Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 29 sam

Przystojny szuka kogoś bo sił już brak

Polecane posty

to tylko dobra rada z naszej strony-wiemy ze nie chcesz dyskryminowac moze z uwagi na wiek:) ale pomyśl relanie-jak szukac to juz raczej pomyśleć jakie kryteria np wstawka o niepaleniu była dobra:P

zastanawia mnie fakt, co kieruje 30 letnim facetem, by zainteresowal sie 19 latką... napisz, ze chodzi o sex, mlode ciałko - wtedy ok... ale jesli piszesz jakies tam frazy o związku, nadziei, zawodzie milosnym... i szukasz gorącej 19, to cos mi tu nie gra... lubie jasnosc... zeby nie bylo - kumple wyrywaja jakies tam studentki 1 czy 2 roku prawa... ale nie sciemniaja, ze o związek oparty na milosci i zrozumieniu im chodzi

bo kumple są adwokatami... to logiczne, ze kazda taka studentka ma kisiel w majtkach na sam dziwiek slow \"pan mecenas\"... plus dobra fura i lecisz.... to banalne, tylko ja wole dojrzale kobiety, ktore cos potrafią i czegos wymagaja oraz potrafia sporo dać..

ja najbardziej lubie kawał : Mężczyzna wchodzi wieczorem do lokalu. Spostrzega siedzącą przy barze atrakcyjna kobietę. Podchodzi i zagaja: - Co porabiasz, ślicznotko? Ona patrzy mu w oczy i odpowiada: - Co porabiam? Dymam, kogo popadnie. Wszystkich jak leci. Starannie, na wylot i wszędzie. W domu, w biurze, nawet tutaj. Uwielbiam dymać kogo się da. Od kiedy skończyłam nauki, nie robię nic innego. Na to on: - No proszę, coś podobnego! Bo ja też jestem prawnikiem. A pani mecenas to w której kancelarii pracuje? -to działa w dwie strony musze Ci powiedziec:P

ano właśnie - tak to zawsze jest. nie interesuje mnie czy to będzie studentka 1-szego czy 5-go roku choc wolałbym 5-go ;) jest prawda w tym co piszesz - mlodość rządzi się swoimi prawami czasem to strasznie boli i dlatego warto sie od tego uwolnic, może ten wiek to podstawa... nie wazne. Mam zupełnie inne zamiary niż te o których piszesz na początku - nie chodzi mi o sex a o zwiazekz piekną ... ehhh... dajcie spokój.

oh oh oh to moze sie załapie-jestem studentką V roku ale z pewnym doświadczeniem zawodowym..jak i innego typu doswiadczeniami :) spełniam chyab wszystkie kryteria..tylko nałóg dzieli mnie od kandydatki idealnej ahh i ehhh ..no i ta odległość ale jak sie wkurze to niebawem wyemigruje do wawki...choc to by była zdrada...i tam nie znam tylu miłych adwokatów ani sędziów co u siebie:P

aaa to rzuć mi fotke na maila.... studentki V roku to nawet i ja lubie :P dla moich kumpli po fachu jestes za stara :P ale dla mnie ok ;)

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
no i jak kolega wyglada ktos ma zdjecie:P

no ja tez przelotem:D stęskniona juz strasznie :( ale póki co wgrysć sie we wpółuczestników i interwenientów rożnego rodzaju musze następnie będę mogła we wszystko dookoła przespałam sie z tematem i godzina meila juz bliska:) komiczne -chesz nadal:D

no to i ja jestem, spelniam prawie wszystkie warunki, piekna :) , 25 latek, uczciwa, a romantyczna, no tak umiarkowanie, bez przesadyzmu

Otrzymanie, w moim przypadku, a wysłanie w Twoim, to nic specjalnie zobowiązującego, wiec tutaj wiekszych dylematów nie mam... Oraz - na V roku macie KPC??? Czy prace piszesz z procedury cywilnej?

