Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydall

Wkurza mnie, że brzydcy ludzie muszą się bardziej starać

Polecane posty

Gość brzydall

Taki przystojniak to wystarczy, ze któraś go zobaczy i nawet nie musi nic mówić. Zresztą, nawet jesli coś powie to i tak kobiety nie zwracają na to uwagi. A taki brzydki facet musi się starać, zabawiać i adorować, być jednocześnie romantyczny i mieć niebanalne poczucie humoru. Poza tym musi mieć ciekawe zainteresowania i najlepiej żeby był zaradny życiowo...To bardzo męczące.

Gość samotnie wietrznie słonecznie
A kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe?

Gość no i tak
mnie też to wkurza. ładni mają lepiej.

Gość kop.
oj, zaręczam Ci, ze jeśli taki przystojniak otworzy buzię i zacznie głupoty pleść, to uroda go nie wybroni od utraty zainteresowania, mówię w swoim imieniu, bo nie wiem jak inni ;)

Gość brzydall
Kop ale tali przystojnaik od razu przyciągnie uwagę, dopiero potem tracisz nim zainteresowanie. A brzydki facet, żeby ktoś w ogóle sie zaczął nim interesować musi sie najpierw nieźle nagimnastykować werbalnie :)

Gość piccola fiorellina
uroda - rzecz wzgledna A kazdy umawia sie tym kto mu sie podoba:))

Gość kop.
Facet nie marudź :) nigdy nie pociągał mnie typ tzw. przystojniaka, wolę tych zwyczajnych, z ich wadami, są bardziej ludzcy ;)

Jak chcesz zamoczyć to wydaj 200 zł i idź do agencji. A jak szukasz dziewczyny to jak będzie Ci to dane to znajdziesz. A po co Ci taka co nie umie rozmawiać tylko leci na wygląd.

Gość brzydall
Fajnie by było choć raz wejść do baru, podejść do dziewczyny, powiedzieć - cześć mała...i więcej nic :) Uwodzenie wersja skrócona.

Doskonale rozumiem co autor chcial przekazac w tym temacie... i wspolczuje... sensowna konwersacja to ogromny wysilek... a komu sie chce to robic? :( :P

wersja skrocona polega na tym, ze same podchodzą... ale gdy uslysza \"czesc mala\" to raczej szybko sie zmyją :P

Gość kop.
ej, Brzydalu, nie jest z Tobą aż tak źle ;) widzę, że poczucie humoru, takie specyficzne, dopisuje, mimo wszystko ;):)

Gość brzydall
Big Sexy migdy nie poznałem takiej dziewczyny. Komiczne chodzi mi o to, że trzeba włożyć o wiele więcej wysiłku, żeby sobą zainteresować, atrakcyjni nie muszą się aż tak bardzo starać. Nie muszą cały czas błyszczeć inteligencją i poczuciem humoru, wystarczy, że od czasu do czasu powiedzą coś rozsądnego albo zażartują.

Gość brzydall
kop dziękuje, lata praktyki :P

Gość znam to ...
ale spojrz to dziala w dwie strony ... nieatrakcyjna dziewczyna ma podobnie ... a nawet trudniej ... to mowie ja facet :P

Gość kop.
komiczne --> taaa... i jeszcze może same powinnyśmy prosić o rękę ;):p

moze i nie powinnyscie, ale to robicie :P nie moja wina a co przystojniak odpowie na taki text... a np. że zazwyczaj nie rozmawiam z nieznajomymi kobietami, ale dla niej po prostu musz zrobic ten wyjątek :P i gadka leci

Gość kop.
Oj, bo nie mówi się " cześć mała " tylko " Dzień dobry Pani " :D po czym należy sie skłonić nisko i wręczyć bukiet z 30 róż na mnie by podziałało.. :p

Gość brzydall
Nie chodzę na dyskoteki, zauważam tylko pewną ogólną prawidłowość. Ładni mają łatwiej.

Ja właściwie nie wiem jaki autor ma cel. Co chce takiego osiągnąć że aż tak musi sie starać.

Justynaaaa na innym topicu napisała: \"Im fajniejsza kobieta, tym mniejsze ma szanse na faceta. Bo nie bierze tego, co sie nawinie. Niektórzy zwą to wygórowanymi wymaganiami.\"

Bo Justyna to akurat niezła żyleta jest, wiec jej ten temat nie dotyczy :) A ten pomysl z rozami i "dzien dobry Pani".... fajnie mozna poderwac kazda 60 latke na takie texty :P

Gość no i tak
komiczne nie odpowiedziałes mi na moje ważne pytanie :(

Gość kop.
Big Sexy --> jaki cel ? Nie znasz tej piosenki Rodowicz : " Wszyscy chcą.. ;) " Ot, taka zwyczajna, ludzka sprawa. Komiczne --> żartowałam :p ale dzięki za wycenę mojego wieku, metrycznie może nie bardzo trafiony, ale mentalnie się zgadza :p:D

Gość tp...
Zycie nie jest sprawiedliwe:o nic nie mozesz na to poradzic ze urodziwi maja łatwiej, dlatego skończ marudzić i niestety - musisz wykonywac te wszystkie męczące czynnosci zwiazane z podrywaniem dziewczyny o których pisałeś:o Z reszta brzydkie kobiety maja gorzej od nie brzydkich facetów, no chyba ze dany nieurodziwy facet jest w dodatku skrajnie niesmiały🖐️