Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On 29 sam

Przystojny szuka kogoś bo sił już brak

Polecane posty

Tia, jasne. Ja mam więcej do stracenia bo jestem jeden a Was... kto wie. Czekam nafotki :D

Gość a czy komuś się pokazał
???

Gość kandydatka nr 13
podjełam szybką decyzję - uderzam w konkury :-P ja lat 22 lubię bawić się, śmiać i żartować ale w granicach rozsądku i wtedy, kiedy wymaga tego sytuacja podchodzę do życia poważnie i odpowiedzialnie romantyczna?? uczuciowa??zdecydowanie.cieszę sie, że ktos to jeszcze docenia.. studentka prawa jeśli o wygląd chodzi: 168 cm wzrostu długie blond włosy zgrabna ładna ( to zdanie osób trzecich, mi na siebie patrzeć obiektywnie trudno, ale ogólnie jestem b. zadowolona :-))

Gość kandydatka nr 13
no tak jakoś wyszło, sama się dziwię :-P

Gość riverside
Gdyby nie napisał, że przystojny, to temat umarłby po paru postach...:O

kandydatka nr 13 hm... ciekawy opis :) nie moge doczekać sie na zdjęcie. Dziwi mnie że ktoś wogóle może niedoceniać tych cech o których piszesz. To podstawa w połączeniu z uczciwością i zaufniem trwałego związku. Żaden ze mnie asekuant. Skąd mam wiedzieć czy któraś z Pań naprawde jest powiedzmy \"zainteresowana\" czy może ma chroniczną nudę w pracy i przez to cierpi na grafomanię internetową ;) Co do przystojności - nie ja to oceniam. Cytuje czyjeś poglądy.

Gość kandydatka nr 13
miałam nieszczęście spotkać i takich, dla których kobiecy romantyzm jest uciążliwością przedłużającą tylko fazę przejścia od koleżanki do kochanki :-( a czy Ty swoje zdjęcia udostępniasz?

W sumie, ale nie lubię przystojniaków, dlatego tak napisałam. Znacznie gorszy jest z pewnoscią oszust :o

mi tam by przystojniak nie przeszkadzał byle miał poukładene w łebku :)

Zniknął mi coś z moich pięknych oczu;) topik Sprzedawcy, czyżby Autor znalazł juz swoją połowicę? :D

Tak, ma się podobać, ale mnie może sposobać się ktoś, kto wcale nie jest przystojny, musi mnie czymś oczarować, mieć w obie \"to coś\' ;)

A ja Wam odpowiem bardzo krótko. Uroda przyciąga - charakter zatrzymuje. Interpretacje pozostawiam Wam moje Panie. kandydatka nr 13 - udostępniam , a jakże. Napisz maila, zapraszam i z niecierpliwością czekam.

tak jest właśnie.. choć na odwrót też bywa.. lub uroda przyciaga a charakter odpycha.. czasem można kogoś ze wzgl. na wygląd skreślić a przy bliższym poznaniu, ten ktoś ze wzgl. na charakter może zyskać..

tak sobie poczytałam no i chyba On 29 sam grasz troche pod publiczke z tymi cechami. Że ty niby taki ewenement, ostatni z mamutów, zacne cechy ble, ble, ble...

zgadzam się z deko. czasem ktoś zaczyna nam się podobać bardziej po tym jak porozmawiamy, zainteresuje sobą i nagle okazuje się, że w sumie przystojny facet.. ;)

samo to, że napisał przystojny w temacie daje mu minusik na wstępie..:P

ja nie daje fotek.. dopiero 4 osoby mnie widziały z tego forum.. i niech tak zostanie:P

Oczywiście że nie daje się fotek ot tak sobie Dziwi mnie że taki przystojny szuka dziewczyny w internecie

Spokojnie, bez nerwów i oszczerst. Słowny - odpisze. Nie mam żadnych fotek w pracy na kompie. Mamut ostatni powiadasz? Żaden mamut i nie robie nic pod publike, piszę jak jest. Jestem ewenement w pewnym sensie, za swój romantyzm i naiwnośc oberwałem. Wystarczy. Jedna z Was nawet zna juz całą historię ale póki co - to moje. Staram się może czasem nawet za bardzo - to cała prawda. A czy dobrze zrobiłem szukając tu kogoś. czas zweryfikuje trafność decyzji.

Nie znajdziesz tu żadnej dziewczyny dobrej dla siebie. Chyba że jesteś aż tak \"głodny\" że się zadowolisz co Ci będzie podane.