Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 anuszad

Dj na wesele

Polecane posty

ja te偶 bym wola艂a Dj, bo oryginalne nagrania zawsze s膮 lepsze, a nie od艣piewane, nie m贸wie 偶e 藕le ale jeszcze zale偶y na kogo si臋 trafi

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Teraz chyba bardziej popularny jest Dj. Niby nowoczesna muzyka, ale przecie偶 nie ma problemu chyba w艂膮czy膰 Krawczyka czy Po艂omskiego ;) Ja raczej jestem za DJ mo偶e dlatego, 偶e nigdy nie by艂am na weselu na kt贸rym orkiestra by艂a przynajmniej dobra. Tutaj czyta艂am, na jakie wesela DJ a na jakie orkiesttra - http://supersluby.pl/index/artykuly/category_id/3/item/34

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zle wspomnienia....
ja nie chodze zbyt czesto na wesela ale co utkwilo mi najbardziej w pamiecie to te mega dlugie przerwy zespolu. wkurzajace to bylo. ja dlatego chyba jednak wybiore DJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena i Micha艂
My polecamy DJ'a Malutkiego. Mieli艣my wesele w pa藕dzierniku i by艂o rewelacyjnie. Ca艂膮 noc wszyscy go艣cie ta艅czyli na parkiecie i r贸wnie偶 byli zachwyceni. Malutki jest bardzo otwarty, 艣wietnie rozkr臋ca imprez臋 i ma mn贸stwo pomys艂贸w na zabawy dla go艣ci, przy czym s膮 one zabawne i bardzo mi艂e. Przed weselem Malutki uczy艂 nas r贸wnie偶 ta艅czy膰 co pozwoli艂o nam si臋 lepiej pozna膰 i bardziej szczeg贸艂owo om贸wi膰 co chcemy a czego nie w trakcie przyj臋cia. Po weselu dostali艣my p艂ytk臋 z setkami zdj臋膰 z wesela oraz teledyskiem zrobionym przez niego dla nas. Z ca艂膮 pewno艣ci膮 polecam! Pe艂en profesjonalizm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE POLECAM MALUTKIEGO
DJ Malutki: okropny go艣膰! Poprosili艣my go, 偶eby puszcza艂 nasz膮 muzyk臋, kt贸r膮 sobie wybrali艣my. Odpowiedzia艂, 偶e nie mo偶e robi膰 sobie negatywnej reklamy i nie b臋dzie puszcza艂 czego艣, co mu si臋 nie podoba! Chyba, 偶e przed ka偶dym utworem wyra藕nie powie, 偶e top na 偶yczenie pary m艂odej.... masakra. Podchodz臋 do niego na weselu: ja, PANNA M艁ODa i m贸wi臋: niecierpi臋 tej piosenki, prosze pu艣ci膰 inn膮. I NIE CHCIA艁 PU艢CI膯 INNEJ!!! CA艁KOWICIE NIEUGODOWY!!!! Moi znajomi i go艣cie nie przepadaj膮 za muzyk膮 biesiadn膮, kt贸r膮 on zaproponowa艂. Wiocha i wstyd... wesele by艂oby bez niego du偶o lepsze... szkoda, 偶e tak p贸藕no ustatali艣my szczeg贸艂y, inaczej bym go wywali艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE POLECAM MALUTKIEGO
aha, i te przerwy w pracy, podczas kt贸rych trzeba mu by艂o przypomnie膰, 偶eby w艂膮czy艂 muzyk臋.... i puszcza艂 kilka razy t臋 sam膮 piosenk臋!!!! mimo i偶 zarzeka艂 si臋 ze tak nie robi!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qoqtailowa
Jak widz臋, konkurencja malutkiego twardo pisze... U nas to si臋 nie zdarzy艂o (co w 2 postach poprzedzaj膮cych). Z rozm贸w z innymi parami wiemy r贸wnie偶, 偶e nie ma takiej opcji, by pu艣ci艂 co艣, czego MP nie chce. S艂abiutko, drodzy krzykacze, s艂abiutko si臋 podszywacie! jcq

