Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raulaja

DZIWNY TYP NIE WIEM CO ZRObIC

Polecane posty

Gość raulaja

moj chlopak mowi,ze bardzo mnie kocha,jest dla mnie bardzo dobry widujemy sie tylko w soboty i w niedziele bo on pracuje na 2zmiany tylko calymi tygodniami:(i najgorsze jest to,ze czesto w soboty zamiast sie spotkac ze mna to spotyka sie z kolegami z ktorymi pracuje w pracy ,chodza na piwsko i moj chlopak wtedy o mnie zapomina:(na drugi dzien zawsze przeprasza,ze zaluje ,ze to sie wiecej nie powtorzy a pozniej jest to samo:(waznejsi sa sdla niego koledzy,duzo osob to zauwazylo:(mowi,ze nie moze zyc beze mnie co ja mam zrobic??rzucic go???jestesmy 2lata ja mam 23lat a on 24

Gość he he he he
olej go ciepłym moczem

mialam tak samo :O Ty nic nie zrobisz a gadac to se mozemy niestety... on sam musi zrozumiec i miec podobne wartosci jak Ty...

Gość gosiaczka
jeszcze nie dorosl. tak kolo 30-tki da rade

kolo 30 tez nie da... :O jak ktos tak ma to sie nie zmieni, chyba ze tak jak pisalam zmieni wartosci w zyciu....

Gość raulaja
czyli mam zerwac z nim????najgorsze jest to,ze wkurwia mnie to bardzo co robi,ale gdy chce zerwac z nim to zal mi go :(chcialabym zeby poczul ,ze mnie stracil moze wtedy cos zrozumie

Gość elle24
Może powiedz mu że ty z nim będziesz pila piwo w sobote i że chętnie poznasz jego kolegów,przecież możecie bawić się razem,a niedziele niech zostaną ściśle romantyczne.