Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kidzka

waże dużo za dużo

Polecane posty

Gość kidzka

witam wszystkich! mam 24 lata i waze 120kg:( odchudzam sie chyba od zawsze...ostatnio jednak przytylam, sama nie weim dlaczego...chyba stres zwiazany z praca...no a stres zawsze zajadam:( jednak postanowilam ze do grudnia wazyc bede 80kg. ! czy ktos jedt w podobnej sytuacji i jest roznie zdeterminowany?? chcialabym wymienic z kims moje doswiadczenia z dietami i poglady...czy dokonal ktos juz takeij rzeczy i zechce podzielic sie swoja metoda;)?

Gość no no no no no no no
Co to znaczy, że się odchudzasz???? Zmien sposób odżywiania. Jedź ryż, warzywa, gotowane mięso głównie drobiowe. Nie jedz chleba, tylko wafle ryżowe. Pij wodę mineralną, nie słodź herbaty. Do wafli zjadaj chudy twaróg, wędlinę ale tylko drobiową. I wierz mi schudniesz. Wolniej, ale skutecznie. Sprawdzone :-D

Gość Filip7835
Jestem w podobnej sytuacji :( Waże 115kg, przy wzroście 170 :( Niep otrafie sobie z tym poradzić, Odchudzamy sie z moja dziewczyna juz 4 lata :( Kiedy juz postanowimy ze koniec ze slodyczami.....ona bierze czekolade, ciasteczka, robi gorfy, na obiad pyszna karkoweczka ociakajaca tluszczykiem....mowimy sobie wtedy ze to ostatni raz. Kocham ją i jej puszyste, mieciutkie ciałko :)) Ale postanowilismy schudnac dla zdrowia. Szybko sie meczymy muszac udzwigac tyle kg tluszczyku.... Kiedys pojechalismy nawet w gory, taki oboz przetrwania, cale dnie chodzenia po gorach...i co? Gdy mielismy wolny dzien zeby juz odpoczać bieglem do sklepu 15km po slodycze....wydalem na nie 80 zl:( Od jutra znow zaczynamy diete, tym razem sie uda ! :)) A moja dziewczyna bedzie miała jeszcze bardziej sexowne ciałko niz teraz :) Kiedyś oboje schudlismy po 15kg :) Wykluczylismy z diety slodycze , pieczywo, ziemniaki, liczylismy kalorie, wieczorem cwiczylismy by je spalić Pozniej ona zaszla w ciaże...spowrotem przytyla 15kg a ja razem z nia...wiecie jak to jest....nie moglem sie powstrzymac trzymajac w reku marchewke, podczas gdy ona zajadala sie pysznym kurczaczkiem z frytkami ... Wierze Kidzka ze dasz rade ! Troche samozaparcie i wszyskto bedzie ok:) Ciwcz cwicz i jeszcze raz cwicz ! :))

kidzka, trzymam za ciebie kciuki, ale 40kg do grudnia to bardzo nierealne... Nawet przy takiej nadwadze. Niczego cie te twoje \"joja\" wczesniejsze nie nauczyly? Na stale da sie tylko wolniej.... Masz juz jakis plan jak chcesz chudnac?

Gość przykre to troche
... że taka naiwna tłuściocha wierzy, że do grudnia schudnie do 80tki :D Następny post jaki zalożysz będzie o tym, że nie wiesz jak to się stało, że przytyłaś do 130 :o

przykre to troche ------->>>>>>>> skąd w Tobie tyle jadu, co??? Żal mi takich ludzie jak Ty :-(

Gość przykre to troche
no no.. >> nie rozumiesz, że to nierealne schudnąć tyle w takim czasie? Żal mi dziewczyny bo się załamie pewnie jak tyle nie schudnie i wyląduje znowu szczebelek wyżej. Taki jest los uzależnionych

przykre to troche ---------->>>>>>>> oooo, ja doskonale wiem, że to nierealne, że trzeba powoli itp. żeby nie było efektu jo-jo. Tylko po co zaraz się tak wyśmiewać??????? Dziewczyna nie wie jak się odchudzać, myśli że jak nie będzie w ogóle jadła to super. Trzeba jej pomóc skoro się o taką pomoc zwraca,może pokierować, ale nie rzucać takich bezmyślnych epitetów.

kidzka nie poddawaj sie walcz.ja cie moge wspierac.coprawda ja mam malo do rzucenia ale jak chcesz to ci chetnie pomoge.ja stosuje sb.narazie nie schudlam ale to dlatego ze to juz koncowka do wymarzonego efektu bo im mniej do zrzucenia tym trudniej.powiedz tylko slowo a ja bede cie wspierac i to z przyjemnoscia.

