Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowanaaaa

informatyk pilnie poszukiwany,lub ktoś kto zna się na informat.

Polecane posty

Gość znerwicowanaaaa

Mam już dziś nerwa, ostatnio naprawiono mi kompa w pracy i przywrócono ustawienia, które blokują mi dostęp prawie do wszystkiego. kiedyś mogłam sobie grać w escape, szachy, warcaby, teraz nawet głupiego tetrisa nie moge ospalić. Mało tego, nie moge obejrzeć żadnych filmików, kiedyś mogłam, a już do pasji mnie doprowadziło to, że nie mogę zainstalować paska google! wiem, wiem, ktoś zaraz powie, że w pracy się pracuje, ale fakt jest taki, ze w przerwie miło by było sobie w coś pograc lub pooglądać, mamy dwie przerwy oficjalne w ciągu dnia, trwają pól godziny, a ja nie moge niczego otworzyć. czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć co mogę zaznaczyć w opcjach internetowcy by móc korzystać z podstawowych rzeczy.

Gość znerwicowanaaaa
bardzo pięknie proszę!

Gość sciagnij sobie moze inna
przegladarke np firefoxa

Gość ZNERWICOWANAAA
w tym problem, że nie mogę ściągnąć firefoxa przez te cholerne zabezpiecznia, podejrzewam, ze to dlatego iz nie mam javy, probowałam zassać, ale niestety musze mieć zgodę administratora, błędne koło:-o

no tak juz jest ze administratorzy na komputerach w pracy blokuja aplet java i nic z tym nie zrobisz;)

Gość sdsadsadsafs
masz komputer z tzw. profilem "ZAK" zero administracyjnej kontroli, ciesz sie bo u mnie w pracy na zaka nie daje nawet dostepu do netu. Nic nie zrobisz...weź sie lepiej za prace a nie na kafe siedzisz.

Gość ZNERWICOWANAAA
ale wiecie co jest wkurzające, że kiedys mogłam wszędzie wchodzić, po tym jak zepsuł mi sie komputer, nie moge nic. prawdopodobnie gdy go naprawiali to coć mi poprzestawiali, bo wszyscy inni w pracy mają javę i mogą wlazić wszędzie tylko mój komp felerny:-o zadzwoniłabym do informatyków by zainstalowali mi javę, ale jak mi wytłumacze czemu ją chcę? może poddacie mi jakiś pomysł?

Gość ale co ma java do firefoxa
:o , to nie ma nic do rzeczy , java jest tylko potrzebna na niektórych stronach z grami on-line i czatami , jak jej nie masz to strona wyswietli info

Gość znerFiona
boszzz mi tez tak odstawili....panel administracyjny i blokada firewallem portow pewnych:-/ ...nie moge zainstalowac nawet wszystkiego co bym chciala w kompie bo na niektore rzeczy wyrzuca mi komunikat, ze musi byc przez panel administracyjny to zrobione:-/ Dupa blada zatem:-/ I co magicy:>? nie ma zadnego innego sposobu zeby to obejsc:>?

Gość gość
Temat dobry.

Gość gość
sprawdź w googlach jak edytować plik hosts i usuń z niego wszystko