Udost臋pnij ten post

Dj Radiowy z Muzycznego Centrum, by艂y prezenter radiowy, doskona艂y angielski, karaoke w cenie. Kocha to co robi Info: www.kusza.org

Udost臋pnij ten post

Witam Oferuje profesjonalne prowadzenie wesel na terenie calego kraju. Zapraszam na moja strone WWW.DJGALIX.PL

Udost臋pnij ten post

osobi艣cie polecam dobryDJ Karaoke, wspomnienia z m艂odych lat w PowePoincie wy艣wietlane na projektorze, muzyka dopasowana do wieku go艣ci na parkiecie, mo偶na stworzy膰 w艂asn膮 list臋 utwor贸w, DJ mo偶e gra膰 bez disco polo!! a to wszystko w bardzo przyst臋pnej cenie!! Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wole czekolade...
ja tez bede brala DJ i wodzireja i wlasnie tez zastanawiam sie nad DJ Malutkim. problem tylko w tym ze mieszka 300 km od mojego miasta rodzinnego a teraz na dodatke jest za granica wiec chyba jak cos bede musiala z nim zalatwic wszystko przez maila i telefon... ale slyszlalam o nim duzo pozytywow...

Udost臋pnij ten post

Hej Kochane. s艂uchajcie mam pytanie do Pa艅, kt贸re mia艂y DJ'a. Mog艂yby艣cie mi powiedzie膰 jak to by艂o jak Pan M艂ody po Was przyjecha艂 do domu- czy wtedy te偶 co艣 jest grane? Na pocz膮tku by艂am przeciwna ale nie mog臋 znale藕膰 nigdzie zadowalaj膮cej mnie orkiestry w przyst臋pnej cenie. Bardzo prosz臋 o odpowied藕 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olaandia
nie obra偶cie si臋 dziewczyny , ale jak czytam niekt贸re wypowiedzi to mi si臋 chce P艁AKA膯 ! , par臋 os贸b napisa艂o 偶e wol膮 zesp贸艂 2osobowy od DJ , to jest chyba jakie艣 Nieporozumienie , albo 偶arty . My mielismy wesele rok temu w Ustroniu , szukali艣my zespo艂贸w i przes艂uchiwali艣my z moim narzeczonym wiele kapel , ale na nic to nasze je偶dzenie , przez 2 mc szukalismy dobrego zespo艂u z dobrymi wokalami i muzyk膮 obszern膮 - a nie tylko Biesiada i discopolo ! Byli艣my zmuszeni skorzysta膰 z us艂ug pewnego DJ Wodzireja z katowic , z polecenia trafili艣my do niego przez restauracje kt贸ra nam go Poleci艂a . Nie byli艣my przekonani na 100% , ale na spotkaniu facet nam przedstawi艂 bardzo ciekaw膮 ofert臋 , i jednak skorzystali艣my . Powiem Wam szczerze - Dobry DJ Wodzirej jest 500% Lepszy od jakiego艣 zespo艂u 2osobowego - chyba 偶e kto艣 Lubi Wioche !!!!! Nasz Dj Rewelacyjnie poprowadzi艂 nam nasze wesele , uzgodni艂 z nami muzyk臋 , zabawy , atrakcje itd.... wszystko by艂o dopi臋te na ostatni guzik . Jak rozmawiali艣my z go艣cmi po weselu to wszyscy byli bardzo zadowoleni z muzyki . tak偶e Spokojnie Polecam tego Pana DJ , je艣li kto艣 z was chce mie膰 naprawde Konkretnego dj wodzireja - a nie byle kogo , Pan DJ Piotr tel-501160757. Maj膮 fajn膮 stronk臋 . www.imprezka.org.pl Ola i Micha艂 Gliwice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprostowanie
jesli chodzi o opinie na temat dj Lepszego, to sa one negatywne tylko na temat sposobow reklamowania, jesli chodzi o jakosc uslug, ta jest wysoka, sprawdzcie sami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skakankaaa
osobi艣cie Przenigdy w 偶yciu nie zam贸wi艂abym zespo艂u lub dj kt贸ry jest " Z NIK膭D ! " tzn. kt贸rego nikt nie zna , to MUSI by膰 osoba znana , polecana a Przede wszystkim z wieloletnim do艣wiadczeniem . Nierozumiem ludzi kt贸rzy wybieraj膮 tanie zespo艂y lub tanich dj kt贸rzy dopiero zaczynaj膮 pogrywa膰 - bez do艣wiadczenia , a potem na weselu PORA呕KA !!!!! M贸j facet szuka艂 dlugo dobrego wodzireja , i znalaz艂 z polecenia . Ale nie powiem kto to jest , poniewa偶 du偶o czasu nas to kosztowa艂o , niech ka偶dy sam sobie radzi . Jola

