt być w trójkę. Och, jakby sie mąż ucieszył :) Ale, korzystam też z tego czasu, kiedy się nie udaje. Kiedy dobrze się czuję, nic mnie nie boli, mogę sobie wypić winko i jest ok. Spoko. Luzik.

dziewczyny jakoś dziwnie się czuję, tak jakbym miała znowu dostać @, ale przecież dopiero co się skończył. Mogłyby to być objawy zbliżającej się owulacji, ale myślę że to za wcześnie bo mam długie cykle (35,36 dni). Więc nie mam pojęcia co to, poza tym ciągle czuję mokro.

Mirabel., Jak mokro to pewnie okres około owulacyjny... Może tym razem owu będzie wcześniej?! Nie mysl o tym i rób swoje. :) Ja w tym cyklu nie licze, nie patrze, nic. Co bedzie to bedzie. Nastawiam się na... przyjemnosc hehehe. Dwa cykle mowisz? Powiedzmy, ze trzy licząc z grudniowym:) Damy sobie wiecej czasu. Miłego dnia, już jesień. Hmm pewnie niedlugo zmiana czasu, kiedy dokładnie, wiecie?

No to jeszcze trochę czasu :) Jeszcze chwila i o 16tej bedzie ciemno:( A tak w ogole to dziewczyny poza tym, ze macie, bądż chcecie mieć dzieci, czym się zajmujecie, co lubicie robić?:)

ja lubię oglądać filmy, ale nie wyciskacze łez, tylko thrillery. I takie też książki lubię czytać, uwielbiam grzebać w ogródku (ale już go nie mam), kiedyś lubiłam piec ciasta, może mi to wróci jak się przeprowadzę do nowego M.

Cześć kobietki :) Wpadłam się przywitać :) Mirabelka - słuchaj sie koleżanek :) Nie myśl o tym tylko korzystaj jak facet jest koło ciebie :D Witam też wszystkie nowe osóbki, które dołączyły do rocznika 82!!! Tak sie zastanawiałam: z jakich kierunków Polski jesteście??? Ja mieszkam w Wielkopolsce, dokładnie w okolicach Wolsztna. Wiecie może gdzie to?

Ok, to moja kolej :) Ja lubię czytać książki, rysować, oglądać filmy, słuchać muzyki, także gotować i piec ciasta:) No i ... spać. Niewiem jak to będzie, kiedy trzeba będzie do dziecka wstawać. Może to pobulbie?! hhihihi Wątpliwa sprawa. Póki co, korzystam :) Poza tym lubie krzątać po naszym mieszkaniu :), jesienią zaszywać się w fotelu z kubkiem herbaty lub czekolady. Fajnie mieć czas tylko dla siebie:) Korzystam, póki mogę:) Mieszkam w mieście w centrum Polski. Pozdrowienia!

witaj mysza, jak tam twoje staranka o dzidzię. Kiedy przytualnki (ja znowu dzisiaj, wczoraj była przerwa :) )

no to tak jak ja. Przyrulanki zaczęły się w poniedziałek. Wtorek przerwa i dziś znowu :) (a mój mężuś by chciał co dzień :))