Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna80

potrawy wegeterianskie na weselu

Polecane posty

Gość wiosna80

pomozcie,co moge zaserwowac na weselu dla osob ,ktore absolutnie nie jedza miesa ,ryb.Nie potrafie takich potraw przyrzadzac ,Pragne ugoscic te osoby z szacunkiem i gustem.Mieszkam w Bydgoszczy,czy jest mozliwosc zamowienia cateringu z takimi potrawami,Poradzcie mi ,co robic.

Przede wszystkim skontaktuj się z właścicielem domu weselnego, w którym będziesz miała swoje przyjęcie. Zapytaj, jakie mają menu - powinni mieć dość szeroką ofertę i zapewne znajdziesz tam dania typowo bezmięsne :) Możesz też poprosić o zrobienie np. kotletów z cukinii, pasztetu z soi (bądź fasoli), Boeuf Strogonov\'a z soją zamiast mięsa, kalafior zapiekany z serem, nadziewane pieczarki, warzywa z sosem. Masz naprawdę szerokie pole do popisu :) A jeśli szukasz wegetariańskiego cateringu, to zajrzyj tutaj: http://www.terennowy.info/vegavani.html Pozdrawiam :)

Gość wiosna 80
serdeczne dzieki za bardzo ciekawe propozycje,Tak w lokalu moge poprosic o zestaw wegeterianski ale co mam w domku serwowac,Duza pomoc dziekuje,ale jak to sie robi? Firma cateringowa naprawde godna uwagi ,ale jest w warszawie,a co w Bydgoszczy ?

W domku możesz serwować placuszki każdej maści, z ryzu, cukinii, ziemniaków, soi podane np z warzywami na patelnie. Możesz podawać np zapiekankę z ziemniaków i brokółów pod beszamelem albo zwykłą jogurtowo-jajeczną zalewą. Jak coś to mówi jeszcze coś doradzę :) Jak zrobić to tez ci m,ogę poradzić :) Po co catering jak w domku tez można ekstra rzeczy wyczarować :)

Gość wiosna 80
alez mi pomagacie,dziekuje,biore sie do nauki i sprobuje owe potrawy,bo nigdy nie robilam takich smakolykow,Moja rodzinak to miesozercy.A gdzie otrzymam przepisy na te rarytaski,Tak teraz tylko checi i goscie bede zadowoleni.a moze podam miela na jakies przepisy.jpjak@o2.pl Jestem niezmiernie wdzieczna.

Trzymaj linki :) większość się nie różni od tego co ja robiłam, bo korzystam z tych stron :) Przyprawiam tylko na swój smak :) http://www.puszkkka.spinacz.pl/ http://www.wegetarianie.pl/index.php?module=subjects&func=listsubjects A tu na tej stornie są wszystkie internetowe książki kucharskie zawierające przepisy wegetariańskie :) http://www.vege.pl/str.php?dz=57

Gość -moni-
super linki ja rowniez chetnie skozystam 👄

Gość wiosna80
super.dziekuje,Nie liczylam na taka wspaniala pomoc,Jestem uratowana.Az podskakuje z radosci,Obym tylko nauczyla sie gpotwoac tego to moze i ja przestane zrec mieso.Dziekuje.

Gość marzenia marzenia
A gdzie robisz wesele bo ja tez szukam czegoś w Bydgoszczy?

Gość wiosna80
wesele robie ok 42 os.na Wyzynach Euroklub.

Gość wiosna80
Na ile osob szukasz sali,i jaki termin?

Gość marzenia marzenia
Lipiec 2008, tyle około co Ty, ile płacisz za osobę

Gość wiosna80
przepraszam,nie pisalam,bylam poza miastem.Orientacyjny koszt na os.ok.110zl.Ale moje ciasto,napoje i alkohol.Jak dogadam sie konkretnie to zapewne opisze,Wiem,ze imprezy tam organizowane sa SUPER.Pozrawiam milutko