Gość strumień kisielu
komiczne-doprawdy komiczny jesteś

Kurcze... cóż za twórcza wypowiedź!!! a jaka błyskotliwa.... i jaka merytoryczna!!! na dodatek wyjątkowo inteligentna!!! chylę czoła głębi jej treści...

jak Ty wcześnie wstajesz w ten niedzielny poranek. wracasz:) oczywiscie ze nic zobowiązującego:D ale zaraz wyśle Ci meila bo wchodzic juz tutaj teraz nie będę a chciałabym zabrac Cie ze soba z kaf-jeśli pozwolisz:D z kpc mam egzamin choć wolałbym się tam bronic..ta końcówka w moim przypadku teraz najgorsza:( troche odposciłam sobie w na studiach w tym roku miałam nadwyżke, zaliczone ćwiczenia ehh -wyleciałam troszke z rytmu:/..studenckiego do tego posypały sie oferty same..grzech odmówić.. współpraca z fundacją / poradnia poza uczelnią..i kancelaria...okazało sie ze nie mam czasu kompletnie na nic i ..na nauke tez rodzice troche teraz sie wkurzają i krzyczą ze nikt mi pracowac nie kazał..mieszkam sama wiec nie widzieli ile to ja tak naprawde pracuje-czyli ze duuuzo ale zauwazyli ze coraz czesciej nie mma czasu na rodzinne spotkania i wydarzenia wazne...wiec wybuchłą wojna..z pracy zrezygnoiwałam ale zobowiązania w tym przypadku to zobowiązania- nie mogłam tak nagle zrezygnowac-pewne rzeczy i projekty trzeba było do konca pociągnąć mieliśmy wyjątkowo cięzki okres w pracy jak to przed wakacjami -wiec nie było mowy o egzaminach ..na przełowmie maja/czerwca:( a teraz się męcze i wpadam na kafee-w trkacie kafci:) bedzie dobrze-bo inaczej tego nie widze choc juz mam dosc.. czekam az skoncze i wracam do pracy:) pozdrawiam i obiecuje juz nie wpadac tutaj:) gg:)?

myśle ze kolega wykorzystał fakt iż weekend nastał..i złowił cos poza siecią..a przynajmniej moze wyszedł gdzieś z domu w tym celu czyli tak jak powinno sie to odbywac myśle ze wraz z nadejsciem nowego pieknego tygodnia bedziemy wiedzieli moze da znac jak tam łowy-choć wątpie

oraz komiczne-tak na V roku mamy kpc bo mamy system punktowy i wybieramy sami co kiedy chcemy zdawac ja jestem ostatnim rocznikiem w tym systemie starym nowy ma juz obowiązkowo procedury wyznaczone kiedy ma zdawac

Gość ktośik24
zapodaj fotke to sie może zainteresuje;)jestem suuuuper laska i chce zebysmy pasowali do siebie:D

Gość ktośik24
to nawet dobrze;0juz go nie chce

nie zwiał nie zwial tylko wyjechal, służbowo i właśnie wrócił :) Nadal czekam na maile ;) z foto i choć jedno dostalem (chylę czoła) to czekam na więcej... I nie olałem topicu, tylko nie mialem chwilowo ze sobą laptopa. I nikt mnie sobie nie zawłaszczył, aż taki szybki nie jestem ;)

Jestem jestem :) Nie olałem topicu a jedynie musiałem wyjechać slużbowo i nie zabrałem laptopa :( ale juz jestem zwarty i gotowy. Nikt też mnie nie zawłaszczyl ani nie przywłaszczył, aż tak szybki to nie jestem. A i mojego zdjęcia też jeszcze nikt nie ma => czekam na Wasze. A jak czytam niektóre posty to odnoszę wrażenie że jak je tylko wyślę stanie się publiczne tutaj :P dlatego poczekamy, poczekamy :) Już sie biorę za odpisywanie na maile...

no my tez sie boimy ze jesli je tobie przeslemy nasze zdjecia to odrazu ujrza światło dzienne.i nici z anonimowosci:P