Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hania_30

Jaka koszulke nocna do karmienia polecacie?

Polecane posty

Gość koszulka hotmilk
hej ta koszulka, o której piszesz Marti222333njest bardzo ładna, jestem ciekawa czy kupiłasś i jak się sprawdza

Gość gość
ja korzystałam z takich typowo do karmienia tylko w szpitalu i w pierwszych dniach po porodzie. Najlepiej sprawdziła mi się rozpinana na środku na guziki i wiązana z boku (na taką zakładkę, trochę jak kimono - tylko miała duży dekolt). Moim zdaniem szkoda pieniędzy na te specjalne koszule. Ja po ciąży miałam ochotę wyrzucić wszystkie workowate ciuchy i te koszule i w końcu założyć coś normalnego. W domu chodziłam już w piżamach sprzed ciąży i od razu lepiej psychicznie się czułam :) A do karmienia nie było problemu, bo albo bluzka do góry albo ramiączko na dół jeśli bluzka była na cienkich ramiączkach.

Gość gość
hmmm jak ktoś chce zerknąć na podaną stronę to trzeba skopiować cały lin, coś mi się niepoprawnie wkleił ups :)

Gość gość
ja mam bambusowa po pierwsze jest ekologiczna, po drugie fajny ma otwor na piersi – taki bardzo praktyczny, no i skusilo mnie ze przy hodowli bambusa nie uzywa się chemii wiec material bardzo wskazany dla maluszkow;) tak wyglada, nosze ja teraz kiedy nie karmie już piersia (ale teraz druga ciaza wiec znow będę karmila): http://www.mama-ma.com/#!mumme-code/uvibu

Gość gość
Najlepszą koszulkę do karmienia kupiłam na stronie doctornap.com model z nadrukiem Best Mom, koszula jest fenomenalna posiada dwa suwaki dzieki którym łatwo wyjmuje się pierś nie trzeba się męczyć z zapinaniem guzików czy napek. Polecam