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DJ ADAM POKORA
Czy Zesp贸艂, czy DJ to najwa偶niejsza jest kwestia profesjonalizmu i do艣wiadczenia w bawieniu go艣ci i Pary M艂odej. Sam jestem DJ, ale skupiam si臋 tylko i wy艂膮cznie na odpowiednim doborze muzyki. Zabawy weselne sk艂adam na garb animatorki, kt贸ra ma za zadanie, nie tylko poprowadzic oczepiny i zabawy, ale ca艂y czas aniomowac go艣ci do zabawy...pytac o ich gusty muzyczne i mi przekazywa膰 informacje na bie偶膮co. Tak偶e przekazywac uwagi M艂odej Pary podczas uroczysto艣ci. Zesp贸艂 jest tradycyjnym rozwi膮zaniem i wiele pokole艅 nawet nie wyobra偶a sobie wesela przy innym akompaniamencie. Dlatego decyzj臋 nale偶y zostawi膰 najwa偶niejszym personom uroczysto艣ci - M艂odej Parze:) Z 偶yczeniami dla wszystkich wchodz膮cych na nowa drog臋 偶ycia, bez wzgl臋du, czy bawi膰 si臋 b臋d膮 przy zespole, czy DJu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za艂aamanaaa
panie Adamie Pokora dj , pierwszy raz s艂ysz臋 偶eby dj anga偶owa艂 jak膮艣 ANIMATORK臉 na wesele do zabawiania go艣ci , z tego co wiem ta rola nale偶y do dj , i ka偶dy profesjonalny dj bierze na swoje barki prowadzenie imprezy r贸wnie偶 zabaw itp . Wi臋c je艣li pan anga偶uje animatork臋 do bawienia go艣ci to co pan robi ? Tylko zmienia cd ? oj , to w takim razie CZARNO WIDZ臉 Ka偶d膮 impreze przez pa艅stwa prowadzon膮 , Niechcia艂abym by膰 na miejscu tej pary m艂odej kt贸ra musi by膰 艣wiadkiem EKSPERYMENT脫W kt贸re nie maj膮 racji bytu !!!!!!!!!! pierwszy raz s艂ysz臋 o czym艣 takim . MASAKRA !!! NIEZ艁Y cYRK na tej imprezie bedzie ! mam nadziej臋 偶e to by艂 chyba jaki艣 偶art ? panie Adamie Pokora ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DJ ADAM POKORA
????Tylko zmienia CD...hahaha, to dobre, no c贸偶 ka偶dy ma tak膮 wyobra藕ni臋, jak膮 go obdarzy艂a natura. Z g艂臋bi serca wsp贸艂czuj臋 za艂amania. Uszanowanie DJ ADAM POKORA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kikunia3
Polecam dj Janusza 602780632 dj Mario 889193616 dj Piotrek Korowski 604973627 Kazdy z tych dj zagra muzyke typowo weselna reszta kieleckich dj sie wymiguje od tego typu wesel malo tego po za miasto raczej nie chca jezdzi grac',

Udost臋pnij ten post

szczerze polecam PRO-JACKA:) Jacus jest swietnym Dj:) na naszym weselu nie bylo osoby ktorej by sie nie podobalo:)mam nadzieje ze wybawie sie u kogos ze znajomych na weselu tak jak u siebie!!! polecam!!!

