Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki 26

jestem brzydki mam brzydka dziewczyne

Polecane posty

Gość taka popierdółka trochę
sądząc po tym zdjęciu :)

Gość a jak ona wygląda
? Masz napewno zdjęcie....

Gość a ja mam 161 i
z olsztyna z jarot jestes??

Gość a ja się nie zgadzam
a więc...bez przechwałek ale ja jestem ładną,atrakcyjną,zadbaną kobietą a mój mężczyzna no cóż do urodziwych nie należy,dodam że kiedy moja mama go zobaczyła powiedziała "myślałam że serce mi pęknie,piękna i bestia":),ale ja go kocham najbardziej na świecie i mój poprzedni facet był modelem:) także wniosek jest taki że nie wszystkim zależy na wyglądzie zewnętrznym chociaż przyznaje że gdybym nie poznała go wcześniej jako kolegę nigdy bym się nim nie zainteresowała.

Gość naleśnik
dlatego ja czekam na ksiecia z bajki a nie 1 lepsza ropuche ktora bedzie tylko kula u nogi heheh zastanow sie czlowieku co ty w ogole piszesz.bycie z kims to przyjemnosc a nie udreka albo przykry obowiazek ... dobrze ci tak bo jestes pizda nie facet jezeli sobie na takie cos pozwala mieczakkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Gość brzydki 26
dziekuje za wpisy ktore mnie podtrzymuja na duchu ten na zdjeciu to ja

ludzie przeczytalam raz jeszcze to co brzydki nawypisywal i doszlam do wniosku, ze to jakas marna prowokacja, nikt nie moze byc takim idiota jak autor topicu :D :D :D

Gość do Brzydki 26
nie moglam w to uwierzyc poczatkowo, dalej nie moge ... zerwij byle szybko, tylko nie mow dlaczego ...bo sie zalamie dziewczyna nic nie czujesz, nie ma sensu jje meczyc i robic nadziei

Gość do Brzydki 26
serio masz 26 lat? wygladasz na 18 :o

Gość też to przeżywam
Ja tak samo, jestem brzydki i z przymusu musiałem związać się z brzydką dziewczyną. Czuje do siebie z tego powodu okropną pogardę. Nie lubię jej, nie podoba mi się, chodzi mi wyłącznie o seks, którego w inny sposób z kimś innym bym nie zdobył. Spędzanie z nią czas to z reguły koszmar i popis mojego aktorstwa kiedy to udaje że interesuje mnie to o czym mówi. Bycie brzydkim to jak bycie niepełnosprawnym, wszędzie schody a człowiek musi zadowalać się ochłapami, żeby jakoś żyć. Przej****e. Byłem raz u dziwki, ale jak ją zobaczyłem, to też mi się odechciało wszystkiego bo była strasznie brzydka. Dlaczego tak jest? Dlaczego atrakcyjny facet, choćby i palant, przebiera w kobietach, może wybrać taką która nie tylko mu się podoba fizycznie, ale i jej charakter, mogą miło spędzać wspólnie czas, cieszyć się sobą no i seks jest na pewno nie porównywalny jak w moim przypadku na zasadzie "bo muszę".

Gość gość
Dobrze Ci tak brzydalu zasrany;p atrakcyjny facet może wybierać bo jest ATRAKCYJNY. A ty jak jesteś paskudny to zadowalaj sie brzydulami ale nawet one mają na ciebie odruch wymiotny. Żałosny koleś.

Gość gość
Ja tak samo, jestem brzydka i z przymusu musiałam związać się z brzydkim chłopakiem. Czuje do siebie z tego powodu okropną pogardę. Nie lubię go, nie podoba mi się, chodzi mi wyłącznie o seks, którego w inny sposób z kimś innym bym nie zdobyła. Spędzanie z nim czas to z reguły koszmar i popis mojego aktorstwa kiedy to udaje że interesuje mnie to o czym mówi. Bycie brzydkim to jak bycie niepełnosprawnym, wszędzie schody a człowiek musi zadowalać się ochłapami, żeby jakoś żyć. Przej****e. Byłam raz u męskiej dzi**i, ale jak go zobaczyłam, to też mi się odechciało wszystkiego bo był strasznie brzydki. Dlaczego tak jest? Dlaczego atrakcyjna kobieta, choćby idiotka, przebiera w facetach, może wybrać takiego który nie tylko jej się podoba fizycznie, ale i jego charakter, mogą miło spędzać wspólnie czas, cieszyć się sobą no i seks jest na pewno nie porównywalny jak w moim przypadku na zasadzie "bo muszę".

Gość gość
Dlaczego najeżdżacie na tego kolesia? Przecież każda brzydka para przeżywa dokładnie to samo. Myślicie że brzydcy się żenią bo się sobie podobają? Każdy związek brzydala z brzydulą to akt desperacji i należy im współczuć, że są do tego zmuszeni a nie po nich jeździć.

Gość gość
Gość* Męskie dziwki to akurat bardzo często przystojni, wysportowani faceci z bardzo dużym sprzętem ;) Musiałaś bardzo, ale to bardzo źle trafić :D

Gość gość
topic ma 6 lat :P

Gość bueheh
jak widac problem nadal aktualny jhehe

Gość gość
Hehe taki los brzydali a do tego zjebow :D nie bylibyscie brzydcy, nie bylibyscie sami lub z brzydula / brzydalem :D Fajnie jest byc atrakcyjnym, mozna przebierac ;)

Gość gość
Dokładnie. Ja jak z moim chłopakiem widzimy brzydką parę to raz jest nam do śmiechu, że takie coś ze sobą jest, dwa jest nam ich jednocześnie żal (i ja i mój chłopak jesteśmy atrakcyjni, naprawdę się kochamy i jestesmy popularni, każdy nas lubi )

Gość gość
Brzydale nie maja pieknych partnerow, jesli tak, to musza nadrabiac kasa i inteligencja ;)

Gość gość
Tylko kasą. Kasa może coś zmienić, ale inteligencja jest gówno warta .

Gość gość
tak wygląda penis 18cm ;)

Gość Mandragorowo
trujaca-roslina.blogspot.com