Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 29 sam

Przystojny szuka kogoś bo sił już brak

Polecane posty

Gość On 29 sam

nie mam sily, naprawde. Straciłemcierpliwość do kobiety, po kilku latach wyszło szydło z wora. Chce piękną i uczciwą, uczuciową romantyczkę. Czy to tak wiele?

Gość uuuuuu
wiesz to nie wiele ,ale ........sam dokoncz .Przypadkim nie jest tak ze dupe wyzej masz niz srasz??? sory za te wulgaryzmy , ale to tylko takie powiedzenie,ktore sobie przypomnialam z okazji twojego postu!

Lepiej byłoby, gdybyś zaczął od szukania \"dobrej, uczciwej, kochającej\", niż \"pięknej\"... ;-) No chyba, że miałeś na myśli piękno wewnętrzne. ;-) Powodzenia, pozdrawiam!

Gość uuuuuu
napisales tylko, ze przystojny jestes ,no moze wysil troche swoje szare komorki i napisz cos wiecej!!!! w ciemno strzelac nikt nie bedzie, wiec moze zdjeciem sie podziel?! 🌼

Gość uuuuuu
i masz 29 lat?????rozumiem:) bardzo lubie starszych ode mnie!!!! i chcac piekna romantyczke trafisz na jakas pusta blondi z silikonami !!! no tego chyba nie chcesz, co>???

hehehe dokładnie osobiscie polece-jak bys chciał ponarzek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3563916 ale tak czy siak tez sie psize napisz coś wiecej o sobie np: wzrost/ wiek wiemy ze 26..wykształćenie:P zainteresowania yy jaka muzyka Cie kreci:P i co Cie jeszcze kręci-brynetki bląndynki czy wszystkie piękne i mądre dziewczynki:P

Hm wysil, wysil. Dobra już. 182cm / szatyn / niebieskie oczy / opalony / szczery pełny usmiech

Gość uuuuuu
moze wolisz: 170 cm 24 lata niebieskie oczy (wszyscy mowia ze mam hipnotyzujace oczy) czarne wlosy............co???

Mieszkam tu gdie trzeba w danej chwili. Dużo pdróżuje z racji pracy a teraz obecnie - 100 lyca uuuuuu - zapowiada sie ciekawie :) Wykształcenie - wyższe (no prawie)

Gość kjhsdiudb
się dziewczęta napaliły

Gość uuuuuu
strasznie pusta jestem w tym jak pisze, ale tez troche zdesperowana jestem( slub odwolalam wczoraj) ja chce szalec jeszcze:) szkoda tylko ze zmarnowalam kilka lat chlopakowi:( no ale coz kobieta zmienna jest:)

uuuuuu > Prześlij mi fotke tych Twoich hipnotyzujących oczu jak możesz, chętnie w nie popatrze :) a na moim poście możesz zobaczyć moją fotke

Gość no popatrz popatrz

Gość uuuuuu
he who has done evil, expects evil>>>>>>>>>>>>

Dodałem maila w profilu - jak któraś z Pań ma ochote zapraszam do bardziej intymnej formy wypowiedzi ;)

Gość uuuuuu
ja jestem tego zdania: If you cant beat them, join them--and then beat them.

Gość uuuuuu
uuuuu...............maila masz nie zaciekaego, az sie nie chce pisac:(

Czym sie zajmuje- jestem doradcą inwestycyjnym uuuuuu mam prośbe. Osobiście nie przeszkadza mi angielski i rozumiem co mówisz / piszesz, jako że stal sie juz niemal naszym drugim ojczystym z przymusu ale jeszcze aż tak nisko nie upadliśmy by zamerykanizować kraj do tego stopnia. Pisz w ojczystym - nie rób scen ;)

mail :P jak mail :P tylko adres :) taki mi przyszedł do głowy :) jak wam bardzo przeszkadza to zmienie :)

w sumie ten e-mail jest troche jak ja ;) ale to dłuuuugi wywód byłby. Generalnie łączę w sobie same dobre cechy ;P może jednak przy nim pozostane :)