Udost臋pnij ten post

Bylem na weselu z DJ-em, totalna pora偶ka , z wesela zrobi艂a sie dyskoteka. Jako艣 tak sztucznie by艂o, konkursy bez jaj, no bo albo puszcza muzyke i gada albo chodzi z mikrofonem i prowadzi konkursy. No chyba ze by bylo dwuch. Muzyka oczywiscie ta sama co moge sobie pos艂ucha膰 w radiu,na vivie i w MTV, wi臋c zadnej rewelacji. Zesp贸艂 to zespo艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dj-Misio
Witam Polecam swoje us艂ugi wszystkim, kt贸rzy organizuj膮 przyj臋cie weselne, jubileuszowe, poprawiny, uroczyste spotkania rodzinne a tak偶e festyny i imprezy integracyjne oraz studni贸wk臋, sylwestra, spotkania firmowe, wieczorki taneczne i zapoznawcze. Rodzaj muzyki na 偶yczenie klienta !!!. M贸wi臋 od razu bardzo TANIOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem dj-em z poczuciem humoru, o wysokiej kulturze osobistej, bez na艂og贸w. KONTAKT tel : 518-206-331 gg : 18122623 e-meil : danielejmd2@gmail.com lub : djmisio.wesela.imprezy.dyskoteki@gmail.com www : http://dj-misio.orangespace.pl/ Pozdrawiam Dj-Misio

Udost臋pnij ten post

Ja polecam dj.Kamila z Warszawy 艣wietnie prowadzi wesela zabawy nie sa 偶enuj膮ce i ogolnie swietna zabawa osoby zainteresowane kontaktem do niego prosze o wiad do mnie na e-mail:kamcia818@tlen.pl Gral u mnie na weselu i byla nim zachwycona moja cala rodzina ktora zawsze byla zdania ze jak wesele to orkiestra musi byc zmienili zdanie po moim weselu;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MI艢1
Witam i od razu gor膮co polecam !!! DJ na wesele i innego typu Imprezy! Wspania艂y Cz艂owiek, 艣wietny showman, niesamowicie zorganizowany, wczuwa si臋 w swoj膮 rol臋 na milion %!! Zabawa na maksa do bia艂ego rana, wie jak rozbawi膰 ludzi i odci膮gn膮膰 ich od sto艂u!! Multi Talent a do tego jeszcze 艣wietna oprawa techniczna! wi臋c je艣li DJ na WESELE to Tylko Wojtek Kasprowicz: www.fiestamusic.pl NAPRAWD臉 POOOOOLECAMY!!!

Udost臋pnij ten post

Szczerze NIE POLECAM DJ KAMELA....ja mia艂am okazj臋 z nim " si臋 bawi膰" na moim 艣lubie...pomimo wcze艣niejszego spotkania z nim i om贸wienia szczeg贸艂贸w by艂am zdegustowana jego zachowaniem podczas imprezy, obra偶a艂 go艣ci- by膰 mo偶e nie 艣wiadomie, ale w niekt贸rych kwestiach brakuje mu wyczucia (np. 偶a艂oba, str贸j...), gdzie艣 ok. godziny 22 sko艅czy艂 mu si臋 entuzjazm...muzyka "jaka艣 nijaka",nawet nie dostosowa艂 si臋 do wybranych przez nas utwor贸w pochodz膮cych z jego listy, gdzie艣 kr膮偶y艂 po sali a nie skupia艂 si臋 na swojej pracy...ma艂o tego za偶yczy艂 sobie pozosta艂ej zap艂aty w trakcie imprezy, gdzie w umowie ma do 14 dni po wykonanej robocie...艣mieszne. i jeszcze co艣, wbrew temu co m贸wi o sobie...pije alkohol podczas pracy. Zastan贸wcie si臋 czy warto ryzykowa膰...w naszym przypadku by艂 On najs艂abszym elementem ca艂ego wesela. Do dzi艣 czuj臋 niesmak i oburzenie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 389239283
wow ale tekst- "DJ zrobi Ci z wesela dyskoteke" hahaha chyba dla DJ dajesz liste utworow jakie chcesz, tak? czy nie tak? a wesele to nie dyskoteka???? chyba chodzi o to, zeby super sie bawic, zeby byl przekroj muzyki z wielu lat, a nie zeby falszowali swoje przerobki piosenek:O

Udost臋pnij ten post