Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piccola fiorellina

czy mozna byc w ciazy nie majac zadnych objawow?

Polecane posty

Gość piccola fiorellina

Tylko okres sie spoznia i nic wiecej. Chce kupic test ciazowy ale jeszcze troche sie wacham bo ani nie mam duzych i bolacych piersi, ani nie czuje nudnosci, no doslownie nic. Tylko brak okresu daje mi do myslenia. Z drugiej strony jak sie zajdzie w ciaze to objawy przeciez nie pojawiaja sie od razu. Czy ktoras spotkala sie z podobnym jak moj przypadek?

możesz nie mieć żadnych objawów. Tak się zdarza często. Jeśli miesiączka spóźnia Ci się już ponad 7 dni to kup test ciążowy. Jeśli jeszcze nie minęło 7 dni, to idź do przychodni i zrób sobie test BETA HCG. On wykrywa już ciążę tydzień od zapłodnienia. Pozdrawiam

Gość kukurykuuu
ja nie mialam zadnych objawow na poczatku raz moze mi sie jakby zakrecilo w glowie

Gość G.
Tak z ciekawości - od którego miesiąca ginekolog byłby w stanie wykryć ciążę, jeśli pacjentka nic by nie podejrzewała ? tzn, miała normalnie okres itp. Czy zauważyłby ciażę np. podczas dopochwowego usg \?

Ile okres moze sie najdluzej spozniac ja mialam ostatanio 42 dzien cyklu o dopiero dosyalam @ a teraz jest 39 dziken cyklu i okresu nie widac nie wiem co jest:/ tylko bialy sluz:/

Gość MAM PYTANIE.

Gość MAM PYTANIE.
czy zeby zrobic ten test beta hcg musze miec skierowanie od lekarza?

Ja tak mialam wlasnie. Zero objawów, po prostu nic. Tylko okres nie przyszedl i tyle. :) A że sie staralismy to zrobilam test (w sumie to zrobilam ich wiele przez jeden miesiac) :D ale gdyby nie to - nie wiedzialabym ze jestem w ciązy. Cala ciąża - bezobjawowa ;)

Gość pkasia
Mozna! Ja jestem w szostym tygodniu i doslownie nic, a nic sie nie zmienilo. Okresu nie mam juz od 7 dni, zrobilam 2 testy wyszly pozytywne wiec chyba jestem? Do lekarza ide w czwartek rano. Juz nie moge sie doczekac. Czasami wydaje mi sie, ze moze nie jestem, ale skoro 2 razy wyszly 2 kreski to chyba jestem???

Gość no jo ty
pkasia odkopałas temat z 2007 r

Gość prawdopodobnir
Witam :) . Mam 20 lat. Alktualnie mieszkam w malezji . Nie mam miesiaczki od 3 tygodni w sumie normalne zawsze było ze sie spóźniala . Bo oprócz bolacych piersi nic mi nie jest . Czy możliwe jest bym byla w ciazy czy poprostu to zmiana klimatu . Pisze bo tutaj nie ma wgl testów ciazowych ! :/ . Z gory dzięki za odp :)

Gość gość
Cześć mam pytanie wiem ze moze nie na temat ale nie wiem gdzie sie poradzic w poniedziałek byłam u ginekologa na wizycie kontrolnej i mówił że jest ciałko żółte i ze czasem robi sie tak na początku ciąży ale na tym skończył wiecej o ciązy nie wspomniał, tyle tylko że powinnam 7 dostać okres a ja nadal go nie mam i żadnych objawów ani na ciąże ani na orkes ..., Moje pytanie to czy jest możliwe że jestem w ciąży bez żadnych objawów???

Gość gość
Objawem było włożenia prącia do ci/py i posuwy.

Czasem zdarza się że zapłodnione jajo obumiera i tyle...nie jest to ani poronienienie..ani zdecydowana ciąża...po prostu..nieodpowiedni moment i tyle...dlatego brak objawów..czujesz się normalnie.myslę, że trafiłaś na ginekologa niemowę, bo powinien Ci to wyjaśnić..ale skoro wpomniał, że powinnaś dostać okres to mówił prawdę, nie denerwuj się bo okres może się spóźnić.nie piszesz czy masz regularne cykle a to ważne.obserwuj siebie a w razie niepewności zrób test i będzie jasne.