Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alejak

czy to mozliwe?

Polecane posty

czy sasiad zza sciany (znajac moj numer lacza internetowego) moze sledzic na swoim komputerze to co robie na swoim?? dodam ze mam haslo przy wlaczaniu komputera

nie wiedzialam jak to nazwac bo nie znam sie na komputerach - chodzi mi o to male pudeleczko dzieki ktoremu mamy dostep do internetu. wpisuje sie je do komputera jak chce sie miec np. bezprzewodowe polaczenie z internetem

mam podstawy do tego zeby tak sadzic - CZY JEST JAKAKOLWIEK MOZLIWOSC ZEBY WEJSC DO CZYJEGOS KOMPUTERA I SLEDZIC CO KTOS ROBI?

owszem jest taka możliwość śledzenia cudzego komputera. Albo majac fizyczny dostęp do Twojego komputera(instalujac specjalny program i pozniej sledzenie Twoich poczynan tudziez sterowanie Twoim komputerem) oraz ingerencje bez instalowania niczego ale to już wyższa szkoła jazdy raczej dla zwykłych użytkowników niedostępna.

jesli Twoje lacze jest zabezpieczone kodem a sasiad go nie ma to moze tylko odgadnać z jakiej sieci korzystasz ale sam nie moze z niej skorzystac a tym samym nie moze grzebac w Twoim kompie :)

Gość reklama topiku
SRAWDZCIE KTO JEST NA MOJEJ SEKRETNEJ LISCIE GOSCI, KTORZY MAJA ZA ZADANIE ZROBIC Z TOPIKU ISTNY HIT MOZE JEST TAM KTOS Z WAS????? czy znacie juz ten swietny topik? w krotkim czasie bedzie hitem zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3563296

jesli zna kod to powinnas go kasowac za dostep do neta.... moze kontrolowac choc nie wszytsko..Musialabys jednak miec wlaczony w panelu sterowania lUDZIE BLISKO MNIE wtedy odszuka wszystkich korzystajacych z twojego lacza