Gość kidzka
echh....naparwde...zalozylam ten temat zeby podniesc sie an duchu. rezultat jest taki ze jest jeszcze gorzej.......:(

ale niby czemu?

kidzka no co ty.biezr sie do roboty.co mam zrobic zeby ci bylo lepiej.sprobuj diety sb.w ciagu dwoch tygodni poleci ci kilka kilo napewno a przy twojej nadwadze bron boze nie krytykuje cie kilogramy beda spadac szybko.uwierz w siebie i uwierz mi narazie na slowo ale zobaczysz ze schudniesz

Gość sucharka
kidzka, ja chetnie z Toba pogadam, bo startowalam z podobnej wagi. Masz maila?

Gość Kidzka
Wiem ze dam rade Wlasnie zadzwonił facet ktory zawsze mi sie podobał ! Boski Zaprosl mnie na kolacje... przeciez nie moge jesc po18 :/ Zaproponuje mu wyjscie do kina !! Trzymajcie kciuki !

Gość Kidzka
I głeboko gdzies ma oj tluszczyk bo licze sie dla niego sama ja ! :))

no no no - kochana, bialy ryz nie ma zadnych wartosci tak samo jak wafle, kurczaki sa hodowane hormonach i moze malao maja kalorii ale zdrowe to na pewno nie sa. moze do grudnia schundnie 40 a moze i nie ale moze sie zawezmie. w ciagu najblizeszego miesiaca nawet 20 kilo jest realne, wiec 40 do grudnia tez.

lady, chyba nie piszesz serio? 20kg w miesiac? Musialaby miec super przemiane materii, ale... Jakby taka miala, nie wazylaby tyle. Ja schudlam w miesiac ok.8, nie wazylam duzo mniej, a naprawde mialam zaciecie, duzo sie ruszalam i w ogole. Moze 10-12, ale to tylko w pierwszym miesiacu. Kidzka, inaczej powinnas do tego odchudzania inaczej podejsc. I jesli juz zakladasz jakies cele - to chociaz realne. Np. ponizej 110kg do konca roku. Jak sie uda wiecej - super, jak nie - nie zalamiesz sie przynajmniej. Lepiej wolno ale trwale!!!!!

Gość kidzka
phi!! a włąsnie ze schudne 40kg w 2 miesiace! a jak!! jeszcze was zagasi! nie wierzycie we mnie a to forum dla tych ktorzy wierza wiec jak nie wierzycie to se idzcie na inne forum!! 120kg ...jeszcze tylko 2 miesiace a na sylwestra wejde w rozmiar 42!!!! oooo!:)

Gość filip24135
Ok !! Yyy...a jak nie schniesz to co ? xD

To moze napisz jaki masz plan. Ja bym juz z 20 do konca roku byla bardziej niz zadowolona!! To nie zlosliwe, tylko naprawde chcialabym znac taki sekret jak chcesz tego dokonac (trwale!!!)

Gość kidzka
to się zabije:( nie zartuje!!!!

Gość filip24135
Dlaczego ? Moja dziewczyna jest grubaskiem i mimo wszyskto jest szcześliwa ! To niep owod zeby sie zabijać odrazu ! Poprstu schudnij zamiast narzekac cialge na swoja wage, bo kiedyś GREENPEACE po nas przyjedzie i wrzuci nas do oceanu jak wileloryby z mielizny :P Jak sobie radzisz od wczoraj?

Gość kidzka
echhh...ale ja nigdy nie znajde chłopaka! jak nawet jakiegos znajde to jest kłopot w ł,ózku....no bo nago za ponetnie ie wygladam...musze gasic swiatlo!:( a itak do okazji takiej doszlo tylko 2 razy i bylam tak zestresowana...:(:(

kidzka, wystarczy wziac sie w garsc, porobic jakies (nie za sztywne!!) postanowienia. Jak chcesz tyle schudnac w takim tempie?

filip: nie daj sie nabrac, to nie kidzka. Ona wczoraj miala jakas \"randke\". A ten u gory to podszywacz, probuje sobie zwale krecic...

Kidzka tylko spokój moze cię uratować Powoli krok po kroku do celu Na początek to zapraszam na forum które Ci trochę pomoże podwyższyć sobie samoocenę, a jak zmienisz psychę to i z kg bedzie łatwiej Tylko ostrzegam to nie forum o dchudzaniu, ale dla takich jak my xl o tym że można sieakceptować i kochac siebie nawet jak się waży tyle co my czyli 110-120 kg http://xl-pozytywnie.pl/forum/index.php?ap=313